Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έφτιαξα ένα καινούριο build έχω για cpu ryzen 3 2200g,μητρική asrock a320M και γραφικών 1050ti4gb g1 gaming το βάζω να λειτουργήσει πατάω το power button δουλεύουν όλα και μετά από κάτι Δευτέρα σβήνει και ξανά ανάβει και γίνεται συνέχεια αυτό το πραμα χωρίς να βγάζει τπτ και στην οθόνη μήπως ξέρετε σε το οφείλεται ;; (Ευχαριστώ πολύ )

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Billn είπε

Μόλις έφτιαξα ένα καινούριο build έχω για cpu ryzen 3 2200g,μητρική asrock a320M και γραφικών 1050ti4gb g1 gaming το βάζω να λειτουργήσει πατάω το power button δουλεύουν όλα και μετά από κάτι Δευτέρα σβήνει και ξανά ανάβει και γίνεται συνέχεια αυτό το πραμα χωρίς να βγάζει τπτ και στην οθόνη μήπως ξέρετε σε το οφείλεται ;; (Ευχαριστώ πολύ )

Καλησπέρα, τι μνήμη έβαλες; Η μητρική έχει bios που να υποστηρίζει 2η γενιά;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μνήμη έβαλα μια g skill aegis 3000mhz ddr4 8gb από ότι μου λένε άτομα η a320M δεν ταιριάζει με τον cpu ryzen 3 2200g διότι ο επεξεργαστής υποστηρίζει b350chipset και εγώ έχω a320 μητρική ...Μήπως για αυτό ανοίγει και κλείνει 

1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα, τι μνήμη έβαλες; Η μητρική έχει bios που να υποστηρίζει 2η γενιά;

Επεξ/σία από Billn
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Billn είπε

Μνήμη έβαλα μια g skill aegis 3000mhz ddr4 8gb από ότι μου λένε άτομα η a320M δεν ταιριάζει με τον cpu ryzen 3 2200g διότι ο επεξεργαστής υποστηρίζει b350chipset και εγώ έχω a320 μητρική ...Μήπως για αυτό ανοίγει και κλείνει 

Μλκίες σου λένε.

Το κουτί της μητρικής είχε αυτοκόλλητο "ryzen 2000series ready"?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...