eaglos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα. Παλεύω να εγκαταστήσω Win 7 μέσω USB στο laptop του θέματος και το πρόβλημα είναι ότι δεν αναγνωρίζει το usb ή δεν καταλαβαίνει ότι υπάρχει εγκατάσταση στο usb. Έχω δοκιμάσει να κάψω το iso με διάφορες εκδόσεις Rufus από τις πα- λιές μέχρις τις τελευταίες. Έχω δοκιμάσει YUMI αντί για Rufus. Έχω περάσει τελευταίο bios στο laptop, έχω δοκιμάσει 4Gb, 8Gb fat32/ntfs usb stick. Έχω δοκιμάσει διάφορα ISO, αυθεντικά, πειρατικά, ότι είχα. Το μόνο που δούλεψε ήταν ένα αρχαίο πειρατικό "lite version" αλλά έλειπε το κομμάτι του TCP/IP όταν πήγαινες να βάλεις δικτυακό εκτυπωτή. Το bios του laptop δεν αφήνει να κάνεις και πολλά. Αλλαγή ημ/νιας, επιλογή boot order και τέλος. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή.
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Ο επεξεργαστής που έχει είναι πολύ αργός. Ακόμα και να βάλεις τα 7αρια θα δυσκολευτούν πολύ.
M@dB0x Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Θα παιξουν, τα εχω περασει προσφατα σε dv6000.
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, M@dB0x είπε Θα παιξουν, τα εχω περασει προσφατα σε dv6000. Όχι δεν θα παίξουν νορμαλ. θα σέρνεται. 1
M@dB0x Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 2 hours ago, BlueBlood7 said: Όχι δεν θα παίξουν νορμαλ. θα σέρνεται. Εννοειται οτι σερνοντε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα