Crybal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δοκίμασα to handbrake αλλά το μέγεθος δεδομένο και για μένα μικρό και κουραστικό.Ξέρετε καποιο άλλο πρόγραμμα όπου να μπορείς να αλλάξεις το μεγεθος των υποτιτλών? Η μετατροπή που με ενδιαφέρει είναι από οτιδήποτε σε mp4/mkv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιώ το XMediaRecode για να ενσωματώνω μόνιμα υπότιτλους σε βίντεο, παίρνοντας ως αποτέλεσμα βίντεο τύπου mp4 (στην καρτέλα Subtitle επιλέγω στο Mode το Render). Για να εισαγάγω τους υπότιτλους στο XMediaRecode, τους μετατρέπω πρώτα από srt σε ass (με κωδικοποίηση unicode utf-8) με το Subtitle Edit, στο οποίο έχω ρυθμίσει, μέσα από τα Settings, το επιθυμητό μέγεθος των υποτίτλων (26) και τη γραμματοσειρά (Tahoma). Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από accipio 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 18 ώρες πριν, accipio είπε Χρησιμοποιώ το XMediaRecode για να ενσωματώνω μόνιμα υπότιτλους σε βίντεο, παίρνοντας ως αποτέλεσμα βίντεο τύπου mp4 (στην καρτέλα Subtitle επιλέγω στο Mode το Render). Για να εισαγάγω τους υπότιτλους στο XMediaRecode, τους μετατρέπω πρώτα από srt σε ass (με κωδικοποίηση unicode utf-8) με το Subtitle Edit, στο οποίο έχω ρυθμίσει, μέσα από τα Settings, το επιθυμητό μέγεθος των υποτίτλων (26) και τη γραμματοσειρά (Tahoma). OK.Ευχαριστώ,λειτουργησε μια χαρα.Μεχρι να το φτιαξουν αυτο στο Handbrake με αυτο το τροπο θα τα φτιάχνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δοκίμασες με SSA subs; Νομίζω πως αν το video είναι MKV και έχει ενσωματωμένους υπότιτλους SSA, τότε το Handbrake λαμβάνει υπ'όψιν το μέγεθος γραμματοσειράς που έχει ρυθμιστεί στους υποτίτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Το δοκιμασα αλλά δεν τους εβγαλε καλους.Καλύτερα με τον αλλον τροπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 26/1/2019 στις 9:10 ΜΜ, accipio είπε Χρησιμοποιώ το XMediaRecode για να ενσωματώνω μόνιμα υπότιτλους σε βίντεο, παίρνοντας ως αποτέλεσμα βίντεο τύπου mp4 (στην καρτέλα Subtitle επιλέγω στο Mode το Render). Για να εισαγάγω τους υπότιτλους στο XMediaRecode, τους μετατρέπω πρώτα από srt σε ass (με κωδικοποίηση unicode utf-8) με το Subtitle Edit, στο οποίο έχω ρυθμίσει, μέσα από τα Settings, το επιθυμητό μέγεθος των υποτίτλων (26) και τη γραμματοσειρά (Tahoma). εγώ χρησιμοποιώ το format factory αλλά σε μερικά κλιπ χάνει λίγο εικόνα Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από jimis98 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα