Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

windows 10 64 bit

εχει σχεση?, στο οτι μεν ο ηχος στα windows ειναι νορμαλ να το πω ετσι αλλα οταν ανοιγω τα δυο games που εχω στο pc o ηχος ακουγετε σιγανος λες και ειναι απο τουνελ γενικα τρισαθλιος

εχω δει δεκαδες βιντεο,  καλα οσον αφορα τον τιτλο του θεματος μονο ενα θεμα βρηκα στο ιντερνετ, εχω επισης δοκιμασει σχεδον φανταζομαι τα παντα και με το drivers unistaller  , εχω δοκιμασει και με headset γιατι ελεγα τα ηχεια creative inspire 280 θα εχουν παραδωσει πνευμα αλλα δεν!! μια απο τα ιδια

Δοκιμαζω να εγκαταστησω του drivers απο το σαιτ της mobo μου ομως σε ενα βιντεο που ειδα εκανε extract τον φακελο και μεσα ειχε 4-5 φακελους εμενα εμενα εχει καμια 100στη (το οποιο μου κανει εντυπωση)  εντουσης βρισκω το asus install κλικαρω μου ανοιγει το παραθυρο οπως οταν παταμε την εντολη cmd λει οτι εγκαθιστά τους drivers μεσα στην γραμμη εντολων ενοοω, ακουω κατι διακεκομμένους ηχους κλεινει η γραμμή εντολων και thats it!!!! βεβαια κοιτωντας παλι την version του driver εχει παραμεινει η ιδια και οχι αυτη που κατεβασα

Οταν κανω troubleshooting απο το ηχειο μου βγαζει το γενικο πρόγραμμα ηχου με error επισης στο ιδιο σημειο πιο κατω λει  Για να λειτουργει σωστα ο ηχος πρεπει να εκτελειται τοσο η υπηρεσια ηχου windwos audio οσο και υπηρεσια Audio end point builder .Tουλαχιστον μια απο τις υπηρεσιες δεν εκτελειται.

εχω ταλαιπωρηθεί πολύ με το θεμα!

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...