Venes Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, Σκέφτομαι να φτιάξω ένα low budget pc με τον ryzen 2200g και την Asrock B450M-Pro4 μαζί με τις gskill aegis (F4-3000C16S-8GISB) καθώς είναι πολύ φθηνές σε σχέση με άλλες σε αυτές τις συχνότητες. Βέβαια οι ram δεν είναι στο QVL list της Asrock. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει αυτόν τον συνδυασμό ή να γνωρίζει αν θα έχω κάποιο θέμα με το compatibility; Σας ευχαριστώ
qwertyuiop2 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Venes είπε Καλησπέρα παιδιά, Σκέφτομαι να φτιάξω ένα low budget pc με τον ryzen 2200g και την Asrock B450M-Pro4 μαζί με τις gskill aegis (F4-3000C16S-8GISB) καθώς είναι πολύ φθηνές σε σχέση με άλλες σε αυτές τις συχνότητες. Βέβαια οι ram δεν είναι στο QVL list της Asrock. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει αυτόν τον συνδυασμό ή να γνωρίζει αν θα έχω κάποιο θέμα με το compatibility; Σας ευχαριστώ Toν έχω κάνει εγώ, με μία ρύθμιση στο bios παιζουν στα 299Χ που είναι και το μάξιμουμ που δέχεται ο r5 2600 που έχω. XMP 2 ή 3 λέγεται η ρύθμιση, δεν είμαι σίγουρος. 1
Venes Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, qwertyuiop2 είπε Toν έχω κάνει εγώ, με μία ρύθμιση στο bios παιζουν στα 299Χ που είναι και το μάξιμουμ που δέχεται ο r5 2600 που έχω. XMP 2 ή 3 λέγεται η ρύθμιση, δεν είμαι σίγουρος. Ωραία σε ευχαριστώ πολύ!
teoChnologist Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Στις 27/1/2019 στις 3:32 ΜΜ, Venes είπε Καλησπέρα παιδιά, Σκέφτομαι να φτιάξω ένα low budget pc με τον ryzen 2200g και την Asrock B450M-Pro4 μαζί με τις gskill aegis (F4-3000C16S-8GISB) καθώς είναι πολύ φθηνές σε σχέση με άλλες σε αυτές τις συχνότητες. Βέβαια οι ram δεν είναι στο QVL list της Asrock. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει αυτόν τον συνδυασμό ή να γνωρίζει αν θα έχω κάποιο θέμα με το compatibility; Σας ευχαριστώ Το QVL της μητρικής είναι μια λίστα που περιέχει μνήμες που έχουν δοκιμαστεί επάνω στη μητρική και τα αποτελέσματα απο αυτές τις δοκιμές. Δεν είναι λίστα συμβατότητας. Οπότε ότι δεν υπάρχει στο QVL, δεν σημαίνει αυτομάτως μη συμβατότητα. Οι Aegis γενικά είναι πολύ αξιόλογο Kitάκι σε αυτά τα χρήματα. 1 1
Venes Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, teoChnologist είπε Το QVL της μητρικής είναι μια λίστα που περιέχει μνήμες που έχουν δοκιμαστεί επάνω στη μητρική και τα αποτελέσματα απο αυτές τις δοκιμές. Δεν είναι λίστα συμβατότητας. Οπότε ότι δεν υπάρχει στο QVL, δεν σημαίνει αυτομάτως μη συμβατότητα. Οι Aegis γενικά είναι πολύ αξιόλογο Kitάκι σε αυτά τα χρήματα. Αυτό δεν το ήξερα. Και η αλήθεια είναι ότι σε άλλα φόρουμ που έψαξα για παρόμοια θέματα ο καθένας έγραφε ότι ήθελε. Ευχαριστώ για την βοήθεια 1
Gkoukouz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Υπόψιν πως θα πρέπει να βάλεις το τελευταίο bios firmware ώστε να μπορείς να ενεργοποιήσεις το xmp προφίλ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα