AfterForever Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Γεια σας Μου' δωσε ένας φίλος ένα παλιό tv-tuner (PCTV LIVE) που φοράει το Conexant Fusion 787A. Δυστυχώς όμως το cd έχει μόνο drivers για τα 98. Βρήκα κ εγκατέστησα κάτι drivers (τώρα τη συσκευή την έχει δει ως BtTuner, Philips WDM TvTuner. Έχω εγκαταστήσει κάτι προγραμματάκια (LifeView Fly Video, MpegTV Station PCITV, Sagebrush Tv Active) αλλά κανένα δε δουλεύει. Ρωτάω λοιπόν : 1) Ένας λόγος πιθανός είναι η μη χρησιμοποίηση των σωστών drivers για τη συγκεκριμένη συσκευή και συνεπώς δε δουλεύουν κ τα προγράμματα. Έχει κάποιος τη συγκεκριμένη κάρτα κ αν ναι, με τι drivers τη δουλεύει στα XP ? 2) Υπάρχουν προγράμματα tv tuning που να μπορώ να κατεβάσω κ να δουλεύουν με το τσιπάκι που έχω; Άλλη μια απορία : ένα από τα προγράμματα (το LifeView Fly Video) μου βγάζει το εξής : Your current VGA setting does not support overlay video. Please change your VGA settings etc etc etc etc. Έχω τη Geforce3 Ti500 κ drivers τους 40.41. Πως ενεργοποιώ το video overlay ? (directX 8.1 installed) Thanx in advance 8)
Nikos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 τα προγράμματα δεν λειτουργουν γιατί έβαλες generic drivers. Δοκίμασε το dscaler και γράψε παλι αν δεν λειτουργεί.
AfterForever Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Nikos ευχαριστώ Έχω ένα πρόβλημα όμως : δε φαίνεται όλο το κανάλι, δηλαδή σαν να εστιάζει στο κέντρο της οθόνης (πχ το σήμα του καναλιού δε φαίνεται, πολλές φορές όταν δείχνει ένα άτομο φαίνεται μόνο το στόμα του) δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Είναι σαν να βάζεις μια εικόνα 10*10 σε κάδρο 5*5 (φαίνεται μόνο το κέντρο της εικόνας). Έπαιξα με της επιλογές του deinterlace αλλά δεν έβγαλα άκρη. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ
alkisg Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Η darteurope που έχει βγάλει την PC-TV LIVE είχε βγάλει driver + πρόγραμμα για XP πριν σταματήσει το support... Δεν είναι καλύτερο από το DScaler, απλά σε γλυτώνει από το να ψάχνεις για ρυθμίσεις... Το κακό είναι ότι πλέον δεν το έχει στο site της, πρέπει να το βρεις από κάποιον άλλον.
AfterForever Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Το έφτιαξα το πρόβλημα, είχα πειράξει zoom control κ έτσι. Η ποιότητα της εικόνας είναι και θέμα κάρτας, εκτός από κεραίας; Αν ναι, υπάρχουν τίποτα εργαλεία που να φτιάχνουν λίγο την ποιότητα;
fratzeskos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 gia na doulepsei swsta i karta sou bres kai katebasw to "windvr" Epeidi omos exei kapoio problima me to PAL sistima tha epilexeis san xwra tin Germania kai meta tha baleis to PAL G, ean thimame kala. Ean exeis san xwra tin Ellada tha exeis problimata me ta xrwmata.
Nikos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Το dscaler έχει αρκετά εργαλεία για την διόρθωση της εικόνας με την διαφορά πως θέλει αρκετά ισχυρό μηχάνημα για να λειτουργήσουν. Επέλεξε από τα φιλτρα το decomb φιλτρο ή καποιο αντίστοιχο και θα δείς αρκετά μεγαλη βελτίωση στην εικόνα( αντίστοιχη με το να έχεις μια ακριβή tv 100hz). Παιξε με τα φιλτρα και πες μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.