lionheart75 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η δικιά μου aorus ξεκίνησε προχτές και μόλις χτες μου ήρθε το email με τα παιχνίδια. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από lionheart75 1
7nisiotis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έριξα και γω order μάγκες να έχουμε να παίζουμε μέχρι τα navi . Καλή μας παραλαβή! *Aorus Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από 7nisiotis 1
LaMereda Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως δεν έλαβα ακόμα τον κωδικό με τα παιχνίδια, πήρα την gaming στις 29/1 με τον απλό τρόπο αποστολής και αναμένω να φτάσει.. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε κάποιους έχουν στείλει ήδη τους κωδικούς (πριν την παραλαβή) και σε άλλους λένε ότι θα έρθει e-mail μόλις παραλάβουν την κάρτα; Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από LaMereda
ant-mi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Νομιζω οτι αξιζει να δωσει κανεις τα 17 ευρω περίπου που ζηταει παραπανω το πλαίσιο για την sapphire σε σχεση με την aorus
bill987 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Παίδες επειδή σκέφτομαι να πάρω μια καρτουλα για τον πατέρα μου ( πάνε και οι κόρες μερικά σκ), τα παιχνίδια πόσο περίπου μπορώ να τα σκοτώσω ??? ( Να ξέρω πόσο θα μου βγει το δώρο )
baskon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Εχω παραλάβει από χτες την gaming, αλλά κωδικούς δεν είδα. Τους έστειλα mail
giannis-21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 εμένα στάλθηκε 29-1 και ακόμη δεν έλαβα τίποτα..ούτε κωδικούς ούτε κάρτα
7nisiotis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, giannis-21 είπε εμένα στάλθηκε 29-1 και ακόμη δεν έλαβα τίποτα..ούτε κωδικούς ούτε κάρτα Μέσα στο προφίλ, στις παραγγελίες μπορείς να δεις που βρίσκεται το δέμα.
7nisiotis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Σας εστάλει και σας χωρίς tracking;
lionheart75 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 46 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Σας εστάλει και σας χωρίς tracking; H δικιά μου εστάλη με i-parcel.
7nisiotis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lionheart75 είπε H δικιά μου εστάλη με i-parcel. Με iparcel μου είχαν στείλει τη μητρική μου από το ιταλικό Αμαζον . Χμμμ μάλιστα επειδή δεν είχε έρθει χαρτάκι 5 μέρες μετά που εφτασε στο νησί πήγα προχθές και τη ζήτησα με το tracking που μου έστειλαν μόλις μπήκε Ελλάδα, τώρα την κατσαμε με τα σουπερ Ελτα στο νησί Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από 7nisiotis
giannis-21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 21 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Μέσα στο προφίλ, στις παραγγελίες μπορείς να δεις που βρίσκεται το δέμα. Επειδή έρχεται οδικώς, κολλάει το σύστημα και δείχνει Γερμανία μέχρι να φτάσει Ελλάδα. Σήμερα παρέλαβα ενώ το σύστημα έλεγε πως βρίσκεται Γερμανία.. Σε ότι αφορά τους κωδικούς, μου έστειλαν να επικοινωνήσω με την amd διότι δεν έχουν άλλους κωδικούς.
7nisiotis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Πίεσε τους γιατί αναγραφόταν κωδικός κλπ. ότι ήταν ένας έξτρα λόγος αγοράς . Χαμένος δε θα βγεις. Ίσως σου κάνουν refund ενα Χ πόσο αντί για παιχνίδια 1 λεπτό πριν, giannis-21 είπε Επειδή έρχεται οδικώς, κολλάει το σύστημα και δείχνει Γερμανία μέχρι να φτάσει Ελλάδα. Σήμερα παρέλαβα ενώ το σύστημα έλεγε πως βρίσκεται Γερμανία.. Σε ότι αφορά τους κωδικούς, μου έστειλαν να επικοινωνήσω με την amd διότι δεν έχουν άλλους κωδικούς.
baskon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο email οι Ισπανοι έκαναν τον κινέζο.. Μίλάω τώρα chat με έναν Ronaldo, ο οποίος επίσης το παιξε κινέζος, αλλά του πάσαρα τα screenshot και έστρωσε.. Τωρα με έχει στην αναμονή...Να δω πότε θα μου ρθει ο κωδικος! Ps: Ο Ronaldo ακόμα μου το παίζει δύσκολος. Μετά από δεκα λεπτά αναμονής, μου βγήκε άλλος εκπρόσωπος ο Κεβιν.. Και αντε παλι απτην αρχή.. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από baskon
Προτεινόμενες αναρτήσεις