Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεωρώ ότι σχεδόν όλοι έχουν/με αυτό το "πρόβλημα",αλλά λίγοι το δίνουν σημασία.Σταδιακά ο εγκέφαλος σου θα απορρίψει αυτά τα συμπτώματα (αν δε πρόκειται για κάποια άλλη βλάβη).Εμένα προσωπικά μου εμφανίστηκε ξανά  μετά από οφθαλμολογικό έλεγχο πριν ένα μήνα.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εφόσον δε προκαλεί κανένα σοβαρό πρόβλημα απλά αγνόησε τα. Έχω και εγώ(τουλάχιστον 5 χρόνια) και πλέον τα βλέπω σπάνια αλλά μέχρι να καταλάβω τι έχω κόντεψα να βγάλω τα μάτια μου 😂

Δημοσ.

Τασινο δεν εχω καππια αλλη βλαβη... Με κοιταξε καλα ο οφθαλμιατρος και κου ειπε χτυπα ξυλο τα ματια σου ειναι τελεια...

Η ψυχολογια μου ομως δεν ειναι :(

DarkAngel και εγω ειμαι στην αρχη και δυσκολευομαι...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιαννης Κουπερ είπε

Τασινο δεν εχω καππια αλλη βλαβη... Με κοιταξε καλα ο οφθαλμιατρος και κου ειπε χτυπα ξυλο τα ματια σου ειναι τελεια...

Η ψυχολογια μου ομως δεν ειναι :(

Κοίτα,αν κάτσω και το δώσω σημασία θα τρελαθώ και γω.Αυτή τη στιγμή που μιλάμε,αν κινήσω τα μάτια μου και το παρατηρήσω το βλέπω συνέχεια.Αν προσπαθήσεις και δε το σκέφτεσαι διαρκώς,θα σου "φύγει" με τον καιρό.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 27/1/2019 στις 5:31 ΜΜ, Γιαννης Κουπερ είπε

Γεια σε ολους... Τα απεκτησα και εγω και εχω τρελαθει στην κυριολεξια... Εχω φτασει στο κατοφλι της καταθλιψης... Πηγα στον καλυτερο γιατρο και αφου μου εκανε ολες τις εξετασεις με τα καλυτερα μηχανηματα μου ηπε πως εχω 2 απολυτα υγειη ματια και τα floaters σε μενα ειναι φυσιολογικα και ο,τι τωρα πια τα παντρευτικα... Απο τοτε προσπαθω να τα συνηθισω αλλα δεν μπορω... Εχω ψαξει τα παντα πανω σε αυτο το θεμα και εμαθα πολλα αλλα καποια δεν τα καταλαβα και θα ηθελα να μου εξηγησουν ατομα που τα εχουν και μονο... Με το χρονο γινονται καλυτερα;;; Υπαρχει περιπτωση να φυγουν η να γινουν λιγοτερο ενοχλητικα;;; Οντως ο εγκεφαλος τα φιλτραρει και τα αγνοει;;; Και ποσο καιρο περιπου κανουν αυτες οι διαδικασιες;;;

Ειμαι 30 χρονων και τα εμφανισα πριν 1 μηνα περιπου...

Καλησπέρα Γιάννη,

Εδώ και 5 μήνες περίπου απέκτησα και εγώ μύγακιΑ στα μάτια στο ένα πιο έντονα και στο άλλο λιγότερο έντονα.δεν μπορώ με τίποτε να τα συνηθίσω αν και μπορώ να πω ότι λίγο έχουν χαλαρώσει την τελευταία βδομάδα. Εσένα πως πάνε έφυγαν καθόλου?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

Απέκτησα floaters και στα δύο μάτια πριν 5 μήνες περίπου και αυτό το γεγονός με έχει φτάσει στο κατώφλι της κατάθλιψης και του φόβου. Ήμουν μυωπας από μικρός και αποφάσισα να κάνω πριν μερικούς μήνες lasik. Ύστερα από 2 μήνες το έπαθα και στα δύο μάτια. Δεν ξέρω τι να κάνω κοντεύω να φτάσω στο τρελάδικο από την ενόχληση και τον φόβο. Εχω πάει σε πολλούς γιατρούς όλοι λένε τα ίδια πως τίποτε δε μπορώ να κάνω .

Κάποιος να μπορέσει να με βοηθήσει?

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Panagiotis2019 είπε

Καλησπέρα σε όλους, 

Απέκτησα floaters και στα δύο μάτια πριν 5 μήνες περίπου και αυτό το γεγονός με έχει φτάσει στο κατώφλι της κατάθλιψης και του φόβου. Ήμουν μυωπας από μικρός και αποφάσισα να κάνω πριν μερικούς μήνες lasik. Ύστερα από 2 μήνες το έπαθα και στα δύο μάτια. Δεν ξέρω τι να κάνω κοντεύω να φτάσω στο τρελάδικο από την ενόχληση και τον φόβο. Εχω πάει σε πολλούς γιατρούς όλοι λένε τα ίδια πως τίποτε δε μπορώ να κάνω .

Κάποιος να μπορέσει να με βοηθήσει?

Δυστυχως με μερικά πραγματα δεν υπάρχει λύση είναι σαν κατάρα. Οποτε αναγκαστηκα ζεις με αυτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...