Προς το περιεχόμενο

Snapcraft απορία

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας φίλοι λινουξαδες,

Ανακάλυψα το snapcraft εχθές δεν ξέρω πως μου είχε ξεφύγει , και έχω μια απορία που την γνουγκλαρα αλλά δεν βρήκα απάντηση.

έστεισα εχθές σπίτι mint 19 και μετά Manjaro γιατί είχα θέματα με κολλήματα στο mint 19.1 ( άσχετο)

Έβαλα και στα 2 μέσω snap το Spotify και το eclipse και παρατήρησα ότι και τα 2 για να μπορώ να έχω πρόσβαση στο shortcut απο το μενού έπρεπε να κάνω restart.

Είναι φυσιολογικό αυτό ή μου διαφεύγει κάτι? Ειδικά την πρώτη φορά επειδή δεν τα έβλεπα έφτιαξα manual το spotify.desktop αρχείο αλλά και πάλι δεν έβλεπα κάτι στο menu μόνο μετά το restart.

Μπορεί να πω βλακεία αλλά έχει καμία σχέση με την αλλαγή σε systemd? Στο mint 18 που έχω στη δουλειά αν φτιάξω ένα .desktop εμφανίζεται κατευθείαν στο μενού

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει να κάνει με το γραφικό περιβάλλον. Έχεις Manjaro, αλλά με τι γραφικό περιβάλλον; Βγαίνει με πολλά για αυτό.

Στο Manjaro GNOME ας πούμε εμφανίζονται κανονικά τα εικονίδια μετά την εγκατάσταση, δεν χρειάζεται restart.

1 ώρα πριν, thomasG4 είπε

Έχει να κάνει με το γραφικό περιβάλλον. Έχεις Manjaro, αλλά με τι γραφικό περιβάλλον; Βγαίνει με πολλά για αυτό.

Στο Manjaro GNOME ας πούμε εμφανίζονται κανονικά τα εικονίδια μετά την εγκατάσταση, δεν χρειάζεται restart.

Το mint ήταν cinnamon και το Manjaro gnome συγνώμη παραληψη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...