baskon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Σημερα μου εστειλαν τον κωδικό από το amazon.. Μάλιστα το μήνυμα δεν είχε καμία σχέση με το αυτοματοποιημένο μήνυμα που έχετε λάβει.. Το έστειλε κάποιος ανθρωπος - προσωποποιημένο μήνυμα σε συνέχεια της επικοινωνίας με το chat.. 2
dimitris.v Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Προχθές παρέλαβα τελικά την κάρτα, σήμερα τους έστειλα mail για τον κωδικό, λογικά θα μου έρθει κι εμένα αύριο.
baskon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ περιμένω αρκετές ημέρες γιατί δεν είχαν κωδικούς λένε.. Αν έχουν λογικά θα σου στείλουν άμεσα.. Αλλιώς αναμονή.
giannis-21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Εμένα μου έκαναν full refund τα 159 ευρώ είπαν.. σε 3 ημέρες πρέπει να τα δω στο λογαριασμό είπαν...
achilles_g_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, baskon είπε Εγώ περιμένω αρκετές ημέρες γιατί δεν είχαν κωδικούς λένε.. Αν έχουν λογικά θα σου στείλουν άμεσα.. Αλλιώς αναμονή. Το Saturn μου είπε 25.02 θα έχουν κωδικούς.
dimitris.v Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Σήμερα είπαν ότι θα με ενημερώσουν στις 20 Φεβρουαρίου για κωδικούς. Καλή αναμονή λοιπόν.
bromiaris Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Ένα ίσως άκυρο Post με τις κάρτες αλλά σχετικό με τους κωδικούς… Όταν είχα πάρει την RX570 (139 ευρώ) από την προσφορά του Πλαίσιο, μου είχαν δώσει κατά λάθος 2 κωδικούς. Τον έναν κωδικό τον χάρισα σε έναν φίλο. Τον άλλον τον ενεργοποίησα εγώ και πούλησα τα παιχνίδια για 39 ευρώ (μιας και θα καθυστερούσα πολύ να παίξω τα συγκεκριμένα παιχνίδια, θέλησα να ρίξω την τιμή της κάρτας) Στις 12/12/18 συνδεθήκαμε με τον φίλο μου, από τον υπολογιστή μου, με τον κωδικό, για να δει ποια παιχνίδια είχε… αλλά δεν είχε αποφασίσει πια ήθελε και αποσυνδεθήκαμε… Τον είχα ενημερώσει ότι όταν αποφασίσει πια παιχνίδια θέλει, να τα ενεργοποιήσουμε από τον υπολογιστή μου, που είχα κουμπωμένη την RX570… Αυτός έκανε το λάθος λίγες ημέρες μετά να συνδεθεί από το δικό του Λάπτοπ, με αποτέλεσμα να μην βρει κάρτα RX570 και να κλειδώσει ο κωδικός… και να του ζητά η AMD «αποδείξεις». Δηλαδή το mail του Πλαίσιο για τον κωδικό και φυσικά την απόδειξη αγοράς της RX570… Αυτός δεν έκανε κάτι.. παράτησε τον κωδικό, και πριν 20 ημέρες μου τον «επέστρεψε» με τουπέ, λέγοντας μου ότι είναι χρησιμοποιημένος… Τεσπά, επικοινώνησα με AMD, και την πρώτη φορά μου ανέφεραν ότι στις 12/12 ο κωδικός ενεργοποιήθηκε… Τους εξήγησα καλύτερα τι συνέβη και τους παρότρυνα να δουν αν από τον κωδικό δόθηκε έστω και ένα παιχνίδι… Κατάλαβαν το λάθος τους (ότι ο κωδικός ουσιαστικά δεν «κάηκε») και τον ξανά ενεργοποίησαν… Τελικά η RX570, κόστισε 100 ευρώ και έχω και 2 παιχνίδια μιας και ο φίλος μου τον γύρισε πίσω και δεν ήθελε να ρίξει τα μούτρα του στην AMD…!
