bc00l Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Ενα βημα πριν το μπαν εισαι. Γραψε 100 φορες: Δε θα ξανααμφισβητησω την αξιοπιστια γιαπωνεζικου αυτοκινητου. Μπας και το γλιτωσεις +1 συν το redline στο στροφόμετρο που ειναι στις 4500 στροφες σε Honda που το πας; Ban αμεσα και τον χρήστη και το αμαξι!
sargus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Evil_Skullman είπε Εχω ενα χτυπημα τραβερσα μπροστα κι εχει επηρεασει τον αισθητηρα μπροστα στο αμαξι για την ασφαλεια των πεζων αλλα εξωτερικα δε φαινεται τιποτα. Το εχω παει αντιποσωπεια και μου ζητανει 2.500 χιλιαρικα για να μου το φτιαξουν.Αλλα μετα απο μια εβδομαδα μου εμφανισε και τα υπολοιπα λαμπακια. Θεωρεις πιθανο να τα εμφανισε υστερα απο τοσο διαστημα και να συνδεεται το συστημα προστασιας πεζων με τα λαμπακια στο βιντεο; Α, έτσι εξηγείται μάλλον. Πάντως, όπως σου λέει και ο άλλος φίλος, έπρεπε να έχεις κάνει μικτή. Τώρα προσπάθησε να σώσεις ότι μπορείς με τα λιγότερα χρήματα. Τα καινούργια αμάξια έχουν τόση τεχνολογία που θα μαρτυρήσουμε μου φαίνεται! Εν τω μεταξύ, πως κατάφερες και το στούκαρες με τοσα βοηθήματα ασφαλείας;
Evil_Skullman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δε στουκαρα. Μου την εριξαν βραδυ βραδυ εκει που το ειχα παρκαρισμενο. Και το ωραιο δεν αφησαν καν σημειωμα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, Evil_Skullman είπε Δε στουκαρα. Μου την εριξαν βραδυ βραδυ εκει που το ειχα παρκαρισμενο. Και το ωραιο δεν αφησαν καν σημειωμα. Αν ειχες μικτη , λογικο γαι ενα νεο αμαξι, δεν θα ειχες προβλημα . Εχω μικτη σε 4 αλαξια απο 10-20 ετων. .
Evil_Skullman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν ειχες μικτη , λογικο γαι ενα νεο αμαξι, δεν θα ειχες προβλημα . Εχω μικτη σε 4 αλαξια απο 10-20 ετων. . Ποσο χρεωνεται η μικτη ανα αμαξι;
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Evil_Skullman είπε Ποσο χρεωνεται η μικτη ανα αμαξι; Αναλογα την ασφαλιστικη ...Να υπολογιζεις καπου 50% στα βασικα ασφαλιστρα Εχω hellas direct που πληρωνω για μικτη οσα πληρωνα σε anytime χωρις μικτη . Παρε μια προφορα Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από Γιάννης Platano
Evil_Skullman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αναλογα την ασφαλιστικη ...Να υπολογιζεις καπου 50% στα βασικα ασφαλιστρα Εχω hellas direct που πληρωνω για μικτη οσα πληρωνα σε anytime χωρις μικτη . Παρε μια προφορα ωππ μου εχεις στειλει το site. εισαι πρωτος! σε ευχαριστω πολυ! 1
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Κοιτα οι αισθητήρες δεν τρελαθηκαν μονοι τους, εκτος αν μπηκε καμια γατα πουθενα και εκανε παρτι. Εσύ μπορεί να μην το βλεπεις σαν μεγαλο χτυπημα απεξω, αλλα απο μεσα η τραβεσα να εχει αρπαξει, λογικα την εφαγες καπου που ειναι όλα συγκεντρωμένα. Αυτο νομιζω γινεται και αν ξεφυσωσεις τις μπριζες και τις ξαναβαλεις. Αυτο θα το παρει σαν προβλημα και θα πρεπει να σβηστουν ολα τα σφαλματα απο τον εγκεφαλο
panoskatos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να γιατι δεν γουστάρω ολες αυτες τις παπαριές στα καινούργια αυτοκίνητα . Βάζουν χίλιες δυο μαλακίες και δεν τις δοκιμάζουν σε πραγματικές συνθήκες , έφαγε χτύπημα στην τραβέρσα ο άνθρωπος και γίνεται πάρτυ απο σφάλματα . Φαντάσου να είσαι εθνική και να σου πατάει το βλαμμένο και τίποτα φρένα ή να σου στρίβει τιμόνια ! Θέλουν να βγάλουν και αυτοκίνητα που κινούνται μόνα τους οι ανεγκέφαλοι. Εύχομαι φίλε μου να λυθεί το πρόβλημα σου όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με το ελάχιστο κόστος. Καλοτάξιδο Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από panoskatos 1
Evil_Skullman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Κοιτα οι αισθητήρες δεν τρελαθηκαν μονοι τους, εκτος αν μπηκε καμια γατα πουθενα και εκανε παρτι. Εσύ μπορεί να μην το βλεπεις σαν μεγαλο χτυπημα απεξω, αλλα απο μεσα η τραβεσα να εχει αρπαξει, λογικα την εφαγες καπου που ειναι όλα συγκεντρωμένα. Αυτο νομιζω γινεται και αν ξεφυσωσεις τις μπριζες και τις ξαναβαλεις. Αυτο θα το παρει σαν προβλημα και θα πρεπει να σβηστουν ολα τα σφαλματα απο τον εγκεφαλο Αντιπροσωπεια αυριο. θα ενημερωσω. 9 ώρες πριν, panoskatos είπε Να γιατι δεν γουστάρω ολες αυτες τις παπαριές στα καινούργια αυτοκίνητα . Βάζουν χίλιες δυο μαλακίες και δεν τις δοκιμάζουν σε πραγματικές συνθήκες , έφαγε χτύπημα στην τραβέρσα ο άνθρωπος και γίνεται πάρτυ απο σφάλματα . Φαντάσου να είσαι εθνική και να σου πατάει το βλαμμένο και τίποτα φρένα ή να σου στρίβει τιμόνια ! Θέλουν να βγάλουν και αυτοκίνητα που κινούνται μόνα τους οι ανεγκέφαλοι. Εύχομαι φίλε μου να λυθεί το πρόβλημα σου όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με το ελάχιστο κόστος. Καλοτάξιδο Ευχαριστω φιλε μου! Ευχομαι να μη μου κανει τιποτα τετοιο σε εθνικη. χεχε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα