SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα Εδώ και λίγο καιρό αγόρασα την πρώτη μου dslr και τραβάω όποτε μπορώ φωτογραφίες με διαφορετικά θεματικά πεδία αλλα κυρίως απο αθλητισμό. Θέλω να αρχίσω να ανεβάζω τις φωτογραφίες μου στο internet καποιες επιλεγμένες που μου αρέσουν , υπάρχουν αρκετά sites αλλα δεν ξέρω ποιο ειναι το καλύτερο / δημοφιλέστερο για αυτον τον σκοπό οπότε ακούω προτάσεις ( καθαρά για χόμπι θέλω κατι τέτοιο ) Επίσης αλλη μια ερώτηση αν τραβάω αθλητές ενήλικους ή ανήλικους απο αθλήματα υπάρχει κάποια απαγόρευση οσο αφορά δικαιώματα δημοσίευσης ειδικά αν πρόκειται για ανήλικους η και ενηλίκους ; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Για την τελευταία παράγραφο θα αναφερθώ Επειδή τώρα τα τελευταία χρόνια, οι καιροί έχουν αλλάξει,μην δοκιμάσεις να πας με κάμερα να τραβάς ανήλικους χωρις να τους ξέρεις η εστω να τους το έχεις πει ώστε να σου δώσουν το οκ! (Ενηλίκους δεν νομίζω να υπάρχει θέμα) Μπορεί να βρεθείς πολύ πολύ άσχημα μπλεγμένος με άσχημες κατηγορίες (και άντε μετά εσύ να πεις ότι τραβάς εντελώς ερασιτεχνικα η για χόμπυ η οτιδήποτε άλλο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δεν αναφέρομαι σε μεμονωμένα άτομα αλλα πχ αθλήματα μαζικά και ανοιχτά προς όλους όπως μπάσκετ , ποδόσφαιρο κτλπ φάσεις απο αγώνες δηλαδή. Πχ μπορώ να δημοσιεύσω φάσεις απο αγώνες αν ειναι έφηβοι παίδες κτλπ αν θαμπώσεις να μην φαίνεται το πρόσωπο ; Δεν ξέρω γενικά τι ισχύει γενικά αυτοί που ανεβάζουν στπ filckr και σε άλλα τέτοια υπάρχει κάποια άδεια σε τι ανεβάζουν κτλπ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, stelios18120 είπε Για την τελευταία παράγραφο θα αναφερθώ Επειδή τώρα τα τελευταία χρόνια, οι καιροί έχουν αλλάξει,μην δοκιμάσεις να πας με κάμερα να τραβάς ανήλικους χωρις να τους ξέρεις η εστω να τους το έχεις πει ώστε να σου δώσουν το οκ! (Ενηλίκους δεν νομίζω να υπάρχει θέμα) Μπορεί να βρεθείς πολύ πολύ άσχημα μπλεγμένος με άσχημες κατηγορίες (και άντε μετά εσύ να πεις ότι τραβάς εντελώς ερασιτεχνικα η για χόμπυ η οτιδήποτε άλλο) Street photography? Τι θα σου κανουν Μήνυση? LOL. 2 ώρες πριν, SPANK είπε Δεν αναφέρομαι σε μεμονωμένα άτομα αλλα πχ αθλήματα μαζικά και ανοιχτά προς όλους όπως μπάσκετ , ποδόσφαιρο κτλπ φάσεις απο αγώνες δηλαδή. Πχ μπορώ να δημοσιεύσω φάσεις απο αγώνες αν ειναι έφηβοι παίδες κτλπ αν θαμπώσεις να μην φαίνεται το πρόσωπο ; Δεν ξέρω γενικά τι ισχύει γενικά αυτοί που ανεβάζουν στπ filckr και σε άλλα τέτοια υπάρχει κάποια άδεια σε τι ανεβάζουν κτλπ ; Το πιο δημοφιλες ειτε μας αρεσει ειτε οχι, ειναι το instagram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Balantakos είπε Street photography? Τι θα σου κανουν Μήνυση? LOL. Street photography λέγεται να βγάζεις φωτογραφία ανήλικους αθλητές; (Και ειδικά χωρίς να το ξέρουν η χωρίς συγκατάθεση;) Α οκ δεν το ήξερα αυτό..... Εγώ λέω ότι θα μπλέξει άσχημα αν τον δει κανένας περίεργος η τον ρωτήσουν τι βγάζει φωτογραφίες..... 🤔🤨 Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από stelios18120 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, stelios18120 είπε Street photography λέγεται να βγάζεις φωτογραφία ανήλικους αθλητές; (Και ειδικά χωρίς να το ξέρουν η χωρίς συγκατάθεση;) Α οκ δεν το ήξερα αυτό..... 🤔🤨 Οχι δεν μιλαω για αυτο, μιλησα γενικα (εδωσα ενα παραδειγμα) οτι και στο street βγαζεις ανθρωπους ανηλικους η οχι...ειναι αστειο πλεον να γινει καποια στραβη..🙂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, SPANK είπε Καλησπέρα Εδώ και λίγο καιρό αγόρασα την πρώτη μου dslr και τραβάω όποτε μπορώ φωτογραφίες με διαφορετικά θεματικά πεδία αλλα κυρίως απο αθλητισμό. Θέλω να αρχίσω να ανεβάζω τις φωτογραφίες μου στο internet καποιες επιλεγμένες που μου αρέσουν , υπάρχουν αρκετά sites αλλα δεν ξέρω ποιο ειναι το καλύτερο / δημοφιλέστερο για αυτον τον σκοπό οπότε ακούω προτάσεις ( καθαρά για χόμπι θέλω κατι τέτοιο ) Επίσης αλλη μια ερώτηση αν τραβάω αθλητές ενήλικους ή ανήλικους απο αθλήματα υπάρχει κάποια απαγόρευση οσο αφορά δικαιώματα δημοσίευσης ειδικά αν πρόκειται για ανήλικους η και ενηλίκους ; Ευχαριστώ Είθισται να μην τραβάτε κατάμουτρα κανέναν άγνωστο απολύτως , παρά μόνον εφόσον έχετε την συγκατάθεση του . Σε οποιαδήποτε περίπτωση αν βρίσκεστε σε περιβάλλον όπου τα άτομα είναι γνωστά σας διότι έχετε κάποια σχέση μαζί τους , τότε το πράγμα είναι διαφορετικό . Το περιβάλλον όπου αναφέρεστε για σπορ κλπ θα δικαιολογούσε την λήψη αν είστε αδειοδοτημενος ως επαγγελματίας ρεπόρτερ . Ανήλικους σε καμία περίπτωση . Για φωτογραφίες στο δίκτυο το Flickr είναι το πλέον γνωστό , θα βρείτε κι εμένα . Και το 500px . Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από babisskg 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 National Geographic > yourshot > Sports Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 οταν ειναι ενα event ξερουν οτι θα φωτογραφηθουνε οι συμμετεχοντες αθλητες χορευτες και μη . αρα επειδη ειναι event τι θα σου κανει ο αλλος μυνηση;ετυχε να τραβηξω κατι φωτος απο ενα χορευτικο που γινε το δεκεμβρη στη πλατεια προς το μαναστηρακι,και ενω ηταν και αλλοι με καμερες,παρατηρησα οι χορευτες και μια ξανθια δεν ξερω αν ηταν παρουσιαστρια η οχι να με κοιτανε καπως περιεργα .Φυσικα οι φωτος βγηκαν ωραιες ειχα τον 17 50 και στο τελος χεστηκα δηλ δε ν τους ενοχλουσε οι αλλοι με τα σμαρτφοουν που τους τραβουσαν τους πειραζε η καμερα οτι να ναι. θα το σεβομουνα μονο αν πηγαινα σε ενα event και εξαρχης ελεγε παρακαλω ΟΧΙ ΦΩΤΟΣ η βιντεος.Εφοσον κατι τετιο δεν υσχησει ιδιως σε δημοσιο χωρο εχεις δικαιωμα να τραβας και να τα βαζεις σε σαιτ για να δειξεις την ικανοτητα σου στη φωτογραφια. Μονο αν τα πουλουσες μπορει να υπηρχε θεμα.Απ την αλλη ειπαρχουν και γνωστα στοκ σαιτ που εχουν την επιλογη editorial, και μπορεις να πουλας εκει τις εικονες σου . αντε γιατι μας τα πρηξανε με τη φωτογ.προφανως φωτογ για καπιους ειναι οταν τραβας το ηλιοβασιλεμμα η τη κοπελα σου η τα απο πισω της και τη βαζεις στο ινστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris pap Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Πριν ένα με ενάμισι χρόνο περίπου απέλυσαν (συμβασιούχο) υπάλληλο στη δουλειά μου, επειδή τον ''έπιασαν'' να τραβάει φωτογραφίες, έξω από δημοτικό σχολείο, (μικρά) παιδιά την ώρα της γυμναστικής τους! Κάποιος παραπονέθηκε μάλλον, πήγε η αστυνομία, τον πήγανε στο τμήμα για εξακρίβωση, το έμαθε ο εργοδότης μας και τον απέλυσε. Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, chris pap είπε Πριν ένα με ενάμισι χρόνο περίπου απέλυσαν (συμβασιούχο) υπάλληλο στη δουλειά μου, επειδή τον ''έπιασαν'' να τραβάει φωτογραφίες, έξω από δημοτικό σχολείο, (μικρά) παιδιά την ώρα της γυμναστικής τους! Κάποιος παραπονέθηκε μάλλον, πήγε η αστυνομία, τον πήγανε στο τμήμα για εξακρίβωση, το έμαθε ο εργοδότης μας και τον απέλυσε. Αυτά. Sυγγνωμη αλλα τα θελε ο γκο̣@#@ του.το τελευταιο πραμα που θα κανες οταν ασχολεισαι με αυτο το χομπι ειναι να τραβας παιδια.Εδω σε δημοσιους δρομους που μπορεις να βρεις και το μπελα σου εκτος αν ο τυπος ηταν perv indeed. και αν δεν ηταν πιος ο λογος που τραβουσε;; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Στις 7/2/2019 στις 5:36 ΜΜ, chris pap είπε Πριν ένα με ενάμισι χρόνο περίπου απέλυσαν (συμβασιούχο) υπάλληλο στη δουλειά μου, επειδή τον ''έπιασαν'' να τραβάει φωτογραφίες, έξω από δημοτικό σχολείο, (μικρά) παιδιά την ώρα της γυμναστικής τους! Κάποιος παραπονέθηκε μάλλον, πήγε η αστυνομία, τον πήγανε στο τμήμα για εξακρίβωση, το έμαθε ο εργοδότης μας και τον απέλυσε. Αυτά. Ακυρο εντελως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmak Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Στις 27/1/2019 στις 7:45 ΜΜ, Balantakos είπε Οχι δεν μιλαω για αυτο, μιλησα γενικα (εδωσα ενα παραδειγμα) οτι και στο street βγαζεις ανθρωπους ανηλικους η οχι...ειναι αστειο πλεον να γινει καποια στραβη..🙂 Γενικα αυτο που λες παντως δεν ισχυει,το street photography τουλαχιστον με το γραμμα του νομου εχει πλεον πολυ αυστηρους ορους και προφανως οποιοσδηποτε ενοχληθει//δει δημοσιευμενο το προσωπο του η οτιδηποτε εχει ολο το (νομικο) δικιο μαζι του αν θελει να σε τραβηξει.Γενικα με τα gdpr εχουν δυσκολψει πολυ τα πραματα και σε οποια φωτογραφικη συζητηση βρεθεις,θα ακουσεις οτι ουσιαστικα ''πεθαινει'' το street photography .Οι οροι που το περικλειουν πλεον δεν εχουν καμια σχεση με πριν απο λιγα χρονια.Βεβαια στην πραξη τι και πωςθ α συμβει ειναι αλλο θεμα,εγω σου αναφερω καθαρα το νομικο κομματι και οτι εχει πολυ καλες επιφυλαξεις ο φιλος και ρωταει.Γενικα τους διασημους αθλητες μπορεις να τους βγαλεις απ οτι εχω καταλαβει με μια μεγαλυτερη ελευθερια ,,για τους ανηλικους πχ παλι τα πραματα παραξενευουν αρκετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, johnmak είπε Γενικα αυτο που λες παντως δεν ισχυει,το street photography τουλαχιστον με το γραμμα του νομου εχει πλεον πολυ αυστηρους ορους και προφανως οποιοσδηποτε ενοχληθει//δει δημοσιευμενο το προσωπο του η οτιδηποτε εχει ολο το (νομικο) δικιο μαζι του αν θελει να σε τραβηξει.Γενικα με τα gdpr εχουν δυσκολψει πολυ τα πραματα και σε οποια φωτογραφικη συζητηση βρεθεις,θα ακουσεις οτι ουσιαστικα ''πεθαινει'' το street photography .Οι οροι που το περικλειουν πλεον δεν εχουν καμια σχεση με πριν απο λιγα χρονια.Βεβαια στην πραξη τι και πωςθ α συμβει ειναι αλλο θεμα,εγω σου αναφερω καθαρα το νομικο κομματι και οτι εχει πολυ καλες επιφυλαξεις ο φιλος και ρωταει.Γενικα τους διασημους αθλητες μπορεις να τους βγαλεις απ οτι εχω καταλαβει με μια μεγαλυτερη ελευθερια ,,για τους ανηλικους πχ παλι τα πραματα παραξενευουν αρκετα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ΔΕΝ πεθαινει το Street... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Balantakos είπε Το μονο σιγουρο ειναι οτι ΔΕΝ πεθαινει το Street... To street photography προφανώς και δεν θα πεθάνει (άλλωστε δεν σημαίνει ότι η φωτογραφία δρόμου περιέχει σώνει και καλά κάποιο πρόσωπο). Παρ' όλα αυτά στηρίζεσαι στην μη εφαρμογή των νόμων και των κανονισμών που πλέον είναι αυστηροί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα