Προς το περιεχόμενο

Ενσωμάτωση υποτίτλων με custom μέγεθος (hardcoded)

Crybal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δοκίμασα  to handbrake αλλά το μέγεθος δεδομένο και για μένα μικρό και κουραστικό.Ξέρετε καποιο άλλο πρόγραμμα όπου να μπορείς να αλλάξεις το μεγεθος των υποτιτλών? Η μετατροπή που με ενδιαφέρει είναι από οτιδήποτε σε mp4/mkv

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρησιμοποιώ το XMediaRecode για να ενσωματώνω μόνιμα υπότιτλους σε βίντεο, παίρνοντας ως αποτέλεσμα βίντεο τύπου mp4 (στην καρτέλα Subtitle επιλέγω στο Mode το Render). Για να εισαγάγω τους υπότιτλους στο XMediaRecode, τους μετατρέπω πρώτα από srt σε ass (με κωδικοποίηση unicode utf-8) με το Subtitle Edit, στο οποίο έχω ρυθμίσει, μέσα από τα Settings, το επιθυμητό μέγεθος των υποτίτλων (26) και τη γραμματοσειρά (Tahoma).

Επεξ/σία από accipio
  • Like 1

18 ώρες πριν, accipio είπε

Χρησιμοποιώ το XMediaRecode για να ενσωματώνω μόνιμα υπότιτλους σε βίντεο, παίρνοντας ως αποτέλεσμα βίντεο τύπου mp4 (στην καρτέλα Subtitle επιλέγω στο Mode το Render). Για να εισαγάγω τους υπότιτλους στο XMediaRecode, τους μετατρέπω πρώτα από srt σε ass (με κωδικοποίηση unicode utf-8) με το Subtitle Edit, στο οποίο έχω ρυθμίσει, μέσα από τα Settings, το επιθυμητό μέγεθος των υποτίτλων (26) και τη γραμματοσειρά (Tahoma).

OK.Ευχαριστώ,λειτουργησε μια χαρα.Μεχρι να το φτιαξουν αυτο στο Handbrake με αυτο το τροπο θα τα φτιάχνω!

Δοκίμασες με SSA subs; Νομίζω πως αν το video είναι MKV και έχει ενσωματωμένους υπότιτλους SSA, τότε το Handbrake λαμβάνει υπ'όψιν το μέγεθος γραμματοσειράς που έχει ρυθμιστεί στους υποτίτλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/1/2019 στις 9:10 ΜΜ, accipio είπε

εγώ χρησιμοποιώ το format factory αλλά σε μερικά κλιπ χάνει λίγο εικόνα

Επεξ/σία από jimis98

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...