Προς το περιεχόμενο

Asrock B450M-Pro4, G.Skill Aegis (F4-3000C16S-8GISB) compatibility

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, 
Σκέφτομαι να φτιάξω ένα low budget pc με τον ryzen 2200g και την Asrock B450M-Pro4 μαζί με τις gskill aegis (F4-3000C16S-8GISB) καθώς είναι πολύ φθηνές σε σχέση με άλλες σε αυτές τις συχνότητες.
Βέβαια οι ram δεν είναι στο QVL list της Asrock. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει αυτόν τον συνδυασμό ή να γνωρίζει αν θα έχω κάποιο θέμα με το compatibility;
Σας ευχαριστώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Venes είπε

Καλησπέρα παιδιά, 
Σκέφτομαι να φτιάξω ένα low budget pc με τον ryzen 2200g και την Asrock B450M-Pro4 μαζί με τις gskill aegis (F4-3000C16S-8GISB) καθώς είναι πολύ φθηνές σε σχέση με άλλες σε αυτές τις συχνότητες.
Βέβαια οι ram δεν είναι στο QVL list της Asrock. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει αυτόν τον συνδυασμό ή να γνωρίζει αν θα έχω κάποιο θέμα με το compatibility;
Σας ευχαριστώ

Toν έχω κάνει εγώ, με μία ρύθμιση στο bios παιζουν στα 299Χ που είναι και το μάξιμουμ που δέχεται ο r5 2600 που έχω.

XMP 2 ή 3 λέγεται η ρύθμιση, δεν είμαι σίγουρος.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, qwertyuiop2 είπε

Toν έχω κάνει εγώ, με μία ρύθμιση στο bios παιζουν στα 299Χ που είναι και το μάξιμουμ που δέχεται ο r5 2600 που έχω.

XMP 2 ή 3 λέγεται η ρύθμιση, δεν είμαι σίγουρος.

Ωραία σε ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
Στις 27/1/2019 στις 3:32 ΜΜ, Venes είπε

Καλησπέρα παιδιά, 
Σας ευχαριστώ

Το QVL της μητρικής είναι μια λίστα που περιέχει μνήμες που έχουν δοκιμαστεί επάνω στη μητρική και τα αποτελέσματα απο αυτές τις δοκιμές. Δεν είναι λίστα συμβατότητας. Οπότε ότι δεν υπάρχει στο QVL, δεν σημαίνει αυτομάτως μη συμβατότητα. Οι Aegis γενικά είναι πολύ αξιόλογο Kitάκι σε αυτά τα χρήματα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, teoChnologist είπε

Το QVL της μητρικής είναι μια λίστα που περιέχει μνήμες που έχουν δοκιμαστεί επάνω στη μητρική και τα αποτελέσματα απο αυτές τις δοκιμές. Δεν είναι λίστα συμβατότητας. Οπότε ότι δεν υπάρχει στο QVL, δεν σημαίνει αυτομάτως μη συμβατότητα. Οι Aegis γενικά είναι πολύ αξιόλογο Kitάκι σε αυτά τα χρήματα.

Αυτό δεν το ήξερα. Και η αλήθεια είναι ότι σε άλλα φόρουμ που έψαξα για παρόμοια θέματα ο καθένας έγραφε ότι ήθελε. Ευχαριστώ για την βοήθεια

• Like 1
Δημοσ.

Υπόψιν πως θα πρέπει να βάλεις το τελευταίο bios firmware ώστε να μπορείς να ενεργοποιήσεις το xmp προφίλ 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...