7nisiotis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Τουλάχιστον απαντάνε στα Αγγλικά;
baskon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι .. Τώρα μιλάω με Alicia Mercedes.. Ότι να ναι..Παλι κανα δεκαλεπτο αναμονη βλέπω.. Στο αγγλικο αμαζον δε μου χει ξανατύχει τετοια δυσκολια στην εξυπηρετηση. Στο Ισπανικο μαλλον δεν ισχύει το ιδιο Η απάντηση τους: "at the moment we have run out of code, and we are waiting to receive more. Do not worry, rest assured that we will give them to you as soon as..'' Για το ότι έμειναν από κώδικα είμαι σίγουρος 😏 Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από baskon 1
baskon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό η ακόμα πιθανότερο.. Δε ξέρουν τι τους γίνεται. Μπορεί απλά το μας τελείωσαν οι κωδικοί να ήταν δικαιολογία και απλά το σύστημα να μη τους δίνει τη δυνατότητα να δουν κάτι.. Δυστυχώς είναι μπακάλικο από ότι φαίνεται.. Μιλάω για το ισπανικό άμαζον. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από baskon
baskon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Πότε παρήγγειλες και πότε παρέλαβες την κάρτα;
7nisiotis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δεν την εχω παραλάβει ακόμη. Order placed on Tuesday, February 5 Sent on Thursday, February 7 Arrival before February 18 Λογικά εκεί γύρω. Μια μητρική που ειχα παραγγείλει από το Ιταλικό 29 έλεγε. 30 έφτασε. Αναμένουμε.
baskon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Ok, άρα σίγουρα δε ξέρουν τι τους γίνεται γιατί σε άλλους έλεγαν ότι θα σταλούν οι κωδικοί με την παραλαβή της κάρτας. Καλά μας ξεμπερδέματα..
7nisiotis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Όπως και να χει δε χάνονται οι κωδικοί, θα σταλούν απλά ίσως όντως σε μερικές παραγγελίες να σταλεί λίγο αργότερα. Φαντάσου ότι κ γω το μειλ τυχαία το είδα μέσα στα άλλα περίμενα να αργήσει κ σε μένα.
baskon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λίγο αργότερα το λες για παραγγελία 28/1? Επίσης με απλή αναζήτηση, τα παράπονα για κωδικούς amd rewards που δεν εφτασαν ποτέ ειναι πολλα (κύριως από amazon.com) Να δουμε τι θα δουμε.. Αυτό που βλέπω μέχρι τώρα είναι οτι στα μειλ δεν απαντάνε, και στο chat λένε βλακείες.. Ps: Ξαναέστειλα Mail … Μετά από κανα δίωρο μου έστειλε δευτερο αυτοματοποιημένο μήνυμα (μάλλον μετα από forward) και το amazon.it ότι εξεταζουν το θέμα μου.. Πραγματικά ότι να ναι! Η κάρτα μου έφυγε από Ιταλία για κάποιο λόγο, αλλά το λογικό θα ήταν να μιλάω με τους ισπανους.. Ps2: Μετά από λίγο το amazon.it είπε οτι δε τους αφορά και το προωθεί στο ισπανικό... Το απόλυτο μπάχαλο 😂😂😂😂😂 Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από baskon
LaMereda Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και εγώ στο e-mail που έστειλα μου απάντησαν ότι τους έχουν τελειώσει προσωρινά οι κωδικοί και μου ζήτησαν να περιμένω τουλάχιστον 5 ημέρες μέχρι να παραλάβουν νέους από την AMD. Απ' ότι κατάλαβα, όταν υπάρχουν διαθέσιμοι κωδικοί εμφανίζεται το μήνυμα "Promoción disponible" στην σελίδα τους προϊόντος: Εγώ θυμάμαι ότι όταν έκανα την παραγγελία το παραπάνω μήνυμα δεν εμφανιζόταν (όπως και τώρα αν δείτε στις RX 570 τις εν λόγω προσφοράς δεν το δείχνει). Λογικά όσοι πήραν ήδη τους κωδικούς είναι γιατί έκαναν την παραγγελία όσο υπήρχε το μήνυμα με το promotion.. Όντως δεν έχουν διαθέσιμους κωδικούς αυτή την στιγμή και πρέπει να περιμένουμε να παραλάβουν. Από την στιγμή που το AMD Rewards Promotion πήρε παράταση μέχρι τον Απρίλιο, δεν πιστεύω να μας αφήσουν έτσι. Ας κάνουμε υπομονή μερικές ημέρες λοιπόν. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από LaMereda
Dantε Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Mαλλον πουλησαν πιο πολυ απο οτι περιμενανε. Η αληθεια ειναι οτι οι τιμες που επαιζα τωρα 570/580 και vega 64 ηταν αρκετα καλες.
baskon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @LaMereda, εγώ κανονικά παρήγγειλα όσο υπήρχε το promotion, εβγαλα και screenshot.. Μάλιστα υπήρχε μέχρι και προχτές που τους ένόχλησα με το πρώτο μειλ. Μετά το 1ο μειλ εξαφανίστηκε (πιθανώς τυχαίο).. Άρα δεν εχουν δικαιολογία επ αυτού.. ΑΥτό που με πειράζει περισσότερο δεν είναι η καθυστέρηση, αλλά ότι δεν απαντάν στα mail και στο chat περιμένεις κάνα τεταρτο τουλάχιστον για να σου πουν ότι τους κατέβει.. Καλά την παρωδια, με το Mail μου να το πρωθούν στο ιταλικό, και μετά το ιταλικό να το ξαναπροωθεί πάλι πίσω στο ισπανικο (γιατί όπως είπαν και οι ίδιοι δε τους αφορά) το οποίο φυσικά δεν έχει απαντήσει δε το σχολιάζω περαιτέρω... Ο ορος παρωδία αρκεί Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από baskon
achilles_g_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Κάντε λίγη υπομονή. Στο Saturn από το οποίο πήρα την rx vega 64 αναγραφεί ότι οι κωδικοί θα έρθουν στο email από 2 έως 4 εβδομάδες μετά την αγορά.
baskon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Κάνουμε υπομονή.. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η στάση του support είναι καλή.. χειρότεροι από σκρουτζομαγαζο γίναν τουλάχιστον στη περίπτωσή μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις