Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για το ποια mb να διαλέξω για ryzen 2600 με ram 3200 cl 16. Budget στα 200 ευρώ. Τα υπόλοιπα που θα μπουν σε αυτό το pc μιας και υπάρχουν ηδη είναι τα εξής. Msi gaming gtx 1080, psu evga p2 1200 και τρεις ssd 860 evo 500gb. Χρήση καθαρά και απόλυτα μόνο για gaming. Αδιάφορο οτιδήποτε άλλο. Αν έχετε άλλες προτάσεις στο ίδιο budget σε intel θα ήθελα να τις ακούσω με ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Από όσες έχω δει περισσότερο μου έχουν αρέσει οι εξής: x470 msi gaming pro carbon, gigabyte x470 aorus 5 wi fi, asrock fatality  k4. Επίσης από b450 η msi gaming pro carbon. Το wi fi είναι κάτι που θα το ήθελα αλλά δεν είναι και λόγος να δώσω 50 ευρώ πάνω. Επίσης θα ήθελα να έχει δυνατότητες για 2700x (και πολύ αισιόδοξα για 3700x).

Δημοσ.
1 hour ago, Dream420 said:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Από όσες έχω δει περισσότερο μου έχουν αρέσει οι εξής: x470 msi gaming pro carbon, gigabyte x470 aorus 5 wi fi, asrock fatality  k4. Επίσης από b450 η msi gaming pro carbon. Το wi fi είναι κάτι που θα το ήθελα αλλά δεν είναι και λόγος να δώσω 50 ευρώ πάνω. Επίσης θα ήθελα να έχει δυνατότητες για 2700x (και πολύ αισιόδοξα για 3700x).

Όλες παίζουν με 2700x. Αν δεν σε πειράζει να χάσεις το wifi παίζει πάλι η C6H στα 163 ευρώ https://www.skroutz.gr/s/11222584/Asus-Rog-Crosshair-VI-Hero.html

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dream420 είπε

απο αυτες που αναφερεις η pro carbon ειναι καλυτερη

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

απο αυτες που αναφερεις η pro carbon ειναι καλυτερη

Το θεματακι που είχαν με τους Χ το έφτιαξαν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Dream420 είπε

Το θεματακι που είχαν με τους Χ το έφτιαξαν;

ποιο θεμα ? αν λες για οτι δεν ειχαν επιλογη για Offset ταση ναι

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

ποιο θεμα ? αν λες για οτι δεν ειχαν επιλογη για Offset ταση ναι

Ναι αυτό ακριβώς εννοώ. Ευχαριστώ. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...