Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά!!θέλω τα φώτα σας γιατί δεν ξέρω πολλά από αυτά!Σκέφτομαι για αγορά κάρτας γραφικών ,και θέλω μόνο από πλαίσιο γιατί θα την βάλω με δόσεις και δεν θέλω να μπλεξω με skroutz.Tα παιχνίδια που παίζω είναι κάνα fifa pro και GTA V,άλλα θέλω να παίξω και το forza horizon 4!! 
Λοιπόν το pc μου έχει
Επεξεργαστή:Intel(R) COre(TM) [email protected]
Μητρική:Asus H97-PLUS
Ram:Kingston 8GB 1333MHz
Τροφοδοτικό: PSU SUPER FLOWER GOLDEN GREEN HX SERIES 550W (SF-550P14XE)

η κάρτα που σκέφτομαι   είναι η Sapphire VGA Radeon RX 570 Nitro+ 4GB την έχει κάνεις?¨διάβασα εδώ μέσα κάποια προβληματα με την αναβαθμίσει που γίνεται  από τους drivers,αξίζει η αγορά?

ευχαριστώ :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προχώρα χωρίς δεύτερη σκέψη, η RX 570 4GB είναι η καλύτερη επιλογή στα λεφτά της.

Επεξ/σία από Aten-Ra
Δημοσ.
18 ώρες πριν, argyris30 είπε

Είμαι οκ δηλαδή με το σύστημα που έχω?και με το τροφοδοτικό είμαι οκ?

Μια χαρά είναι το σύστημα και το τροφοδοτικό

16 ώρες πριν, argyris30 είπε

αν παρω μια 4GB πειραζει?

Καλύτερα θα ήταν αν μπορούσες να πας σε 8GB αλλά και στα 4GB δεν θα έχεις πρόβλημα, απλά ίσως να χρειαστεί να ρίξεις λίγο τα textures σε μερικά παιχνίδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/1/2019 στις 8:28 ΠΜ, Aten-Ra είπε

Μια χαρά είναι το σύστημα και το τροφοδοτικό

Καλύτερα θα ήταν αν μπορούσες να πας σε 8GB αλλά και στα 4GB δεν θα έχεις πρόβλημα, απλά ίσως να χρειαστεί να ρίξεις λίγο τα textures σε μερικά παιχνίδια.

να σε ρωτήσω και κάτι άλλο που είδα,η Sapphire VGA Radeon RX 570 Nitro+ 4GB συνδέεται με ένα 8pin και ένα 6pin,εγώ είδα στο τροφοδοτικό ότι έχω ένα 6+2pin που λεει pci-e

και ενα με 6+2pin SLI,εγω εκτος απο τα 8pin που θα βαλω για τροφοδοσια μπορω να βαλω και το SLI?ρωταω γιατι διαβασα οτι μαζι με το 8pin Και το 6pin θα ειμαι οκ? αλλα δεν εχω αλλο 6pin pci-e  ααα και κατι ακομα,καιει πολυ ρευμα? :)

Επεξ/σία από argyris30
Δημοσ.
12 ώρες πριν, argyris30 είπε

να σε ρωτήσω και κάτι άλλο που είδα,η Sapphire VGA Radeon RX 570 Nitro+ 4GB συνδέεται με ένα 8pin και ένα 6pin,εγώ είδα στο τροφοδοτικό ότι έχω ένα 6+2pin που λεει pci-e

και ενα με 6+2pin SLI,εγω εκτος απο τα 8pin που θα βαλω για τροφοδοσια μπορω να βαλω και το SLI?ρωταω γιατι διαβασα οτι μαζι με το 8pin Και το 6pin θα ειμαι οκ? αλλα δεν εχω αλλο 6pin pci-e  ααα και κατι ακομα,καιει πολυ ρευμα? :)

Θα βάλεις το ένα 6+2 και το άλλο μόνο το 6pin , το ότι λέει SLI δεν σε επηρεάζει.

Κοντά στα 150-160  Watt είναι οι RX 570 σε Gaming

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 31/1/2019 στις 11:01 ΠΜ, argyrist30 είπε

Α ωραία γιατί δεν έχω άλλο pci-e 6pin,άρα βάζω το SLI και θα είμαι οκ;

Με λάθος προφίλ ποσταρες..... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...