Evil_Skullman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Και να λοιπον που ηρθε και για μενα η ωρα να προμηθευτω το πρωτο μου ολοκαινουριο αμαξι. Το πηρα λοιπον. Το πηγα μερικες βολτες. Εκανα τα πρωτα μου 3500 χλμ και ξαφνικα ξεκινησανε οι προειδοποιητικες ενδειξεις. Το θεμα το δημιουργω οχι μονο για να συμβουλευτω τις αποψεις σας αλλα και για να προειδοποιησω υποψηφιους αγοραστες Honda. Το βιντεακι ειναι το εξης Παρακαλω αφιερωστε λιγο χρονο να το δειτε κι αν γνωριζετε κατι περι του πως να τα κανω να μη φαινονται ή οτιδηποτε μπορει να φανει χρησιμο μοιραστειτε το μαζι μου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Καλοριζικο ...Ειχα του 2007 και ηταν ενα υπεροχο αμαξι .Τι ειναι ολα αυτα που σου βγαζει ?
kiko33gr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Καλοτάξιδο! Δεν είμαι ειδικός, αλλά θα έλεγα ότι έχουν να κάνουν με τα συστήματα ασφαλείας - αποφυγή σύγκρουσης, διατήρηση λωρίδας, αυτόματα φώτα κτλ. Μήπως το χτύπησες πουθενά; Ή μήπως κάποιος σε χτύπησε χωρίς να το ξέρεις; Λογικά είναι κάποιος αισθητήρας ή κάμερα κάπου μπροστά. Μπορεί και απλά να έχει βρωμίσει. Αφού είναι καινούριο, το καλύτερο είναι να το πας στην αντιπροσωπεία πάντως. 1
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Ενα απο τα καλύτερα αυτοκίνητα της αγοράς Μπορείς να ανοίξεις το βιβλίο με τις οδηγίες και να δεις τι είναι αυτό που σε απασχολεί
The_Judas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Πολλά θέματα τελευταία για βλάβες σε γιαπωνέζικα 😲
sargus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Η απάντηση στο ερώτημα σου είναι εύκολη (παρεμπιπτόντως έχω το ίδιο σε 1.5): Μανιουαλ και μετά αντιπροσωπία.
zourman1981 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 μπορεις να το κατεβασεις απο εδω https://owners.honda.com/vehicles/information/2018/Civic Sedan/manuals
Evil_Skullman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, kiko33gr είπε Καλοτάξιδο! Δεν είμαι ειδικός, αλλά θα έλεγα ότι έχουν να κάνουν με τα συστήματα ασφαλείας - αποφυγή σύγκρουσης, διατήρηση λωρίδας, αυτόματα φώτα κτλ. Μήπως το χτύπησες πουθενά; Ή μήπως κάποιος σε χτύπησε χωρίς να το ξέρεις; Λογικά είναι κάποιος αισθητήρας ή κάμερα κάπου μπροστά. Μπορεί και απλά να έχει βρωμίσει. Αφού είναι καινούριο, το καλύτερο είναι να το πας στην αντιπροσωπεία πάντως. Εχω ενα χτυπημα τραβερσα μπροστα κι εχει επηρεασει τον αισθητηρα μπροστα στο αμαξι για την ασφαλεια των πεζων αλλα εξωτερικα δε φαινεται τιποτα. Το εχω παει αντιποσωπεια και μου ζητανει 2.500 χιλιαρικα για να μου το φτιαξουν.Αλλα μετα απο μια εβδομαδα μου εμφανισε και τα υπολοιπα λαμπακια. Θεωρεις πιθανο να τα εμφανισε υστερα απο τοσο διαστημα και να συνδεεται το συστημα προστασιας πεζων με τα λαμπακια στο βιντεο; 9 ώρες πριν, sargus είπε Η απάντηση στο ερώτημα σου είναι εύκολη (παρεμπιπτόντως έχω το ίδιο σε 1.5): Μανιουαλ και μετά αντιπροσωπία. Σε ευχαριστω πολυ Sargus. Αυριο θα τηλεφωνησω στην αντιπροσωπεια. 8 ώρες πριν, zourman1981 είπε μπορεις να το κατεβασεις απο εδω https://owners.honda.com/vehicles/information/2018/Civic Sedan/manuals Θα το κατεβασω. Ευχαριστω. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από Evil_Skullman
turbat0s Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Εντάξει οι αντιπροσωπείες τσεκουρώνουν, αλλά για να σου είπαν 2500 αποκλείεται να έσπασε απλά ένας αισθητήρας. Πιθανόν εσωτερικά να έχει γίνει μεγαλύτερη ζημιά από το τρακάρισμα.
Evil_Skullman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 34 λεπτά πριν, turbat0s είπε Εντάξει οι αντιπροσωπείες τσεκουρώνουν, αλλά για να σου είπαν 2500 αποκλείεται να έσπασε απλά ένας αισθητήρας. Πιθανόν εσωτερικά να έχει γίνει μεγαλύτερη ζημιά από το τρακάρισμα. Τραβερσα, βαση και μαλλον ασιθητηρας μου ειπαν. Για ολα μαζι 2500 χιλιαρικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μικτή σε καινούργιο αμάξι γιατί δεν έχεις? Ανάλογα με την απαλλαγή με 300 έως 500 είχες καθαρίσει
Evil_Skullman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, amagawd είπε Μικτή σε καινούργιο αμάξι γιατί δεν έχεις? Ανάλογα με την απαλλαγή με 300 έως 500 είχες καθαρίσει σου εχω στειλει μηνυμα.
turbat0s Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, Evil_Skullman είπε σου εχω στειλει μηνυμα. Θα ενδιέφερε και τους υπόλοιπους πιστεύω
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 13 ώρες πριν, The_Judas είπε Πολλά θέματα τελευταία για βλάβες σε γιαπωνέζικα 😲 Ενα βημα πριν το μπαν εισαι. Γραψε 100 φορες: Δε θα ξανααμφισβητησω την αξιοπιστια γιαπωνεζικου αυτοκινητου. Μπας και το γλιτωσεις
turbat0s Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρόκειται για στούκα νομίζω και όχι βλάβη Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από turbat0s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα