Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ιδιοκτήτης ενός Xiaomi mi A1 και μετά την τελευταία αναβάθμιση σε pie η ενδεικτική λυχνία ένδειξης ειδοποιήσεων έπαψε να λειτουργεί για όλες τις εφαρμογές. Πλέον αν υπάρχει κάποιο αδιάβατο μήνυμα, αναπάντητη, viber, whatsapp ή οτιδήποτε άλλο, η λυχνία δεν ανάβει. Μόνο όταν το βάζω να φορτίσει στην πρίζα απλά παραμένει αναμμένη,όπως παλιά. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε μην το ψάχνεις.

Από την στιγμή που δεν το έχει αυτό δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Το έβγαλαν στην αναβάθμιση που έκανες.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι έκανα μια μικρή έρευνα σχετικά σε ξένα φόρουμ και βλέπω πως μερικοί μόνο έχουν το ίδιο πρόβλημα ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι η αναβάθμιση στο Pie δεν προξένισε τίποτα τέτοιο. Παίζει άραγε ρόλο η χώρα; 

Δημοσ.
Στις 26/1/2019 στις 5:04 ΜΜ, damoclesword είπε

Είμαι ιδιοκτήτης ενός Xiaomi mi A1 και μετά την τελευταία αναβάθμιση σε pie η ενδεικτική λυχνία ένδειξης ειδοποιήσεων έπαψε να λειτουργεί για όλες τις εφαρμογές. Πλέον αν υπάρχει κάποιο αδιάβατο μήνυμα, αναπάντητη, viber, whatsapp ή οτιδήποτε άλλο, η λυχνία δεν ανάβει. Μόνο όταν το βάζω να φορτίσει στην πρίζα απλά παραμένει αναμμένη,όπως παλιά. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; 

Στην κάθε εφαρμογή που θες ειδοποιήσεις μπες να δείς αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή ειδοποιήσεων.

Επίσης κατέβασε το Light Manager απο Playstore να δείς αν φτιάξει,όμως "τρέχει" στο backround και λογικά καταναλώνει λίγο μπαταρία παραπάνω,ίσως και πολύ,δεν το έχω αφήσει να δω.Το κατέβασα γιατί μου εμφάνιζε μόνο λευκό χρώμα στις ειδοποιήσεις,με το Light Manager επιλέγεις το χρώμα που θες για την κάθε εφαρμογή.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Στην κάθε εφαρμογή που θες ειδοποιήσεις μπες να δείς αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή ειδοποιήσεων.

Επίσης κατέβασε το Light Manager απο Playstore να δείς αν φτιάξει,όμως "τρέχει" στο backround και λογικά καταναλώνει λίγο μπαταρία παραπάνω,ίσως και πολύ,δεν το έχω αφήσει να δω.Το κατέβασα γιατί μου εμφάνιζε μόνο λευκό χρώμα στις ειδοποιήσεις,με το Light Manager επιλέγεις το χρώμα που θες για την κάθε εφαρμογή.

Κι εγώ εγκατέστησα αυτή την εφαρμογή αλλά για κάποιο λόγο κάνει το εξής: αναβοσβήνει μια φορά για κάθε χαμένη κλήση, μήνυμα κτλ, και μετά τίποτα. Δεν επαναλαμβάνεται το αναβόσβημα παρόλο που έχω επιλέξει μέχρι και συχνότητα. Όσον αφορά το χρώμα που λες, ίσως βέβαια είναι θέμα συσκευής και hardware, αλλά μου βγάζει μόνο λευκό χρώμα ειδοποίησης. Έχεις κι εσύ το mi A1;

Δημοσ.

Τελικά απεγκατεστησα την εφαρμογή Light Manager με σκοπό να την επανεγκαταστήσω και στο μεσοδιάστημα μου ήρθε ειδοποίηση και το φωτακι λειτούργησε κανονικά για κάποιο μυστήριο λόγο! Δεν το σκαλίζω παραπάνω λοιπόν! Και εύχομαι να μην αλλάξει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, damoclesword είπε

Κι εγώ εγκατέστησα αυτή την εφαρμογή αλλά για κάποιο λόγο κάνει το εξής: αναβοσβήνει μια φορά για κάθε χαμένη κλήση, μήνυμα κτλ, και μετά τίποτα. Δεν επαναλαμβάνεται το αναβόσβημα παρόλο που έχω επιλέξει μέχρι και συχνότητα. Όσον αφορά το χρώμα που λες, ίσως βέβαια είναι θέμα συσκευής και hardware, αλλά μου βγάζει μόνο λευκό χρώμα ειδοποίησης. Έχεις κι εσύ το mi A1;

Το XZ1 έχω,απ'ότι θυμάμαι μόνο λευκό χρώμα βγάζει και στο δικό μου.Με το light manager μπορείς να καταλάβεις για ποιά εφαρμογή εμφάνισε ειδοποίηση ανάλογα με το χρώμα.Εμένα δεν μου χρειάζεται γιατί στην δουλειά το έχω αναγκαστικά πάνω μου και στο σπίτι θα το ακούσω,αν όχι θα το τσεκάρω ανάβοντας την οθόνη μια στο τόσο η για την ώρα.

Το Light Manager μου λειτουργούσε κανονικά σε 2-3 δοκιμές που το ενεργοποίησα,έβγαζε διαφορετικό χρώμα ανάλογα την ειδοποίηση.Είναι θέμα του λειτουργικού της Xiaomi μάλλον.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Το Mi A1 έχει Android One, όχι το MIUI της Xiaomi.

Όταν πρωτοάρχισε να κυκλοφορεί η αναβάθμιση για Pie, είχα διαβάσει στο forum του xda ότι πολλοί χρήστες είχαν θέμα με το λαμπάκι, και επίσης με ορισμένες μπάντες του LTE που αφαιρέθηκαν. Σε εμένα δεν είχε έρθει ειδοποίηση για αναβάθμιση OTA στο κινητό, αν και μπορούσες μέσω VPN να ξεγελάσεις κάπως το σύστημα και να την πάρεις νωρίτερα. Ωστόσο λόγω των προβλημάτων η Xiaomi σταμάτησε προσωρινά τη διανομή για μερικές μέρες και έβγαλε νέα διορθωμένη έκδοση, την οποία και εγώ έβαλα κατευθείαν μόλις μου ήρθε ειδοποίηση και εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα, οπότε λογικά το διόρθωσαν.

Για όσους είχαν βάλει την πρώτη προβληματική αναβάθμιση υποτίθεται ότι κυκλοφόρησε ένα μικρό patch. Ή σε εσένα μπήκε η πρώτη έκδοση με κάποιο τρόπο χωρίς τη διόρθωση, ή το πρόβλημά σου είναι άσχετο με την συγκεκριμένη αναβάθμιση.

Δημοσ.

Τελικά το πρόβλημα εμφανίστηκε και πάλι. Δεν μπορώ να κατανοήσω το πότε το παθαίνει για να το χαρτογραφήσω. Λογικά έχει να κάνει με την αναβάθμιση σε Pie, γιατί σαν hardware δεν έχει πρόβλημα. Το λαμπάκι λειτουργεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...