Προς το περιεχόμενο

[GPU] Gigabyte RX 570 4GB Aorus στα 152.90€ ( + RX 570 Gaming 4G 142.03€ τελική ) @amazon.es [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, matrixxx είπε

Καθολου ενταξει, ελπιζω να μην το εχουν παρει πρεφα τα μεγαλυτερα κεφαλια και εχει απολυθει ηδη. Απο την αιτιολογια του refund απο το κειμενο του μειλ που ειχε βαλει ο συμφορουμιτης φαινεται οτι δεν ειχε καταλαβει ακριβως τι εγινε και εκανε λαθος φυσικα.  Το "ενταξει" δεν ειναι αυτο που μας βολευει, αλλα το σωστο.

Reason for refund: Billing error

Η gabriella πιθανόν να είναι ήδη ταμείο ανεργίας! Ένα από τα άσχημα εντός εισαγωγικών με το amazon το οποίο έχω διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια ειναι οτι ανάλογα το ατομο που σε εξυπηρετει στο chat εχεις και λιγο διαφορετική, όχι όπως εδώ φυσικά, αντιπετωπιση ή έκβαση αν θέλεις σε ένα αίτημα σου. Μπορω να  γράφω παραδείγματα  αλλά  δεν  έχω  χρόνο  αυτή  την στιγμη και δεν  έχει σημασία. Σε όλους πιστεύω που αγοράζουν  συχνά  από amazon έχει γίνει αντιληπτό αυτό.  😊

Επεξ/σία από lionheart75
  • Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης, σε πολλές των περιπτώσεων, δε γνωρίζουν καλά αγγλικά αυτοί που δουλεύουν στην εξυπηρέτηση.

Το βίωσα τόσο με τη Gigabyte όσο και με την AMD. Ποσο μάλλον οι Ισπανοί που το μεγαλύτερο κομμάτι δε μιλάει αγγλικά. Με την GA από την άλλη υπήρξε και θέμα κατανόησης με τον Γερμανό 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
Δημοσ.

Στην δική μου περίπτωση πιστεύω πως κατάλαβε Μια χαρά τι έγινε. Γνώριζε ήδη το πρόβλημα με τους κωδικούς. Αυτό που είπε είναι πως θα σου κάνω refund για να πας να τα αγοράσεις τα παιχνίδια. Προφανώς έχουν την δυνατότητα να σου κάνουν refund απλά δεν το επιλέγουν.

Δημοσ.
Στις 22/2/2019 στις 12:10 ΠΜ, giannis-21 είπε

Στην δική μου περίπτωση πιστεύω πως κατάλαβε Μια χαρά τι έγινε. Γνώριζε ήδη το πρόβλημα με τους κωδικούς. Αυτό που είπε είναι πως θα σου κάνω refund για να πας να τα αγοράσεις τα παιχνίδια. Προφανώς έχουν την δυνατότητα να σου κάνουν refund απλά δεν το επιλέγουν.

και πως να το επιλεξουν? στη δικη σου περιπτωση η καρτα βγηκε τσαμπα ετσι δεν ειναι? πιστευεις οτι το refund για να αγορασεις τα παιχνιδια ειναι η λογικη αντιμετωπιση?

αμα ηταν ετσι να τις εβγαζαν τις καρτες δωρεαν χωρις παιχνιδια να μην ταλαιπωρουνται και τα support :P προφανως και ησουν πολυ τυχερος.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα έχω παραγγείλει απο amazon.es την asus rx570 και έλεγε εκτιμώμενη παράδοση 21 Φεβρουαρίου το έχουν στείλει με Deutsche Post χωρίς κωδικό 

και δεν έχει έρθει τίποτα γνωρίζει κανείς με ποια courier έρχεται Ελλάδα ή έρχεται με το ταχυδρομείο; 

• Moderators
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, TasosRS είπε

Παιδιά καλησπέρα έχω παραγγείλει απο amazon.es την asus rx570 και έλεγε εκτιμώμενη παράδοση 21 Φεβρουαρίου το έχουν στείλει με Deutsche Post χωρίς κωδικό 

και δεν έχει έρθει τίποτα γνωρίζει κανείς με ποια courier έρχεται Ελλάδα ή έρχεται με το ταχυδρομείο; 

Οπως εχω αναφερει πολλες φορες τον τελευταιο καιρο, δεν θυμαμαι αν το εχω γραψει και στο παρον θεμα, συνηθως με αυτη τη μεταφορικη παραλαμβανεις απο 5 ως 10-15 μερες μετα την εκτιμωμενη. Με απλο ταχυδρομειο θα ερθει. Απο Γερμανια εχει γινει η αποστολη λογικα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...