LaMereda Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 17 ώρες πριν, giannis-21 είπε Εμένα μου έκαναν full refund τα 159 ευρώ είπαν.. σε 3 ημέρες πρέπει να τα δω στο λογαριασμό είπαν... Refund γιατί σου έκαναν; Δεν παρέλαβες την κάρτα;
giannis-21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, LaMereda είπε Refund γιατί σου έκαναν; Δεν παρέλαβες την κάρτα; Παρέλαβα κανονικά! Απλά επειδή δεν είχαν κωδικούς, η Gebriela μου είπε πως θα μου κάνει full refund για να τα αγοράσω. ήρθε και το παρακάτω email σημερα. Αναφορά σε κείμενο Estimado cliente: Saludos desde Amazon.es. Te escribimos para confirmarte que hemos realizado un reembolso de 152,90 € para tu pedido Dicho reembolso corresponde a los siguientes productos: Producto: Gigabyte GV-RX570AORUS-4GD Radeon RX 570 4GB GDDR5 - Tarjeta gráfica (AMD, Radeon RX 570, 7680 x 4320 Pixeles, 1295 MHz, 2-Way CrossFireX, 7680 x 432 Cantidad: 1 ASIN: Motivo del reembolso: Error en la facturación A continuación está el desglose del reembolso para este pedido: Reembolso del producto: 115,62 € Reembolso de los impuestos sobre el producto: 27,75 € Reembolso del envío: 7,69 € Reembolso de los impuestos sobre el envío: 1,84 € Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από giannis-21
cineaste Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 16 minutes ago, giannis-21 said: Παρέλαβα κανονικά! Απλά επειδή δεν είχαν κωδικούς, η Gebriela μου είπε πως θα μου κάνει full refund για να τα αγοράσω. ήρθε και το παρακάτω email σημερα. Είναι σαν να σου έκατσε λαχείο, εδώ με το ζόρι μου κάνανε refund σε πειρατικό blu-ray που μου στείλανε (θέλανε να το επιστρέψω πρώτα!!!) 1
LaMereda Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, giannis-21 είπε Παρέλαβα κανονικά! Απλά επειδή δεν είχαν κωδικούς, η Gebriela μου είπε πως θα μου κάνει full refund για να τα αγοράσω. ήρθε και το παρακάτω email σημερα. Μια χαρά, τζάμπα σου βγήκε η κάρτα. Το παράξενο βέβαια είναι ότι όντως είχαν ξεμείνει από κωδικούς για ένα διάστημα αλλά στους υπόλοιπους έλεγαν ότι θα παραλάβουν σε λίγες ημέρες και θα μας στείλουν (όπως και έγινε). Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από LaMereda
7nisiotis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ ναι κ αρκετά παιδιά όπως κ άλλοι τόσοι σε αναμονή που περιμένουν. Δευτέρα λέει παραλαμβάνω κ γω. Royal mail, βέβαια χωρίς κωδικό οπότε καλή Παρασκευή την επόμενη για τη Κέρκυρα. Φανταστείτε ότι η μητρική είχε φτάσει στις 31. Πήγα κ παρέλαβα στις 5 κ το χαρτί στο σπίτι ήρθε στις 12 .#ΠΟΣΙΜΠΟΛ @giannis-21 Γιάννη κάνε edit φαίνεται το order number. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από 7nisiotis 1
7nisiotis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 ΘΑΥΜΑΤΑ συμβαίνουν τελικά -Και ήρθε νωρίτερα.✓ -Και το έφερε ταχυδρόμος σπίτι ✓ ( ενω περίμενα να πάρει βδομάδα+ από την ημερομηνία που έγραφα because ELTA kerkyra ) -Ήρθε και άριστα συσκευασμένο σε κούτα Αμαζον με προστατευτικά χαρτιά μέσα ✓ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις