Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Concepts ειναι εχουμε να δουμε μεχρι το καλοκαιρακι renders να φανε κ οι κοτες.. καπως πρεπει να κινειται ο τροχος των internet media

Συμφωνώ, απλά το βλέπω αρκετά συχνά το συγκεκριμένο Concept και κάπου διάβασα ότι το έβγαλε ένας Insider με καλό ιστορικό... Όπως και να έχει ελπίζω να μην ισχύει ή τουλάχιστον να το υλοποιήσει πολύ καλά η Apple γιατί από τις φωτογραφίες αυτές μου φαίνεται αίσχος.

Δημοσ.

Θα πουλησω xiaomαρα να αγορασω αι φωναρα!!!!

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, busellatos είπε

Εννοειτε θα εκλειψουν οι επιτραπεζιοι υπολογιστες... ας πουμε εδω και χρονια οι αρχιτεκτονες σχεδιαζουν σε Iphone 5" καθως και οι μηχανικοι και οι προγραμματιστες. Φημες λενε οτι θα εξαφανιστει και το ενα ανθρωπινο ματι σιγα σιγα αφου αρκουν 5-6 ιντσες οπτικο πεδιο.  Για αναγνωστες του insomnia προς το παρον χρειαζεσαι 30 ιντσες οθονη για να βλεπεις καθαρα τις ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ 

Πέστα αδερφέ. Διαβάζουν κάπου για κάμψη πωλήσεων 10% ξέρω'γω στους Η/Υ και ξαφνικά "οι υπολογιστές θα εκλείψουν". 

Α ρε insomnia αθάνατο...

Δημοσ.

Να παντρεύεσαι και να θες να κάνεις λίστα γάμου για τους συγγενείς η οποία θα λέει "πάρτε μας 2 iPhone 11"... μπορεί να βγαίνει πιο ακριβά από το να παίρνανε λευκές συσκευές.

• Like 7
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, busellatos είπε

Εννοειτε θα εκλειψουν οι επιτραπεζιοι υπολογιστες... ας πουμε εδω και χρονια οι αρχιτεκτονες σχεδιαζουν σε Iphone 5" καθως και οι μηχανικοι και οι προγραμματιστες. Φημες λενε οτι θα εξαφανιστει και το ενα ανθρωπινο ματι σιγα σιγα αφου αρκουν 5-6 ιντσες οπτικο πεδιο.  Για αναγνωστες του insomnia προς το παρον χρειαζεσαι 30 ιντσες οθονη για να βλεπεις καθαρα τις ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ 

Χαλάρωσε μεγάλε. Το ύφος αυτό αλλού. Και μάθε να διαβάζεις σωστά τι γράφει κάποιος. Δεν είπα ότι σε 5-10 χρόνια θα γίνει και ίσως να αργήσει αρκετά άλλα κάποια στιγμή θα γίνει. Η τεχνολογία προχωράει μάλλον πιο γρήγορα από ό,τι μπορείς να κατανοήσεις. Και δεν μίλησα για επαγγελματικά συστήματα αλλά οικιακά... 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tokyo είπε

Καταρχάς δεν έχουν ολα το έκτρωμα με την ονομασια notch άρα δεν ειναι ιδια μπροστα.

δεύτερον, αυτό το μαύρο τετράγωνο με τις κάμερες είναι ότι πιο ugly και δε το περιμένεις από εταιρία που έχει βγάλει το 4s, ένα από τα ομορφότερα κινητά. 

Απλα οι συσκευές της αππλ τα τελευταία χρόνια έχουν χάσει την αισθητική στο ντιζάιν πέρα από την καινοτομία στα χαρακτηριστικά 

Συνταρακτικές διαφορές notch και notchless όπως και το να έχει τετράγωνη κάμερα ή ορθογώνια η στρογγυλή...τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα αλήθεια.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως αλλάζω IPhone κάθε 2 χρόνια παίρνοντας μοντέλο τριετίας στα 150 ευρώ ή και λιγότερα, ελαφρώς χρησιμοποιημένα και συχνά εντός εγγύησης. Όποτε μου φαίνονται φθηνά σε σχέση με τα τελευταία μοντέλα. Μόλις αγόρασα το SE που βγήκε Μάρτιο του 2016 και θα παίρνει αναβαθμίσεις για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα. Το 2021 θα πάρω το XR στα 150 ευρώ πάλι. Τα νεφρά μου δεν τα πουλάω εύκολα. 

Επεξ/σία από studiokristo
Λάθος
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fg9000 είπε

Θα πουλησω xiaomαρα να αγορασω αι φωναρα!!!!

Αδερφε αν δωσεις και νεφρο πιθανον...εκτος αν εισαι κανενας ριχαρδος!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MontzOlee είπε

Οποίος γουστάρει , οποίος δεν .... δρόμο !

Ελεος πια.

Κάθε φορά Σχόλια λες και πληρώνεστε από τις εταιρίες!

Απ όλες τις πλευρές και σε κάθε άρθρο .. ( Apple fans/ Samsung / xiaomi etc boys ) 

ΠΟΝΕΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ..

φιλε μου πας καλα?? θα μας απαγορεψεις να σχολιασουμε?? για χαλαρωσε λιγο..

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kevin13 είπε

φιλε μου πας καλα?? θα μας απαγορεψεις να σχολιασουμε?? για χαλαρωσε λιγο..

Καλησπέρα «φίλε» μου. 

Για το αν πάω καλά ή όχι δεν θα το σχολιάσω καν.

Δεν είναι μέρος ξεκατινιασματος το forum.

Ωστόσο αναφέρεται κάπου η λέξη απαγόρευση σε αυτά που έγραψα ; Δεν νομίζω..

αν σου ξίνισε η λέξη δρόμος , κριμα .. μάθετε να διαβάζετε , να κάνετε πλάκα αλλα.να μην βγάζετε χολή κάθε φορά και σε κάθε άρθρο .

ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ λέμε .

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, studiokristo είπε

Εγώ πάντως αλλάζω IPhone κάθε 2 χρόνια παίρνοντας μοντέλο τριετίας στα 150 ευρώ ή και λιγότερα, ελαφρώς χρησιμοποιημένα και συχνά εντός εγγύησης. Όποτε μου φαίνονται φθηνά σε σχέση με τα τελευταία μοντέλα. Μόλις αγόρασα το SE που βγήκε Μάρτιο του 2016 και θα παίρνει αναβαθμίσεις για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα. Το 2021 θα πάρω το XR στα 150 ευρώ πάλι.

Μονο που αλλη αρχικη τιμη ειχε το Iphone Se και αλλη αρχικη τιμη εχει το Iphone XR.

Και το Iphone 7 plus το 2016 βγηκε,για δες ποσο το βρισκεις στις αγγελιες.....

Βασικα 150ευρω ουτε το 6s plus δεν βρισκεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MontzOlee είπε

Καλησπέρα «φίλε» μου. 

Για το αν πάω καλά ή όχι δεν θα το σχολιάσω καν.

Δεν είναι μέρος ξεκατινιασματος το forum.

Ωστόσο αναφέρεται κάπου η λέξη απαγόρευση σε αυτά που έγραψα ; Δεν νομίζω..

αν σου ξίνισε η λέξη δρόμος , κριμα .. μάθετε να διαβάζετε , να κάνετε πλάκα αλλα.να μην βγάζετε χολή κάθε φορά και σε κάθε άρθρο .

ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ λέμε .

φιλε μου οταν λες καθε φορα σχολια και οποιος δεν γουσταρει δρομο δεν σαν να μας απαγορευεις να σχολιασουμε αλλα μας απαγορευεις.ο καθενας εχει δικαιωμα να κανει οτι σχολιο θελει.για αυτο και κατω απο το αρθο μας επιτρεπει να σχολιασουμε..

Δημοσ.

Αν ισχύουν τα χαρακτηριστικά που αναφέρουν σημαίνει ότι η πτώση των πωλήσεων έπιασε τόπο ας ελπίζουμε ότι έβαλαν μυαλό και να συνάδει η τιμή με την πραγματικότητα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kevin13 είπε

φιλε μου οταν λες καθε φορα σχολια και οποιος δεν γουσταρει δρομο δεν σαν να μας απαγορευεις να σχολιασουμε αλλα μας απαγορευεις.ο καθενας εχει δικαιωμα να κανει οτι σχολιο θελει.για αυτο και κατω απο το αρθο μας επιτρεπει να σχολιασουμε..

«Φίλε» για κάποιο λόγο μπερδεύεις τα λόγια σου ..

ισως λόγω κεκτημένης ταχύτητας ίσως όμως και γιατί δεν βουτας την γλώσσα  λίγο μέσα στο μυαλό σου.

Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεις τον όρο «κάθε φορά» καν.

Όσο  για το αν ο καθένας έχει το δικαίωμα να σχολιάζει , σωστά τα λες δεν αντιλέγω αλλά είναι διαφορετικό το υποκειμενικό σχόλιο σε ένα άρθρο και διαφορετικό πράγμα  το συνεχές troll.

Τέλος , δεν σε ξέρω και όπως είπα ο χώρος έδω  στο forum δεν χωράει ξεκατίνιασμα ωστόσο αν κάποιος κοιτάξει το προφίλ σου θα δει πως γενικώς ψάχνεσαι για σχόλιασαν αυτό που μου έστειλες στο πρώτο μήνυμα οποτε καλύτερα ας τελειώσει εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...