Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα, θα ηθελα να ρωτησω κατι για το πως ακριβως γινεται η αλλαγη απο το ενα πακετο στο αλλο του Netflix. Αυτη τη στιγμη εχω το πακετο των 10 ευρο - 2 αδειων. Θελω να παω σε αυτο τον 12 ευρο - 4 αδειων. Πριν 2-3 μερες πληρωσα το πακετο μου.Αν αυτες τις μερες αλλαξω το πακετο μου σε 4 αδειες, θα κρατησουν επι τοπου την διαφορα?Δηλαδη αλλα 2 ευρο; Θα περιμενει μεχρι να πρεπει να ξαναπληρωσω και τοτε θα γινει η αλλαγη σε 4 αδειες? Οποιος γνωριζει ας απαντησει.
Haldol Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Έκανα αυτή ακριβώς την αλλαγή πριν δυο 'βδομάδες. Η συνδρομή μου πληρωνόταν 15/1. Εγώ στις 13/1 έκανα αναβάθμιση. Δε με χρέωσε τίποτα και η αναβάθμιση έγινε επιτόπου. Απλά, όταν ήρθε η ώρα τη πληρωμής, μετά από 2 μέρες, πήρε τα χρήματα για το νέο tier.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Haldol είπε Η συνδρομή μου πληρωνόταν 15/1. Εγώ στις 13/1 έκανα αναβάθμιση. Δε με χρέωσε τίποτα και η αναβάθμιση έγινε επιτόπου. Απλά, όταν ήρθε η ώρα τη πληρωμής, μετά από 2 μέρες, πήρε τα χρήματα για το νέο tier. εσενα ηταν κοντα οι μερες για αυτο... εμενα μου πηρε τα χρηματα 23-24/1 και θελω να κανω την αλλαγη αυριο μεθαυριο. Δηλαδη 20 μερες πριν την νεα πληρωμη...Θα με αφησει τσαμπα για 20 μερες να εχω 4 αδειες δηλαδη?Θα μου παρει 2 ευρο εκεινη την στιγμη?Αυτο δεν ξερω...θα μου πεις δεν εγινε και τιποτα απλα να ξερω.
ksessalonikios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 η αλλαγή θα γίνει αμεσα χωρίς να σε χρεώσει κατι και νομίζω 1-2 μερες πριν την ανανεωση της συνδρομής μπορείς να το ξαναγυρίσεις στις 2 αδειες ωστε να μην χρεωθείς καθόλου.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 στο account settings εκει που λεει change my plan. 1
Menelaos83 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Εγω που εκανα αναβαθμιση 3 μερες μετα την ανανεωση δεν χρεωθηκα τπτ παραπανω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα