Thrylos7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) μηπως ξερει καποιος να μου απαντησει, το αν θα μπορεις να παρεις 2 η 3 παιχνιδια ειναι "δεμενο" εξαρχης με τον κωδικο ή κρινεται τη στιγμη της χρησης απο την καρτα που εχεις στο συστημα σου? Επισης προφανως μπορεις με την ιδια καρτα να ενεργοποιησεις πανω απο 1 κωδικους ετσι? δεν κοιταζει καποιο serial η οτιδηποτε.....ε? Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από Thrylos7
Dantε Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Ο κωδικος οριζει εαν θα παρεις 2 η 3 παιχνιδια. Ναι οσους κωδικους θες ενεργοποιεις με την ιδια καρτα. 2
Thrylos7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, Dantε είπε Ο κωδικος οριζει εαν θα παρεις 2 η 3 παιχνιδια. Ναι οσους κωδικους θες ενεργοποιεις με την ιδια καρτα. Σε ευχαριστω. Ειχα παρει 2 RX570 παλιοτερα και τις εχω δωσει αλλα μου εχουν μεινει οι κωδικοι, και ειπα τωρα να ασχοληθω, και επειδη εχω και αναγκη απο καρτα σκεφτομαι να παρω καμια παλι να ενεργοποιησω και τους παλιοτερους κωδικους. Οποτε ηθελα να ξερω αν μπορω πχ να παρω και Vega για 3 παιχνιδια. Καλυτερα ομως που δε γινεται μη μπαινω και σε εξοδα. Παντως υπαρχει περιπτωση να εχω θεμα αν παρω 580 η αν παρω 570 8gb? (οι αρχικες ηταν 570 4gb) Αν θελω να πουλησω τα παιχνιδια του ενος κωδικου, αποτι καταλαβαινω πρεπει να περασω τον αρχικο κωδικο και αφου κανει ελεγχους κλπ μετα σου δινει steam keys τα οποια και πουλας?
Dantε Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Thrylos7 είπε Σε ευχαριστω. Ειχα παρει 2 RX570 παλιοτερα και τις εχω δωσει αλλα μου εχουν μεινει οι κωδικοι, και ειπα τωρα να ασχοληθω, και επειδη εχω και αναγκη απο καρτα σκεφτομαι να παρω καμια παλι να ενεργοποιησω και τους παλιοτερους κωδικους. Οποτε ηθελα να ξερω αν μπορω πχ να παρω και Vega για 3 παιχνιδια. Καλυτερα ομως που δε γινεται μη μπαινω και σε εξοδα. Παντως υπαρχει περιπτωση να εχω θεμα αν παρω 580 η αν παρω 570 8gb? (οι αρχικες ηταν 570 4gb) Αν θελω να πουλησω τα παιχνιδια του ενος κωδικου, αποτι καταλαβαινω πρεπει να περασω τον αρχικο κωδικο και αφου κανει ελεγχους κλπ μετα σου δινει steam keys τα οποια και πουλας? Ειτε βαλεις 580,ειτε 570 δε σε ενοχλει. Δε σου δινει steam keys.Ειναι ιστορια λιγο να πουλησεις τα παιχνιδια.Πρεπει να κανεις link το steam/ubi account(αναλογα το game) και βαζει εκει το παιχνιδι. Η δινεις ολο το λογαριασμο και με τα 3 παιχνιδια,η πρεπει να σου δωσει στοιχεια για να συνδεσεις το λογαριασμο του αγοραστη και μετα τον αποσυνδεεις. Εγω πηγα και το εκανα επι τοπου με τον αγοραστη. 1
leros2004 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Thrylos7 είπε Σε ευχαριστω. Ειχα παρει 2 RX570 παλιοτερα και τις εχω δωσει αλλα μου εχουν μεινει οι κωδικοι, και ειπα τωρα να ασχοληθω, και επειδη εχω και αναγκη απο καρτα σκεφτομαι να παρω καμια παλι να ενεργοποιησω και τους παλιοτερους κωδικους. Οποτε ηθελα να ξερω αν μπορω πχ να παρω και Vega για 3 παιχνιδια. Καλυτερα ομως που δε γινεται μη μπαινω και σε εξοδα. Παντως υπαρχει περιπτωση να εχω θεμα αν παρω 580 η αν παρω 570 8gb? (οι αρχικες ηταν 570 4gb) Αν θελω να πουλησω τα παιχνιδια του ενος κωδικου, αποτι καταλαβαινω πρεπει να περασω τον αρχικο κωδικο και αφου κανει ελεγχους κλπ μετα σου δινει steam keys τα οποια και πουλας? Αν πάρεις vega, οι κωδικοί που έχεις από τις rx570 δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν... Θέλει 570 η 580 για αυτούς τους κωδικούς. 2
giannis-21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Ενημερωτικά, τα χρήματα μπήκαν σήμερα. έγινε full refund και δεν το περίμενα.
lionheart75 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, giannis-21 είπε Ενημερωτικά, τα χρήματα μπήκαν σήμερα. έγινε full refund και δεν το περίμενα. Oύτε του Παπά... 1
DsLmAnIaC Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Στις 14/2/2019 στις 9:00 ΜΜ, giannis-21 είπε Παρέλαβα κανονικά! Απλά επειδή δεν είχαν κωδικούς, η Gebriela μου είπε πως θα μου κάνει full refund για να τα αγοράσω. ήρθε και το παρακάτω email σημερα. H Gabriella εξηγήθηκε πολύ εντάξει. Εμένα με ταλαιπώρησε για ένα 10% refund.:D
giannis-21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε H Gabriella εξηγήθηκε πολύ εντάξει. Εμένα με ταλαιπώρησε για ένα 10% refund.:D Της έκανες τα γλυκά μάτια;; Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από giannis-21
AlexMarley Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Ρε μαγκες, εγω εχω επικοινωνησει δυο φορες για τον κωδικο για τα games και τωρα μου λενε να επικοινωνησω εγω με την amd. Την καρτα την εχω παραλαβει. Γιατι δεν ξερω και πολλα απ αυτα, Τι μου προτείνετε να κανω τωρα?
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Στις 16/2/2019 στις 2:36 ΠΜ, DsLmAnIaC είπε H Gabriella εξηγήθηκε πολύ εντάξει. Καθολου ενταξει, ελπιζω να μην το εχουν παρει πρεφα τα μεγαλυτερα κεφαλια και εχει απολυθει ηδη. Απο την αιτιολογια του refund απο το κειμενο του μειλ που ειχε βαλει ο συμφορουμιτης φαινεται οτι δεν ειχε καταλαβει ακριβως τι εγινε και εκανε λαθος φυσικα. Το "ενταξει" δεν ειναι αυτο που μας βολευει, αλλα το σωστο. Reason for refund: Billing error 2
7nisiotis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, AlexMarley είπε Ρε μαγκες, εγω εχω επικοινωνησει δυο φορες για τον κωδικο για τα games και τωρα μου λενε να επικοινωνησω εγω με την amd. Την καρτα την εχω παραλαβει. Γιατι δεν ξερω και πολλα απ αυτα, Τι μου προτείνετε να κανω τωρα? Πίεσε τους ενώ παράλληλα κρατα screenshot της συνομιλίας και στείλε μήνυμα στην AMD. Επίσης άνοιξε και ένα θέμα εδώ μήπως και το δει κάποιος της amd πιο γρήγορα - https://www.reddit.com/r/amd Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από 7nisiotis
rofl Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 58 λεπτά πριν, matrixxx είπε Καθολου ενταξει, ελπιζω να μην το εχουν παρει πρεφα τα μεγαλυτερα κεφαλια και εχει απολυθει ηδη. Απο την αιτιολογια του refund απο το κειμενο του μειλ που ειχε βαλει ο συμφορουμιτης φαινεται οτι δεν ειχε καταλαβει ακριβως τι εγινε και εκανε λαθος φυσικα. Το "ενταξει" δεν ειναι αυτο που μας βολευει, αλλα το σωστο. Reason for refund: Billing error ε δεν θα το απολυσουν το κοριτσακι για 150 ευρω εκτος κι αν το κανει σε καμια 20αρια πελατες, αλλα δεν καταλαβε τι παιχτηκε ναι
DsLmAnIaC Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Καθολου ενταξει, ελπιζω να μην το εχουν παρει πρεφα τα μεγαλυτερα κεφαλια και εχει απολυθει ηδη. Απο την αιτιολογια του refund απο το κειμενο του μειλ που ειχε βαλει ο συμφορουμιτης φαινεται οτι δεν ειχε καταλαβει ακριβως τι εγινε και εκανε λαθος φυσικα. Το "ενταξει" δεν ειναι αυτο που μας βολευει, αλλα το σωστο. Reason for refund: Billing error Ξέχωρα από το γεγονός ότι το ποστ πήγαινε περισσότερο στο αστείο, εντάξει απέναντι στο συμφορουμιτη και πελάτη τους είπα ότι ήταν. Κι εδώ που τα λέμε σε όλους μας εντάξει ήταν και μάλλον για να το κάνει έχει το οκ από κάποιον εκεί μέσα. Το αν αυτό είναι ζημιογόνο για την Amazon το γνωρίζει μόνο αυτή και οι ανώτεροι της και δε μπορούμε να το κρίνουμε εμείς αν δεν έχουμε όλη την εικόνα. Εδώ άλλες φορές φαίνεται ότι έχουν χαρίσει προϊόντα που έχουν πάει από δύο φορές στους πελάτες επειδη έχει γίνει λάθος. Κι εκεί εντάξει ήταν, τώρα το ποιος ζημιωθηκε και αν είναι δικό τους θέμα. Το σωστό για όλους θα ήταν να έχουν κανιε όλοι σωστά τη δουλειά τους. Και ο συμφορουμιτης που αγόρασε και πλήρωσε και περίμενε παιχνίδια που δεν του ήρθαν και από εκεί προέκυψε η όποια πίστωση δικιο είχε. Μην τα παίρνεις τόσο σοβαρά τα πράγματα, συζήτηση κάνουμε και δε θιξαμε κανέναν. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από DsLmAnIaC 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Μην τα παίρνεις τόσο σοβαρά τα πράγματα, συζήτηση κάνουμε και δε θιξαμε κανέναν. Τι εννοεις; Εγραψες την γνωμη σου, οι αλλοι δεν μπορουν να γραψουν την δικη τους; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις