Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποια μαγαζιά Σκρουτζ που κάνουν συναρμολόγηση και είναι αξιόπιστα?

και αν την κάνουν δωρεάν ή με χρέωση.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Συναρμολόγηση πάνω σε τι?? Σε νέο pc? K γιατί δεν δοκιμάζεις κάποιο κατάστημα της περιοχής σου (φυσικά να έχεις ακούσει καλά σχόλια). Κ γιατί να είναι δωρεάν μια τέτοια υπηρεσία?

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, TechnoState είπε

Συναρμολόγηση πάνω σε τι?? Σε νέο pc? K γιατί δεν δοκιμάζεις κάποιο κατάστημα της περιοχής σου (φυσικά να έχεις ακούσει καλά σχόλια). Κ γιατί να είναι δωρεάν μια τέτοια υπηρεσία?

1) To topic έχει ανοιχτεί στο θέμα ''Απόψεις για αναβάθμιση hardware ή αγορά νέου υπολογιστή'' οπότε θεώρησα πλεονασμό το να γράψω ''συναρμολόγηση νέου υπολογιστή''.

θα με ενδιέφερε όμως να μάθω τι είδους άλλη συναρμολόγηση σκέφτηκες και μπερδέυτηκες.

2) Είναι άσχετο με το ερώτημα, μπορεί να έχω ήδη ρωτήσει και να θέλω κ άλλες επιλογές ή μπορεί να μην με κλύπτουν ή μπορεί να μην υπάρχει ''κατάστημα της περιοχής μου''

3) Επίσης άσχετο με το ερώτημα. Για να σ απαντήσω όμως το προφανές, μια τέτοια υπηρεσία θα μπορούσε να είναι δωρεάν από κάποιο κατάστημα για να σε δελεάσει να ψωνίσεις όλα τα κομμάτια από αυτό ενώ υπό άλλες συνθήκες μπορεί να μην αγόραζες ούτε ένα.

Είσαι οκ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είμαι οκ...

Θα ήσουν κ εσύ (κ ελπίζω -εύχομαι  να  είσαι) αν έδινες όλες τις πληροφορίες αρχικά (να πάρεις δλδ απαντήσεις).

... λοιπόν

1. Μπορεί να περιλαμβάνει νέα σύνθεση pc, αναβάθμιση pc, προσθήκη κάποιου αυτοματισμού ή συναρμολόγηση επιμέρους συστήματος (πχ υδρόψυξη η full module τροφοδοτικού)

2.λιγακι ανάποδο... αν είχες ήδη πληροφορίες τις παραθέτεις ....μπορεί κάποιος να σου κάνει καλύτερη προσφορά ή να έχει γνωστό, συγγενή, άκρη....κ να σε κερδίσει σαν νέο πελάτη (... λέω εγώ τώρα).

3.κ αφού απαντάς ήδη κ εφόσον αγόρασες τα parts (υποθέτω) δεν ρώτησες στα καταστήματα??? (Υποθέτω επίσης, για λόγους πιο άμεσης εγγύησης, τα πήρες από ελληνικά καταστήματα)...

Κ συνήθως, σε μια αναβάθμιση απο εκεί που πήρες τα περισσότερα η τα ακριβότερα, διαπραγματευεσαι την συναρμολόγηση (συνήθως ναι, τότε τα συνοικιακά, μικρότερα καταστήματα δεν σε χρεώνουν κάτι επιπλέον).

Διαφορετικά, πηγαίνεις με τα manual με εξοπλισμό κ αρκετή πληροφορία κ tutorial videos από ψάξιμο.

Στο δια ταύτα, είσαι Πάτρα,

πολλοί φοιτητές στον κλάδο της πληροφορικής προσφέρουν πολύ οικονομικά τέτοιες υπηρεσίες. Θα δεις κ αναρτημένες τέτοιου είδους αυτοσχέδιες αγγελίες (τοιχοκολληση) σε μέρη που συχνάζουν (σχολές, στέκια κ λοιπά) επίσης σίγουρα θα βρεις, ρωτώντας άτομα που εργάζονται η συχνάζουν σε internet cafe.(αλλά εδώ υπάρχει ένα μικρό η μεγάλο ρίσκο που πρέπει να αναλάβεις).

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TechnoState είπε

Εγώ είμαι οκ...

Θα ήσουν κ εσύ (κ ελπίζω -εύχομαι  να  είσαι) αν έδινες όλες τις πληροφορίες αρχικά (να πάρεις δλδ απαντήσεις).

... λοιπόν

1. Μπορεί να περιλαμβάνει νέα σύνθεση pc, αναβάθμιση pc, προσθήκη κάποιου αυτοματισμού ή συναρμολόγηση επιμέρους συστήματος (πχ υδρόψυξη η full module τροφοδοτικού)

2.λιγακι ανάποδο... αν είχες ήδη πληροφορίες τις παραθέτεις ....μπορεί κάποιος να σου κάνει καλύτερη προσφορά ή να έχει γνωστό, συγγενή, άκρη....κ να σε κερδίσει σαν νέο πελάτη (... λέω εγώ τώρα).

3.κ αφού απαντάς ήδη κ εφόσον αγόρασες τα parts (υποθέτω) δεν ρώτησες στα καταστήματα??? (Υποθέτω επίσης, για λόγους πιο άμεσης εγγύησης, τα πήρες από ελληνικά καταστήματα)...

Κ συνήθως, σε μια αναβάθμιση απο εκεί που πήρες τα περισσότερα η τα ακριβότερα, διαπραγματευεσαι την συναρμολόγηση (συνήθως ναι, τότε τα συνοικιακά, μικρότερα καταστήματα δεν σε χρεώνουν κάτι επιπλέον).

Διαφορετικά, πηγαίνεις με τα manual με εξοπλισμό κ αρκετή πληροφορία κ tutorial videos από ψάξιμο.

:) Μια χαρά είμαι!

Είναι εντυπωσιακό που έφτασε ο συλλογισμός σου.

Το 1 το δέχομαι. Συναρμολόγηση νέου pc. 

Στα 2 κ 3 κατάλαβα πόσο μακριά είμαστε. Άρα να γίνω πιο σαφής.

Θέλω να φτιάξω μια σύνθεση για μια φίλη η οποία θέλει να πάρει έτοιμο το κουτί. Και θέλω να δω που να κοιτάξω (Σκρουτζομάγαζο) γιατί το μπατζετ είναι πολύ σφιχτό και υπάρχει ο περιορισμός της συναρμολόγης.

Δημοσ.

.....αν ήμουν Πάτρα θα σε βοηθούσα εγώ κ θα σου κόστιζα έναν καφέ... άντε δύο το πολύ, αν ήθελες κ πρώτο μπουταρισμα στο πακέτο! (Wowstick, antistatic gloves, παστες δικά μου εννοείται, χεχε)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TechnoState είπε

.....αν ήμουν Πάτρα θα σε βοηθούσα εγώ κ θα σου κόστιζα έναν καφέ... άντε δύο το πολύ, αν ήθελες κ πρώτο μπουταρισμα στο πακέτο! (Wowstick, antistatic gloves, παστες δικά μου εννοείται, χεχε)

Θα το δεχόμουν (αν και η πάστα είναι έτοιμη στη ψύκτρα στον 2200..)

;)

Δημοσ.

Απο συνήθεια χρόνων δεν έχω αφήσει ποτέ την μαμά πάνω στην ψυκτρα .... ούτε μαμά ψυκτρα τώρα που το σκέφτομαι.

Συνήθως καθάρισμα με καθαρό οινόπνευμα απο φαρμακείο κ thermaltake η kryonaut απο πάνω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπερβολή τα αντιστατικα γάντια όμως, νομίζω. Βέβαια φύλαγε τα ρούχα σου αλλά αν είναι να την πάθεις θα την πάθεις νομίζω 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, atr3jiu είπε

Θα το δεχόμουν (αν και η πάστα είναι έτοιμη στη ψύκτρα στον 2200..)

;)

Σε όλους τους καινούργιους έχει πάνω μην πετάς εξυπνάδες για αρχή πες μας πόσα δίνει η φίλη σου να δούμε τη μπορούμε να σου προτείνουμε και απο ποιο μαγαζί επίσης ελπίζω να ξέρεις τουλάχιστον να κάνεις εγκατάσταση των windows για να την γλυτώσεις από το να πληρώσει το έξτρα στο κατάστημα. 

Επεξ/σία από LIGHT1NG
Δημοσ.
Στις 27/1/2019 στις 4:20 ΜΜ, TechnoState είπε

Απο συνήθεια χρόνων δεν έχω αφήσει ποτέ την μαμά πάνω στην ψυκτρα .... ούτε μαμά ψυκτρα τώρα που το σκέφτομαι.

Συνήθως καθάρισμα με καθαρό οινόπνευμα απο φαρμακείο κ thermaltake η kryonaut απο πάνω.

Μια χαρά είναι η παστούλα στον 2200 που αναφέρει. Δεν χρειάζεται καθάρισμα.

Δημοσ.
Στις 27/1/2019 στις 4:11 ΜΜ, TechnoState είπε

Καπως ετσι χαλας την πιατσα...Μετα κλαιγεται η νεολαια για τους αθλιους μισθους. Οταν δεν σεβεσαι ο ιδιος τον χρονο και τον κοπο σου μην ζητας να τον σεβαστει ο αλλος.

Αλλος συναρμολογει pc για 2 καφεδες, αλλος ανοιγει τρυπες σε τοιχους για μισο ποτηρι τσαι (σε διπλανο θεμα) και αλλος κολλαει γραμματοσημα στις στασεις λεωφορειων. Οταν σκασει η μ@λ@κια ομως την πληρωνουν 5 φορες πανω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@cliobaccarra.... επειδή πλέον γίνονται όλα τόσο σχολαστικά, προσεκτικά με ακρίβεια κ οικονομικά γι αυτό "σε προτιμάει κ η πιάτσα" κ επειδή έχεις και δίκιο σε αυτό που λες.... πλέον, επιλέγω εγώ που θα κάνω το... χόμπι μου (μόνο σε φίλους, συγγενείς κ κοντινούς γνωστούς πια).

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TechnoState είπε

@cliobaccarra.... επειδή πλέον γίνονται όλα τόσο σχολαστικά, προσεκτικά με ακρίβεια κ οικονομικά γι αυτό "σε προτιμάει κ η πιάτσα" κ επειδή έχεις και δίκιο σε αυτό που λες.... πλέον, επιλέγω εγώ που θα κάνω το... χόμπι μου (μόνο σε φίλους, συγγενείς κ κοντινούς γνωστούς πια).

Το να βαζεις στην ιδια κατηγορια με τους φιλους και τους συγγενεις τον καθενα που πετυχαινεις στο forum το θεωρεις οκ; Δεν κρινω την δουλεια σου, αλλα αν την κανεις τοσο καλα και τσαμπα κατι κανεις λαθος. Σκεψου αν θα εκαναν το ιδιο για σενα σε αναλογη περιπτωση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

... κατάλαβε ότι συμφωνώ μαζί σου. Υπο κανονικές συνθήκες, ήταν μία πρόταση πολύ δύσκολο έως αδύνατο να γίνει πράξη (όντας δεκάδες χιλιόμετρα μακριά η έδρα μου απο την Πάτρα κ ουδεμία σχέση μ'αυτην) λίγο αστεία, λίγο εκ του ασφαλούς, λίγο εν τη ρύμη του λόγου.

Κάνοντας το δικηγόρο του διαβόλου... αυτός δεν είναι κ ένας λόγος ύπαρξης του φόρουμ, όντας μέλη σε αυτό??? Η αλληλοβοήθεια, η αλληλεγγύη η πληροφορία η υπηρεσία κ η ενημέρωση?!?!?

(Σε καμία περίπτωση δεν το λέω ιδεαλιστικά, αλλά πρακτικά, win-win φάση) 

Επεξ/σία από TechnoState

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...