Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

θα ηθελα να ρωτησω κατι για το πως ακριβως γινεται η αλλαγη απο το ενα πακετο στο αλλο του Netflix. 
Αυτη τη στιγμη εχω το πακετο των 10 ευρο - 2 αδειων. Θελω να παω σε αυτο τον 12 ευρο - 4 αδειων.

Πριν 2-3 μερες πληρωσα το πακετο μου.Αν αυτες τις μερες αλλαξω το πακετο μου σε 4 αδειες, θα κρατησουν επι τοπου την διαφορα?Δηλαδη αλλα 2 ευρο; 

Θα περιμενει μεχρι να πρεπει να ξαναπληρωσω και τοτε θα γινει η αλλαγη σε 4 αδειες?

Οποιος γνωριζει ας απαντησει.

Δημοσ.

Έκανα αυτή ακριβώς την αλλαγή πριν δυο 'βδομάδες.

Η συνδρομή μου πληρωνόταν 15/1. Εγώ στις 13/1 έκανα αναβάθμιση. Δε με χρέωσε τίποτα και η αναβάθμιση έγινε επιτόπου. Απλά, όταν ήρθε η ώρα τη πληρωμής, μετά από 2 μέρες, πήρε τα χρήματα για το νέο tier.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Haldol είπε

Η συνδρομή μου πληρωνόταν 15/1. Εγώ στις 13/1 έκανα αναβάθμιση. Δε με χρέωσε τίποτα και η αναβάθμιση έγινε επιτόπου. Απλά, όταν ήρθε η ώρα τη πληρωμής, μετά από 2 μέρες, πήρε τα χρήματα για το νέο tier.

εσενα ηταν κοντα οι μερες για αυτο... εμενα μου πηρε τα χρηματα 23-24/1 και θελω να κανω την αλλαγη αυριο μεθαυριο. Δηλαδη 20 μερες πριν την νεα πληρωμη...Θα με αφησει τσαμπα για 20 μερες να εχω 4 αδειες δηλαδη?Θα μου παρει 2 ευρο εκεινη την στιγμη?Αυτο δεν ξερω...θα μου πεις δεν εγινε και τιποτα απλα να ξερω.

Δημοσ.

η αλλαγή θα γίνει αμεσα χωρίς να σε χρεώσει κατι και νομίζω 1-2 μερες πριν την ανανεωση της συνδρομής μπορείς να το ξαναγυρίσεις στις 2 αδειες ωστε να μην χρεωθείς καθόλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...