tasinho Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα,θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιες μηχανές espresso(από τις οποίες μείνατε ευχαριστημένοι) μέχρι 100€,για να την τοποθετήσω σε διαμέρισμα που έχω προς ενοικίαση.Ευχαριστώ.
MegalosVeziris Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τον καφε θα τον φερνει ο ενοικιαστης; Αν θες να το κανεις πιο απλο μπορεις να παρεις μια με καψουλες και να τους αφηνεις 5-6 καψουλες στο σπιτι και τις αλλες ας πανε να τις αγορασουν. Αποτι καταλαβα ειναι για airbnb Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από MegalosVeziris 1
tasinho Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Αυτό σκέφτομαι και γω,με κάψουλες.Εγώ ασχολούμαι με manual brewing(syphon,cold brew κλπ) και σκέφτομαι αν έβαζα αυτά τα πράγματα εκεί,δε νομίζω να κατάφερνε κάποιος να πιει καφέ,χαχαχαχαχα.
MegalosVeziris Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, tasinho είπε Αυτό σκέφτομαι και γω,με κάψουλες.Εγώ ασχολούμαι με manual brewing(syphon,cold brew κλπ) και σκέφτομαι αν έβαζα αυτά τα πράγματα εκεί,δε νομίζω να κατάφερνε κάποιος να πιει καφέ,χαχαχαχαχα. οι καψουλες εχουν κοστος, αν οι νοικιαριδες πινουν 10 καφεδες τη μερα εισαι -5 ευρω. Καλη ιδεα ειναι να τους πουλας τις καψουλες την μερα που ερχοντε.
tasinho Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Σωστό όπως το θέτεις,ως προς το κόστος,αλλά σαν ενοικιαστές θα μας κακοφαινόταν να πληρώναμε και για τις κάψουλες.Άποψη μου.
MegalosVeziris Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, tasinho είπε Σωστό όπως το θέτεις,ως προς το κόστος,αλλά σαν ενοικιαστές θα μας κακοφαινόταν να πληρώναμε και για τις κάψουλες.Άποψη μου. οχι εγω παντως δε θα ειχα προβλημα να πληρωνα για καψουλες οταν μπαινω σε νεο σπιτι. Αλλωστε κανεις δε δινει τζαμπα καφε ουτε καν στο airbnb. Κατι φακελακια ζαχαρη δινουν και αν. Σιγουρα δε δινουν τζαμπα καφε εσπρεσο. Μπορεις να τους κανεις απλα την εξυπηρετηση, να τους πουλας καψουλες προς 0.5 ευρω οταν ερχοντε, εσυ δε θα κερδιζεις τιποτα αλλα ειναι κατι. Πολυ σημαντικο το θεμα της υγιεινης στα ενοικιαζομενα. Εγω σε καφε ανοιχτο δε βαζω ποτε το κουταλακι μου να βαλω καφε γιατι δε ξερω ο αλλος τι εκανε. Ενω με τις καψουλες εχεις το κεφαλι σου ήσυχο. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από MegalosVeziris 2
dazed Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε οχι εγω παντως δε θα ειχα προβλημα να πληρωνα για καψουλες οταν μπαινω σε νεο σπιτι. Αλλωστε κανεις δε δινει τζαμπα καφε ουτε καν στο airbnb. Κατι φακελακια ζαχαρη δινουν και αν. Σιγουρα δε δινουν τζαμπα καφε εσπρεσο. Μπορεις να τους κανεις απλα την εξυπηρετηση, να τους πουλας καψουλες προς 0.5 ευρω οταν ερχοντε, εσυ δε θα κερδιζεις τιποτα αλλα ειναι κατι. Πολυ σημαντικο το θεμα της υγιεινης στα ενοικιαζομενα. Εγω σε καφε ανοιχτο δε βαζω ποτε το κουταλακι μου να βαλω καφε γιατι δε ξερω ο αλλος τι εκανε. Ενω με τις καψουλες εχεις το κεφαλι σου ήσυχο. Δεν ξερω σε τι airbnb εχεις μεινει, εγω παντως οχι απλα βρισκω δωρεαν καψουλες και γαλατακια κλπ, αλλα εχει τυχει να με ρωτησουν τι ποικιλια προτιμαω για να μου φερουν εξτρα. Προφανως και στο εξωτερικο ολα αυτα. Σχετικα με μηχανη, εγω θα κοιταγα προς τα εδω: https://www.skroutz.gr/s/5248758/Delonghi-Nespresso-Inissia-EN80-BAE.html# , που εχει και το aeroccino αν πιστευεις οτι χρειαζεται. 1
MegalosVeziris Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, dazed είπε Δεν ξερω σε τι airbnb εχεις μεινει, εγω παντως οχι απλα βρισκω δωρεαν καψουλες και γαλατακια κλπ, αλλα εχει τυχει να με ρωτησουν τι ποικιλια προτιμαω για να μου φερουν εξτρα. Προφανως και στο εξωτερικο ολα αυτα. Σχετικα με μηχανη, εγω θα κοιταγα προς τα εδω: https://www.skroutz.gr/s/5248758/Delonghi-Nespresso-Inissia-EN80-BAE.html# , που εχει και το aeroccino αν πιστευεις οτι χρειαζεται. Προφανώς μιλάω για φθηνά Airbnb , αν είναι 50 ευρώ η βραδιά αλλάζει το πράγμα
tasinho Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε οχι εγω παντως δε θα ειχα προβλημα να πληρωνα για καψουλες οταν μπαινω σε νεο σπιτι. Αλλωστε κανεις δε δινει τζαμπα καφε ουτε καν στο airbnb. Κατι φακελακια ζαχαρη δινουν και αν. Σιγουρα δε δινουν τζαμπα καφε εσπρεσο. Μπορεις να τους κανεις απλα την εξυπηρετηση, να τους πουλας καψουλες προς 0.5 ευρω οταν ερχοντε, εσυ δε θα κερδιζεις τιποτα αλλα ειναι κατι. Πολυ σημαντικο το θεμα της υγιεινης στα ενοικιαζομενα. Εγω σε καφε ανοιχτο δε βαζω ποτε το κουταλακι μου να βαλω καφε γιατι δε ξερω ο αλλος τι εκανε. Ενω με τις καψουλες εχεις το κεφαλι σου ήσυχο. Σε όσα airbnb έχω μείνει (πλην Αθήνας),είχαν κάψουλες κλπ δωρεάν. 4 λεπτά πριν, dazed είπε Δεν ξερω σε τι airbnb εχεις μεινει, εγω παντως οχι απλα βρισκω δωρεαν καψουλες και γαλατακια κλπ, αλλα εχει τυχει να με ρωτησουν τι ποικιλια προτιμαω για να μου φερουν εξτρα. Προφανως και στο εξωτερικο ολα αυτα. Σχετικα με μηχανη, εγω θα κοιταγα προς τα εδω: https://www.skroutz.gr/s/5248758/Delonghi-Nespresso-Inissia-EN80-BAE.html# , που εχει και το aeroccino αν πιστευεις οτι χρειαζεται. Δηλαδή να προτιμήσω με aeroccino παρά με ακροφύσιο ε?
Haldol Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, tasinho είπε Δηλαδή να προτιμήσω με aeroccino παρά με ακροφύσιο ε? Εννοείται aeroccino. Με ακροφύσιο πρέπει να ξέρεις τι να κάνεις. Στο aeroccino, απλά ρίχνεις γάλα μέσα και πατάς το κουμπί. Και, προφανώς, με καψουλα. Όχι μόνο για λόγους υγιεινής (σιγά που θα κάτσουν να καθαρίσουν την μηχανή...) αλλά και για λόγους ευχρηστίας. Το να φτιάξεις espresso σε κανονική μηχανή, θέλει μία άλφα εξοικείωση. Με κάψουλα... απλά πατάς το κουμπί. 2
dazed Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, tasinho είπε Δηλαδή να προτιμήσω με aeroccino παρά με ακροφύσιο ε? Ναι, θα συμφωνησω και εγω με τον Haldol οτι με ακροφυσιο ειναι πιο πιθανο να προκαλεσουν καμια εκρηξη παρα να φτιαξουν αφρογαλα. Καλυτερα να το παιξεις safe και να εχεις μηχανη με καψουλες και aeroccino. Σε πιο βαθια νερα, στο amazon.it εχω βρει καταπληκτικες καψουλες σε πολυ πολυ καλυτερη τιμη απο τις original nespresso, και φυσικα μιλαμε για καλο καφε, μιας και με αυτα τα πραγματα δεν παιζουμε 😏 1
Mansora Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Grande γυφτια να χρεώνεις στον πελάτη κάψουλα. Βάζεις μια κάψουλα ανα επισκέπτη για όσες ημέρες μείνουν και είσαι μια χαρά.
vagos789 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Κατα καιρους βγαινουν προσφορες για μηχανη+καψουλες https://www.illyshop.gr/michanes/michani-espresso-gia-kapsoules-illy-iperespresso/francis-francis-y5-espresso-coffee-mavri-prosfora_32764/ https://espressocoffice.gr/shop/capsules-coffee/illy-capsules-iperespresso/prosfora-6-koutia-21-kapsoules-illy-iperespresso
MegalosVeziris Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Mansora είπε Grande γυφτια να χρεώνεις στον πελάτη κάψουλα. Βάζεις μια κάψουλα ανα επισκέπτη για όσες ημέρες μείνουν και είσαι μια χαρά. μιλουσα για τις καλες επωνυμες καψουλες των 0.50 ευρω. Φυσικα αν θελει βαζει καμια δεκαρια των 0.15 ευρω
dazed Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, vagos789 είπε Κατα καιρους βγαινουν προσφορες για μηχανη+καψουλες https://www.illyshop.gr/michanes/michani-espresso-gia-kapsoules-illy-iperespresso/francis-francis-y5-espresso-coffee-mavri-prosfora_32764/ https://espressocoffice.gr/shop/capsules-coffee/illy-capsules-iperespresso/prosfora-6-koutia-21-kapsoules-illy-iperespresso Οι μηχανες Illy, ενω εχουν καλυτερο καφε γενικα, εχουν το μειονεκτημα οτι εισαι αναγκασμενος να αγοραζεις τις πανακριβες καψουλες τους, και δεν νομιζω οτι συμφερει, ειδικα για δωρεαν παροχη. Μόλις τώρα, MegalosVeziris είπε μιλουσα για τις καλες επωνυμες καψουλες των 0.50 ευρω. Φυσικα αν θελει βαζει καμια δεκαρια των 0.15 ευρω Δεν ειναι ταυτοσημο το καλο - επωνυμο με το ακριβο. Μπορει απλα να πληρωνεις αερα. Αν ψαχτεις, βρισκεις πολυ καλυτερες καψουλες, σε συστημα nespresso παντα, με ενα κλασμα του κοστους των αυθεντικων, και να ειναι και πραγματικος καφες και οχι ροφημα με γευση καφε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα