Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, greekfox1 είπε

Σου λέει ότι κανένας δεν δεσμεύεται να δίνει δόσεις για 4 χρόνια, δεν σου είπε ότι κανεις δεν κρατάει το iPhone του για 4 χρόνια, τα μπέρδεψες...

Όταν αγοράζεις μια συσκευή με σκοπό να την κρατήσεις 5 χρόνια που σε πειράζει να βάλεις δόσεις για 4 χρόνια?ο άλλος όμως που αλλάζει συσκευή κάθε 6 μηνες η χρόνο δύσκολα θα βάλει δόσεις για 4 χρόνια.

Επεξ/σία από Istros
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, ntguitar είπε

Για πες κάποιο πρόβλημα που συνάντησες στο MacBook Pro 2018 γιατί έχω κι εγω ένα και μ ενδιαφέρει...

Ένα search αν κανεις θα βρεις. Το πρώτο και κλασικό πρόβλημα είναι το πληκτρολόγιο που χαλάει γιατί μπαίνουν σκουπιδακια μέσα λόγω σχεδιασμού. Στα τελευταία μοντέλα του 2018 έβαλε μεμβράνη για να το διορθώσει αλλα από ότι φαίνεται ούτε αυτό δουλεύει 100%. 

Επίσης άρχισε να εμφανίζεται θέμα στο backlight της οθόνης γιατί κάνει fail ένα καλώδιο λόγω του ότι η Apple αποφάσισε να μειώσει κι άλλο το πάχος του Pro από το 2016 και μετά. Κανονικά μιλάμε για ένα fix των 6 δολαρίων. Όμως ακριβώς επειδή η Apple τα έχει στριμώξει όλα δεν είναι εφικτή η αλλαγή του καλωδίου όποτε πρέπει να γίνει αλλαγή που κοστίζει 600 δολλαρια.

Επεξ/σία από KrisDs
  • Super Moderators
Δημοσ.
15 hours ago, KrisDs said:

Ένα search αν κανεις θα βρεις. Το πρώτο και κλασικό πρόβλημα είναι το πληκτρολόγιο που χαλάει γιατί μπαίνουν σκουπιδακια μέσα λόγω σχεδιασμού. Στα τελευταία μοντέλα του 2018 έβαλε μεμβράνη για να το διορθώσει αλλα από ότι φαίνεται ούτε αυτό δουλεύει 100%. 

Επίσης άρχισε να εμφανίζεται θέμα στο backlight της οθόνης γιατί κάνει fail ένα καλώδιο λόγω του ότι η Apple αποφάσισε να μειώσει κι άλλο το πάχος του Pro από το 2016 και μετά. Κανονικά μιλάμε για ένα fix των 6 δολαρίων. Όμως ακριβώς επειδή η Apple τα έχει στριμώξει όλα δεν είναι εφικτή η αλλαγή του καλωδίου όποτε πρέπει να γίνει αλλαγή που κοστίζει 600 δολλαρια.

Για οτιδήποτε κάνεις search θα βρεις προβλήματα. Όρεξη να έχεις! :) 

• Like 1
Δημοσ.

Οτι πιο ασχημο εχω δει απο apple, με ξένιζε το notch στο Χ αλλα το συνήθισα και μπορω να πω οτι μου αρεσει τωρα, το συγκεκριμενο που βλεπω αν και καταλαβαινω οτι ειναι concept ειναι πιο μικρο φαινεται εντελως "off" και η πισω τετράγωνη καμερα ειναι εντελως αστεια. Τα smartphone ειναι για να τραβανε μια καλη φωτογραφία μεχρι εκει οχι να αντικαταστησουν καλες compact, ελεος με αυτη τη βλακεια με 3-4 καμερες σαν ματια αράχνης γινονται.. :P 

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Ορισμένες φήμες που είχαν κυκλοφορήσει παλαιότερα ανέφεραν ότι η εγκοπή στην πρόσοψη θα μειωθεί σε μέγεθος

Δηλαδί να εξαφανηστεί τελείως δεν παίζει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...