Προς το περιεχόμενο

[GPU] Gigabyte RX 570 4GB Aorus στα 152.90€ ( + RX 570 Gaming 4G 142.03€ τελική ) @amazon.es [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω παραγγείλει την gaming, με αναμενόμενη ημερομηνία παραλαβής 8/2, mail για τα παιχνίδια δεν έχει έρθει. 

Επεξ/σία από dimitris.v
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, LaMereda είπε

Στο amazon.es βλέπω να αναφέρει ότι ισχύει μέχρι 6 Απριλίου: https://www.amazon.es/b/ref=amb_link_2?ie=UTF8&node=16092327031

Το 8 Φεβρουαρίου από που προκύπτει;

Η αγορά eligible κάρτας πρέπει να γίνει μέχρι 9 Φεβρουαρίου

Το redemption των παιχνιδιών μέχρι 6 Απριλίου

Αναφορά σε κείμενο

*Offer available through participating retailers only. 18+ only. Following purchase, Coupon Code must be redeemed by April 6, 2019, after which coupon is void. Residency and additional limitations apply. For full Terms & Conditions, visit www.amdrewards.com.

Campaign period begins November 15, 2018 and ends February 9, 2019 or when supply of Coupon Codes is exhausted, whichever occurs first. Eligible AMD Product must be purchased during Campaign Period. Offer void where prohibited.

Πηγή: https://www.amd.com/en/gaming/raise-the-game

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παλικάρια.

Επειδή βρήκα παλικάρι να δώσω τα games από amazon η από plaisio για τη nitro έρχονται πιο γρήγορα οι κωδικοί για τα games;

Και ποια υλοποίηση είναι καλύτερη;

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από dreaming123
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, dreaming123 είπε

Καλημέρα παλικάρια.

Επειδή βρήκα παλικάρι να δώσω τα games από amazon η από plaisio για τη nitro έρχονται πιο γρήγορα οι κωδικοί για τα games;

Και ποια υλοποίηση είναι καλύτερη;

Ευχαριστώ.

Plaisio στέλνουν κωδικό AMD rewards πολύ γρήγορα. Η nitro είναι η καλύτερη 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, dimitris.v είπε

Έχω παραγγείλει την gaming, με αναμενόμενη ημερομηνία παραλαβής 8/2, mail για τα παιχνίδια δεν έχει έρθει. 

Στείλε τους μήνυμα ότι την είδες στο promotion list τους.

Δυστυχώς εχω διαγράψει το παλιό screenshot που είχα της gaming υλοποίησης αλλά πιστεύω θα κάνεις τη δουλειά σου και με αυτό

Screenshot-2019-01-29-23-53-28-760-com-a

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, dimitris.v είπε

Ευχαριστώ! Θα τους στείλω, αν και πιστεύω ότι θα έρθει mail λίγο πριν την παραλαβή της κάρτας. 

Έτσι και αλλιώς χωρίς τη κάρτα δεν ενεργοποιούνται στο amd rewards...

Δημοσ.

Απάντησαν ότι ο κωδικός έρχεται αυτόματα αμέσως μετά την παραλαβή της κάρτας. Άρα όλα καλά, όσοι έχουμε παραγγείλει θα λάβουμε κανονικά τους κωδικούς.

• Thanks 1
Δημοσ.

Να ενημερώσω ότι σήμερα μου ήρθε ο κωδικός Amd Rewards από το  ισπανικό Amazon για την κάρτα του τίτλου η οποία στάλθηκε από αυτούς την Δευτέρα 04/02

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...