cliobaccarra Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, TechnoState είπε ... κατάλαβε ότι συμφωνώ μαζί σου. Υπο κανονικές συνθήκες, ήταν μία πρόταση πολύ δύσκολο έως αδύνατο να γίνει πράξη (όντας δεκάδες χιλιόμετρα μακριά η έδρα μου απο την Πάτρα κ ουδεμία σχέση μ'αυτην) λίγο αστεία, λίγο εκ του ασφαλούς, λίγο εν τη ρύμη του λόγου. Κάνοντας το δικηγόρο του διαβόλου... αυτός δεν είναι κ ένας λόγος ύπαρξης του φόρουμ, όντας μέλη σε αυτό??? Η αλληλοβοήθεια, η αλληλεγγύη η πληροφορία η υπηρεσία κ η ενημέρωση?!?!? Οκ το διαβασα λιγο γρηγορα οποτε το επιασα αλλιως. Συγνωμη αλλα στο μυαλο μου ειναι αλλο το βοηθαω και αλλο κανω τον μ@λ@κα. Ενημερωση συμφωνω, αλλα το να κανεις μια δουλεια που θα σου φαει πηγαινε - ελα κανα 2ωρο στην καλυτερη τσαμπα το θεωρω αστειο. Επισης σε περιπτωση προβληματος τι θα κανεις; Δεν μιλαω να ειναι κατι ελαττωματικο απο το κουτι (βεβαια αν πεσεις σε καναν απιθανο μπορει να στα ριξει και πανω σου), αλλα βρε αδερφε κατι να συμβει. Θα αναλαβεις την ευθυνη και θα πληρωσεις απο την τσεπη σου το προιον; Πιστευεις θα σου πει ο αλλος δεν βαριεσαι δεν πειραζει θα παρω αλλο επειδη εισαι ψυχουλα και προσφερθηκες να με βοηθησεις; Επισης λιγο offtopic αλλα διαβαζω απο εδω και απο εκει οτι χρεωνουν πολλα για μια συναρμολογηση. Δλδ ποσο θελατε να χρεωνουν ; Η εργατοωρα ενος μαστορα με φπα μαζι ειναι πανω κατω στα 30 ευρω. Ειδικα αν ερθει στο σπιτι σου επιβαρυνεσαι και τα πηγαινε ελα αλλα και την ωρα του πηγαινε ελα. ψυχτικο φωναξα να μου βαλει aircondition και σε λιγοτερο απο ωρα πηρε 60 ευρω. Επρεπε να του πω δλδ σιγα τι εκανες 4 μικρες τρυπες ανοιξες και μια μεγαλη!!??😋 Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από cliobaccarra
TechnoState Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) .....ναι έτσι είναι. Γι αυτό κ αναφέρω πιο πάνω αναφέρω για ένα μικρό ή μεγάλο δίσκο που πρέπει να πάρει το παλικάρι. ...(στο off topic σου): Το καλό είναι ότι εδώ πέτυχα αντιπρόσωπο της mitsubishi κιόλας (καλή δουλειά κ καλύτερη τιμή απο τις υπόλοιπες προσφορές /win-win)... τουλάχιστον συγκόλλησε χαλκοσωλήνες με κολλήσεις χαλκού κ όχι με καλάι, χρησιμοποιησε επίσης πολυ καλής ποιότητας αρμαφλεξ... όχι σαν κάτι άλλους (παθών). Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState
atr3jiu Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Στις 28/1/2019 στις 7:01 ΠΜ, LIGHT1NG είπε Σε όλους τους καινούργιους έχει πάνω μην πετάς εξυπνάδες για αρχή πες μας πόσα δίνει η φίλη σου να δούμε τη μπορούμε να σου προτείνουμε και απο ποιο μαγαζί επίσης ελπίζω να ξέρεις τουλάχιστον να κάνεις εγκατάσταση των windows για να την γλυτώσεις από το να πληρώσει το έξτρα στο κατάστημα. Στις 30/1/2019 στις 1:00 ΠΜ, cliobaccarra είπε Καπως ετσι χαλας την πιατσα...Μετα κλαιγεται η νεολαια για τους αθλιους μισθους. Οταν δεν σεβεσαι ο ιδιος τον χρονο και τον κοπο σου μην ζητας να τον σεβαστει ο αλλος. Αλλος συναρμολογει pc για 2 καφεδες, αλλος ανοιγει τρυπες σε τοιχους για μισο ποτηρι τσαι (σε διπλανο θεμα) και αλλος κολλαει γραμματοσημα στις στασεις λεωφορειων. Οταν σκασει η μ@λ@κια ομως την πληρωνουν 5 φορες πανω. Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή στο topic που κάπως ''ξέφυγε'' Απλά για τις διευκρινήσεις.. Δεν χρειάζομαι build.. Και δεν ψάχνω κάποιον να μου στήσει το κουτί τσάμπα για την ψυχή της μάνας του. (και τα δύο τα κάνω μόνος αν χρειαστεί) Το νόημα του ερωτήματος (το οποίο μάλλον διατύπωσα ατελώς) ήταν αν μπορούσε κάποιος να δώσει μια λίστα με 2-3 μαγαζιά που προσφέρουν δωρεάν (προτιμότερο λόγω μπατζετ)) ή με χρέωση συναρμολόγηση και σου στέλνουν το κουτί έτοιμο ώστε εγώ να δώσω ένα build στη φίλη (από τα συγκεκριμένα μαγαζιά ανάλογα που θα βγαίνει πιο φτηνό) και με μια λίστα parts να προχωρήσει μόνη και εγώ να μην ξανα-εμπλακώ.. Τελικά έδωσα από e-shop και τέλος. Νομίζω ήταν πολύ πιο απλό από αυτό που σκεφτήκατε οι περισσότεροι...
Stamer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, atr3jiu είπε Τελικά έδωσα από e-shop και τέλος Το e-shop ακόμα δωρέαν δεν κανει το στήσιμο ή κάνω λάθος?
atr3jiu Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, Stamer είπε Το e-shop ακόμα δωρέαν δεν κανει το στήσιμο ή κάνω λάθος? Αυτό διαφημίζει στο pc configurator.. Δωρεάν σε 2-3 εργάσιμες. Γράφει και για 3ετή εγγύηση και αποκατάσταση βλάβης σε 4 ώρες αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνουν αυτά..
Stamer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, atr3jiu είπε Αυτό διαφημίζει στο pc configurator.. Δωρεάν σε 2-3 εργάσιμες. Γράφει και για 3ετή εγγύηση και αποκατάσταση βλάβης σε 4 ώρες αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνουν αυτά.. Καλά θυμόμουν. Η αποκατάσταση βλάβης σε 4 ώρες αφορά μόνο τα δικά τους "έτοιμα" hardware (desktop και laptop), τα Innovator. Γενικά το καλό με το να σου το στήνει ένα κατάστημα, είναι οτι αν σου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα, τότε αντί να ψάχνεσαι εσύ δοκιμάζοντας τα πάντα και ρωτόντας εδώ στο φορουμ, το πας πίσω, στο φτιάχνουν και τέλος! Το μόνο "κακό" που βλέπω είναι οτι σε κάποιους (πολλές φορές κι εγώ) παίρνεις την χαρά του να το στήσεις μόνος σου 2
atr3jiu Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Stamer είπε Καλά θυμόμουν. Η αποκατάσταση βλάβης σε 4 ώρες αφορά μόνο τα δικά τους "έτοιμα" hardware (desktop και laptop), τα Innovator. Γενικά το καλό με το να σου το στήνει ένα κατάστημα, είναι οτι αν σου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα, τότε αντί να ψάχνεσαι εσύ δοκιμάζοντας τα πάντα και ρωτόντας εδώ στο φορουμ, το πας πίσω, στο φτιάχνουν και τέλος! Το μόνο "κακό" που βλέπω είναι οτι σε κάποιους (πολλές φορές κι εγώ) παίρνεις την χαρά του να το στήσεις μόνος σου Ισχύει. Η συναρμολόγηση είναι >50% της ευχαρίστησης! Αρκεί να δουλέψει... Αν δεν - ειδικά αν έχεις πάρει τα κομμάτια από διαφορετικά μαγαζία - άντε να ψάξεις να βρεις τι φταίει... Αν είναι και για άλλον ακόμα χειρότερα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα