Exodia The Forbidden One Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 καλησπέρα παιδιά είμαι συνδρομητής vodafone σήμερα έχει ένα πρόβλημα οι γραμμή και με πήραν και μου είπαν ότι φταίνε τα κεντρικά του ΟΤΕ και για τρεις με τέσσερις μέρες δεν θα έχω ίντερνετ μου δώσανε όμως να έχω απεριόριστα δεδομένα μέχρι νά φτιαχθει η γραμμή. Θέλω νά ρωτήσω αν συνδέσω το κινητό στο σταθερό μέσω USB θα μπορώ νά έχω mobile internet στο desktop ?
mpentenis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Ενεργοποιείς το tethering Στο κινητό και παίζει μια χαρά, δοκιμασμένο. Εναλλακτικά κάνεις hotspot το κινητό, βάζεις ασύρματη καρτα στο desktop και συνδέεται. Αυτό σε περίπτωση που δεν έχεις καλό σήμα και το θες σε κανένα παραθυρο
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 αν έχεις laptop ή αν ο έχεις σταθερό υπολογιστή με wifi usb στικάκι, μπορείς να κάνεις το κινητό hotspot και να συνδεθείς σα να συνδέεσαι κανονικά με wifi.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, mpentenis είπε Ενεργοποιείς το tethering Στο κινητό και παίζει μια χαρά, δοκιμασμένο. Εναλλακτικά κάνεις hotspot το κινητό, βάζεις ασύρματη καρτα στο desktop και συνδέεται. Αυτό σε περίπτωση που δεν έχεις καλό σήμα και το θες σε κανένα παραθυρο Δυστυχώς δεν έχω ασύρματη δυνατότητα για αυτό ρωτάω για usb Οκ συνδέθηκα τα απεριόριστα είναι όντως απεριόριστα ή θα μπει κόφτης ?
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, divo είπε Μια αδιακριτη ερώτηση να σου κανω? Γιατι φταιει ο οτε που δεν εχεις τηλεφωνο; Εισαι συνδρομητής του οτε; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Προφανώς έχουν νοικιάσει τής γραμμές από τον ΟΤΕ και δεν είναι δικές τους
chsam Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε Δυστυχώς δεν έχω ασύρματη δυνατότητα για αυτό ρωτάω για usb Οκ συνδέθηκα τα απεριόριστα είναι όντως απεριόριστα ή θα μπει κόφτης ? Γενικα ισχυει στα "απεριοριστα" πακετα μια "πολιτικη ορθης χρησης" δηλαδη ενα οριο.Στην δικια σου περιπτωση ομως μονο η ιδια η εταιρια μπορει να στο απαντησει.
chsam Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, divo είπε το απεριοριστα αν το πανε βαση ΕΕΤΤ η ορθη χρηση ειναι 100G. Η καθε εταιρια καθοριζει το δικο της, η vodafone π.χ. εχει 30gb.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 16 ώρες πριν, divo είπε ακριβως ... και? πιστεύεις οτι θα ερθει ποτε σπιτι σου, ο οτε να το φτιαξει; Ξερουν αν ειναι καποια 'πορτα' ας πουμε δικη τους; Την ελεγξε καποιος; Εχουν πρωτα απο ολα τεχνικους να την ελεγξουν; μαλλον οχι σε ολα. Ηρθε καποιος τεχνικος της voda απο τους συνεργαζομενους που εχει να δει μηπως ειναι κατι στο σπιτι σου; ενα καλωδιακι ας πουμε ή το ρουτερ; εβγαλαν ομως το συμπερασμα. Εμενα παντως οταν μου λεγανε κατι τετοιες πα#@@42ριες απο τη voda ακουγανε οτι δεν εχουν ξανακουσει Δωσανε βλαβη και την βαλανε vip και δεν πηγε κανεις; οι τεχνικοι του οτε δουλευουν και ΣΚ. Μαλλον οχι γιατι αυτο χρεωνεται. και για να μη κακρυγορουμε, να σου πω τι θα γινει θα τη δωσουν δευτερα ο οτες θα παει τεταρτη στη καλυτερη, εχει δυο μερες προθεσμια. αν βρει τη πορτα χωρις προσβαση-κλειστη, δε θα κανει τιποτα και θα φυγει. θα απαντησει 'κλειστο' θα το λαβει αυτο η voda Πεμπτη. θα ξανακλεισει ραντεβου για παρασκευη..... Γι αυτο και σου ειπαν 4 μερες......και βλεπουμε... Δεν έχει πρόβλημα το δικό μού κουτί αλλά ι δρομολογητής του ΟΤΕ αυτό κατάλαβα. 16 ώρες πριν, divo είπε το απεριοριστα αν το πανε βαση ΕΕΤΤ η ορθη χρηση ειναι 100G. Αφού όμως αντικαθιστούν σταθερή γραμμή δεν θα έπρεπε να ήταν χωρίς όριο ?
l337 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 27/1/2019 στις 3:54 ΜΜ, Exodia The Forbidden One είπε καλησπέρα παιδιά είμαι συνδρομητής vodafone σήμερα έχει ένα πρόβλημα οι γραμμή και με πήραν και μου είπαν ότι φταίνε τα κεντρικά του ΟΤΕ και...... (προς αποφυγή παρεξήγησης, δεν γελάω μαζί σου TS) Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από l337
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα