Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά.

Σε μια LG 32LJ610V 32'' καθώς όλα δουλεύανε καλά και έκανα προβολή από youtube σταμάτησε να είναι συνδεδεμένη η τηλεόραση στο ίντερνετ λέω εντάξει βλάβη δικτύου μόλις πάω να συνδεθώ στου γείτονα το wifi για κακή μου τύχη βλέπω ότι δε βρίσκει κανένα δίκτυο διαθέσιμο και η επιλογή wifi είναι απενεργοποιημένη και δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω κι κι ώλλας έκανα επαναφορά τπτ  την έβαλα από την μπρίζα τπτ μόνο μια φορά εμφανίστηκαν διαθέσιμα δύκτια αλλά μετά πάλι τα ίδια.

Να σημειώσω ότι την τηλεόραση δεν την βρίσκει ούτε το λαπτοπ για ασύρματη προβολή όπως τις προηγούμενες μέρες

έχει κάποιος κάποια λύση η εύρεση λύσεις γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα?

Επεξ/σία από dimitrismitsos
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, dimitrismitsos είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Σε μια LG 32LJ610V 32'' καθώς όλα δουλεύανε καλά και έκανα προβολή από youtube σταμάτησε να είναι συνδεδεμένη η τηλεόραση στο ίντερνετ λέω εντάξει βλάβη δικτύου μόλις πάω να συνδεθώ στου γείτονα το wifi για κακή μου τύχη βλέπω ότι δε βρίσκει κανένα δίκτυο διαθέσιμο και η επιλογή wifi είναι απενεργοποιημένη και δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω κι κι ώλλας έκανα επαναφορά τπτ  την έβαλα από την μπρίζα τπτ μόνο μια φορά εμφανίστηκαν διαθέσιμα δύκτια αλλά μετά πάλι τα ίδια.

Να σημειώσω ότι την τηλεόραση δεν την βρίσκει ούτε το λαπτοπ για ασύρματη προβολή όπως τις προηγούμενες μέρες

έχει κάποιος κάποια λύση η εύρεση λύσεις γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα?

Εγγύηση υπάρχει/είναι εντός;

Δημοσ.

Έκανα πολλές εργοστασιακές επαναφορές αλλά τπτ έτυχε και έκανα μια επαναφορά την τελευταία φορά και έβαλα αγγλική γλώσσα αντί για ελληνικά και μου έδειξε δίκτυα διαθέσιμα όμως δεν έκανε σύνδεση σε κανένα και απελπίστηκα και την έβγαλα από την πρίζα για 3 ώρες από τότε που την έβαλα δουλεύει πάλι καλά και βρίσκει δίκτυα και συνδέετε κανονικά εδώ και 12 ώρες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...