Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Παρόλα αυτά, το εγχείρημα θέλει ακόμη αρκετή δουλειά, αφού το PAV δεν μπορεί να πετάξει προς τα εμπρός ακόμη

c31.png

Δημοσ.

Σε τι ακριβώς υπερτερεί η διαφέρει αυτό από ένα μικρό ελικόπτερο? Το οποίο είναι δοκιμασμένη λύση, κτλ κτλ? Παπατζες προς το παρόν. Να' χαμε να λεγαμε

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ζω για την ημερα που θα μου φερνουνε ιπταμενα οι διανομεις τα σαντουιτς😂

Επεξ/σία από Gilmen
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτός από οικονομια δεν πιστεύω να προσφέρει κάτι περισσότερο από ένα ελικόπτερο

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, jimmmi είπε

Σε τι ακριβώς υπερτερεί η διαφέρει αυτό από ένα μικρό ελικόπτερο? Το οποίο είναι δοκιμασμένη λύση, κτλ κτλ? Παπατζες προς το παρόν. Να' χαμε να λεγαμε

Διαφέρει στο ότι δεν υπάρχει σκέψη να κάνουν τα ελικόπτερα ταξί. 

Δημοσ.

Σ'αυτό το ταξί θα μπορεί να κάνει τσιγάρο,καμάκι και να μην κόβει απόδειξη ο οδηγός;  😋 

Αν όχι δεν θα το πάρουμε στην Ελλάδα! 😂

Δημοσ.

Αμα το ίπταμενο ταξι δεν ειναι apple τι να το κανεις;

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, jimmmi είπε

Αν παρατηρήσεις απογειώνεται σαν drone. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έναν τεράστιο που μπορεί να βρει οπουδήποτε και αν πάθει πρόβλημα τότε να πέσει.

Επίσης ΣΙΓΟΥΡΑ για το ίδιο λόγο θα έχει μεγαλύτερη σταθερότητα και ευκολία στον χειρισμό.

Και ένας άλλος λόγος είναι ότι μπορεί να έχει και έλικα για οριζόντια πρόωση που δεν μπορεί να έχει το ελικόπτερο.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Gilmen είπε

Εγω ζω για την ημερα που θα μου φερνουνε ιπταμενα οι διανομεις τα σαντουιτς😂

πιτογυρα? :D

Δημοσ.

Μονο πανω κατω λεει. Τοσοι μηχανικοι και τοσοι υπολογιστές κανενας δεν πηρε χαμπαρι οτι ο ελικας που ειναι για το μπρος πισω ειναι σταματημενος; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...