Προς το περιεχόμενο

[GPU] Gigabyte RX 570 4GB Aorus στα 152.90€ ( + RX 570 Gaming 4G 142.03€ τελική ) @amazon.es [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η δικιά μου aorus ξεκίνησε προχτές και μόλις χτες μου ήρθε το email με τα παιχνίδια. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έριξα και γω order μάγκες να έχουμε να παίζουμε μέχρι τα navi :P. Καλή μας παραλαβή!

*Aorus 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως δεν έλαβα ακόμα τον κωδικό με τα παιχνίδια, πήρα την gaming στις 29/1 με τον απλό τρόπο αποστολής και αναμένω να φτάσει..

Δεν καταλαβαίνω γιατί σε κάποιους έχουν στείλει ήδη τους κωδικούς (πριν την παραλαβή) και σε άλλους λένε ότι θα έρθει e-mail μόλις παραλάβουν την κάρτα;

Επεξ/σία από LaMereda
Δημοσ.

Νομιζω οτι αξιζει να δωσει κανεις τα 17 ευρω περίπου που ζηταει παραπανω το πλαίσιο για την sapphire σε σχεση με την aorus

Δημοσ.

Παίδες επειδή σκέφτομαι να πάρω μια καρτουλα για τον πατέρα μου ( πάνε και οι κόρες μερικά  σκ), τα παιχνίδια πόσο περίπου μπορώ να τα σκοτώσω ??? ( Να ξέρω πόσο θα μου βγει το δώρο  :D )

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, giannis-21 είπε

εμένα στάλθηκε 29-1 και ακόμη δεν έλαβα τίποτα..ούτε κωδικούς ούτε κάρτα

Μέσα στο προφίλ, στις παραγγελίες μπορείς να δεις που βρίσκεται το δέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lionheart75 είπε

H δικιά μου εστάλη με i-parcel.

Με iparcel μου είχαν στείλει τη μητρική μου από το ιταλικό Αμαζον .

Χμμμ  μάλιστα επειδή δεν είχε έρθει χαρτάκι 5 μέρες μετά που εφτασε στο νησί πήγα προχθές και τη ζήτησα με το tracking που μου έστειλαν μόλις μπήκε Ελλάδα, τώρα την κατσαμε με τα σουπερ Ελτα στο νησί

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
21 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Μέσα στο προφίλ, στις παραγγελίες μπορείς να δεις που βρίσκεται το δέμα.

Επειδή έρχεται οδικώς, κολλάει το σύστημα και δείχνει Γερμανία μέχρι να φτάσει Ελλάδα. Σήμερα παρέλαβα ενώ το σύστημα έλεγε πως βρίσκεται Γερμανία.. Σε ότι αφορά τους κωδικούς, μου έστειλαν να επικοινωνήσω με την amd διότι δεν έχουν άλλους κωδικούς.

Δημοσ.

Πίεσε τους γιατί αναγραφόταν κωδικός κλπ. ότι ήταν ένας έξτρα λόγος αγοράς . Χαμένος δε θα βγεις. Ίσως σου κάνουν refund ενα Χ πόσο αντί για παιχνίδια

1 λεπτό πριν, giannis-21 είπε

Επειδή έρχεται οδικώς, κολλάει το σύστημα και δείχνει Γερμανία μέχρι να φτάσει Ελλάδα. Σήμερα παρέλαβα ενώ το σύστημα έλεγε πως βρίσκεται Γερμανία.. Σε ότι αφορά τους κωδικούς, μου έστειλαν να επικοινωνήσω με την amd διότι δεν έχουν άλλους κωδικούς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο email οι Ισπανοι έκαναν τον κινέζο..

Μίλάω τώρα chat με έναν Ronaldo, ο οποίος επίσης το παιξε κινέζος, αλλά του πάσαρα τα screenshot και έστρωσε..

Τωρα με έχει στην αναμονή...Να δω πότε θα μου ρθει ο κωδικος!

Ps: Ο Ronaldo ακόμα μου το παίζει δύσκολος. Μετά από δεκα λεπτά αναμονής, μου βγήκε άλλος εκπρόσωπος ο Κεβιν.. Και αντε παλι απτην αρχή..

Επεξ/σία από baskon
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...