Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και να λοιπον που ηρθε και για μενα η ωρα να προμηθευτω το πρωτο μου ολοκαινουριο αμαξι.

Το πηρα λοιπον. Το πηγα μερικες βολτες. Εκανα τα πρωτα μου 3500 χλμ και ξαφνικα ξεκινησανε οι προειδοποιητικες ενδειξεις.

Το θεμα το δημιουργω οχι μονο για να συμβουλευτω τις αποψεις σας αλλα και για να προειδοποιησω υποψηφιους αγοραστες Honda.

Το βιντεακι ειναι το εξης

Παρακαλω αφιερωστε λιγο χρονο να το δειτε κι αν γνωριζετε κατι περι του πως να τα κανω να μη φαινονται ή οτιδηποτε μπορει να φανει χρησιμο μοιραστειτε το μαζι μου.

Δημοσ.

Καλοτάξιδο! Δεν είμαι ειδικός, αλλά θα έλεγα ότι έχουν να κάνουν με τα συστήματα ασφαλείας - αποφυγή σύγκρουσης, διατήρηση λωρίδας, αυτόματα φώτα κτλ. Μήπως το χτύπησες πουθενά; Ή μήπως κάποιος σε χτύπησε χωρίς να το ξέρεις; Λογικά είναι κάποιος αισθητήρας ή κάμερα κάπου μπροστά. Μπορεί και απλά να έχει βρωμίσει. Αφού είναι καινούριο, το καλύτερο είναι να το πας στην αντιπροσωπεία πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

Ενα απο τα καλύτερα αυτοκίνητα της αγοράς

Μπορείς να ανοίξεις το βιβλίο με τις οδηγίες και να δεις τι είναι αυτό που σε απασχολεί

Δημοσ.

Η απάντηση στο ερώτημα σου είναι εύκολη (παρεμπιπτόντως έχω το ίδιο σε 1.5):

Μανιουαλ και μετά αντιπροσωπία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, kiko33gr είπε

Καλοτάξιδο! Δεν είμαι ειδικός, αλλά θα έλεγα ότι έχουν να κάνουν με τα συστήματα ασφαλείας - αποφυγή σύγκρουσης, διατήρηση λωρίδας, αυτόματα φώτα κτλ. Μήπως το χτύπησες πουθενά; Ή μήπως κάποιος σε χτύπησε χωρίς να το ξέρεις; Λογικά είναι κάποιος αισθητήρας ή κάμερα κάπου μπροστά. Μπορεί και απλά να έχει βρωμίσει. Αφού είναι καινούριο, το καλύτερο είναι να το πας στην αντιπροσωπεία πάντως.

Εχω ενα χτυπημα τραβερσα μπροστα κι εχει επηρεασει τον αισθητηρα μπροστα στο αμαξι για την ασφαλεια των πεζων αλλα εξωτερικα δε φαινεται τιποτα. Το εχω παει αντιποσωπεια και μου ζητανει 2.500 χιλιαρικα για να μου το φτιαξουν.Αλλα μετα απο μια εβδομαδα μου εμφανισε και τα υπολοιπα λαμπακια. Θεωρεις πιθανο να τα εμφανισε υστερα απο τοσο διαστημα και να συνδεεται το συστημα προστασιας πεζων με τα λαμπακια στο βιντεο;

9 ώρες πριν, sargus είπε

Η απάντηση στο ερώτημα σου είναι εύκολη (παρεμπιπτόντως έχω το ίδιο σε 1.5):

Μανιουαλ και μετά αντιπροσωπία. 

Σε ευχαριστω πολυ Sargus. Αυριο θα τηλεφωνησω στην αντιπροσωπεια.

8 ώρες πριν, zourman1981 είπε

μπορεις να το κατεβασεις απο εδω

https://owners.honda.com/vehicles/information/2018/Civic Sedan/manuals

Θα το κατεβασω. Ευχαριστω.

Επεξ/σία από Evil_Skullman
Δημοσ.

Εντάξει οι αντιπροσωπείες τσεκουρώνουν, αλλά για να σου είπαν 2500 αποκλείεται να έσπασε απλά ένας αισθητήρας. Πιθανόν εσωτερικά να έχει γίνει μεγαλύτερη ζημιά από το τρακάρισμα.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Εντάξει οι αντιπροσωπείες τσεκουρώνουν, αλλά για να σου είπαν 2500 αποκλείεται να έσπασε απλά ένας αισθητήρας. Πιθανόν εσωτερικά να έχει γίνει μεγαλύτερη ζημιά από το τρακάρισμα.

Τραβερσα, βαση και μαλλον ασιθητηρας μου ειπαν. Για ολα μαζι 2500 χιλιαρικα. 

Δημοσ.

Μικτή σε καινούργιο αμάξι γιατί δεν έχεις?  Ανάλογα με την απαλλαγή με 300 έως 500 είχες καθαρίσει 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, amagawd είπε

Μικτή σε καινούργιο αμάξι γιατί δεν έχεις?  Ανάλογα με την απαλλαγή με 300 έως 500 είχες καθαρίσει 

σου εχω στειλει μηνυμα.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, The_Judas είπε

Πολλά θέματα τελευταία για βλάβες σε γιαπωνέζικα 😲

Ενα βημα πριν το μπαν εισαι.

Γραψε 100 φορες: Δε θα ξανααμφισβητησω την αξιοπιστια γιαπωνεζικου αυτοκινητου.

Μπας και το γλιτωσεις :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...