Προς το περιεχόμενο

Suzuki Swift 1.3 η 1.6;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://de.m.wikipedia.org/wiki/Suzuki_Swift

Πάντως η μαμά Suzuki για το 1600αρι Swift 2005-2010 95αρα προτείνει.

Και στο γερμανικό Swift forum 95αρα λενε βάζουν,χωρίς πυρακια.

Ελλάδα επειδή η 100αρα είναι πραγματικα 95αρα,γιαυτό ίσως βαραει πυρακια.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, infested είπε

Του κολλητου μου μοντελο 2007 χωρις να βαζει 100αρα δεν ειχε ποτε καποιο θεμα. Απλως σιγουρα πρεπει να βαζεις ΚΑΘΑΡΗ βενζινη. Το πρωτο μου 106 1600 ειχε μεγαλο θεμα με τρομπα βενζινης και αισθητηρα Λ απο νοθευμενη βενζινη. Πρεπει να ειχα αλλαξει 3 φορες μεσα στα 10 χρονια που το ειχα. Μεχρι που εβαζα μονο απο ενα συγκεκριμενο βενζιναδικο και ως δια μαγειας δεν ειχα ποτε ξανα προβλημα.

17 ώρες πριν, IcySpike είπε

Το κοίταζα το CZT άλλα παρόλο που είμαι φαν της Mitsubishi δεν μου αρέσει ο σχεδιασμός του. Επίσης έχω ακούσει ότι δεν έχει και την καλύτερη αίσθηση σαν τιμόνι. Βέβαια από μοτέρ είναι τούμπανο άλλα εμένα με νοιάζει περισσότερο να είναι σβελτο άλλα να στρίβει και να είναι διασκεδαστικό παρά να είναι απλά γρήγορο στις ευθείες. Επίσης δεν εμπιστεύομαι εύκολα μεταχειρισμένο τουρμπο γιατί τα περισσότερα τα έχουν λιώσει.

Το 1300 το βλέπω να κυκλοφορεί παρά πολύ οπότε σίγουρα θα είναι καλό. Όσο το σκέφτομαι τόσο πάω προς το 16αρι όμως γιατί θέλω να είναι και λίγο πιο παιχνιδιάρικο. Τα κοπανηματα τα εχω συνηθίσει, mx5 χαμηλωμενο είχα 😂

Συμφωνω μαζι σου για το coltακι.. Ουτε μενα μ αρεσει, αλλα αυτα γουστα ειναι. Και εγω λατρευω τα 106 ραλλακια, αλλα για αλλους ειναι κουβαδες! Παρε το 1600 να το χαρεις! Εχει αρκετη δυναμη και δεν εχω ακουσει ιδιαιτερα προβληματα... Το μονο κακο ειναι οτι τα κλεβουν για πλακα... Πριν απο μηνα μου εκλεψαν vitara κατω απο το σπιτι και σε οποιον αστυνομικο - μαντρα το εχω πει, μου λενε Suzuki νουμερο 1 σε προτιμησεις στις κλοπες... Ειχα και συναγερμο, ναι...

Επεξ/σία από prince_21
Δημοσ.
Στις 19/2/2019 στις 4:01 ΜΜ, IcySpike είπε

Το κοίταζα το CZT άλλα παρόλο που είμαι φαν της Mitsubishi δεν μου αρέσει ο σχεδιασμός του. Επίσης έχω ακούσει ότι δεν έχει και την καλύτερη αίσθηση σαν τιμόνι. Βέβαια από μοτέρ είναι τούμπανο άλλα εμένα με νοιάζει περισσότερο να είναι σβελτο άλλα να στρίβει και να είναι διασκεδαστικό παρά να είναι απλά γρήγορο στις ευθείες. Επίσης δεν εμπιστεύομαι εύκολα μεταχειρισμένο τουρμπο γιατί τα περισσότερα τα έχουν λιώσει.

Το 1300 το βλέπω να κυκλοφορεί παρά πολύ οπότε σίγουρα θα είναι καλό. Όσο το σκέφτομαι τόσο πάω προς το 16αρι όμως γιατί θέλω να είναι και λίγο πιο παιχνιδιάρικο. Τα κοπανηματα τα εχω συνηθίσει, mx5 χαμηλωμενο είχα 😂

Πίστεψε με είναι πολύ πιο γρήγορο σε όλες τις διαδρομές. Είναι αστείο το πόσο πίσω ειναι το swift. Απο την αλλή εάν δε σου αρέσει δεν υπάρχει λόγος να το βάζουμε στη κουβέντα. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, squib είπε

Πίστεψε με είναι πολύ πιο γρήγορο σε όλες τις διαδρομές. Είναι αστείο το πόσο πίσω ειναι το swift. Απο την αλλή εάν δε σου αρέσει δεν υπάρχει λόγος να το βάζουμε στη κουβέντα. 

Δεν μου αρεσει ο σχεδιασμος του περισσοτερο απο ολα, αν ηταν οπως το παλιο το colt τοτε ναι θα το γουσταρα πολυ. Παντως εχω ακουσει απο πολλους οτι δεν εχει ωραια αισθηση το τιμονι του.

Δημοσ.
Στις 21/2/2019 στις 9:56 ΜΜ, IcySpike είπε

Δεν μου αρεσει ο σχεδιασμος του περισσοτερο απο ολα, αν ηταν οπως το παλιο το colt τοτε ναι θα το γουσταρα πολυ. Παντως εχω ακουσει απο πολλους οτι δεν εχει ωραια αισθηση το τιμονι του.

Ναι με ευκολία μπορώ να πω ότι δεν είναι bmw αλλά για τη κατηγορία δεν είναι χειρότερο αν όχι καλύτερο από το swift sport ή τους βασικούς ανταγωνιστές του δλδ το corsa opc και vw polo gti. 

Αν το έχεις ακούσει από πολλούς μάλλον δεν είναι ή δεν ήταν κάτοχοι του αυτοκινήτου. Προσοχή μιλάμε για το czt και όχι για το cz3. Είναι ολόιδια εξωτερικά αλλά έχουν μεγάλες διαφορές προφανώς σε κινητήρα και κιβώτιο και εξοπλισμό αλλά το βασικότερο και σε πλαίσιο. Αν σηκώσεις και τα 2 αυτοκίνητα και δεις από κάτω δεν έχουν καμμία σχέση. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, squib είπε

Ναι με ευκολία μπορώ να πω ότι δεν είναι bmw αλλά για τη κατηγορία δεν είναι χειρότερο αν όχι καλύτερο από το swift sport ή τους βασικούς ανταγωνιστές του δλδ το corsa opc και vw polo gti. 

Αν το έχεις ακούσει από πολλούς μάλλον δεν είναι ή δεν ήταν κάτοχοι του αυτοκινήτου. Προσοχή μιλάμε για το czt και όχι για το cz3. Είναι ολόιδια εξωτερικά αλλά έχουν μεγάλες διαφορές προφανώς σε κινητήρα και κιβώτιο και εξοπλισμό αλλά το βασικότερο και σε πλαίσιο. Αν σηκώσεις και τα 2 αυτοκίνητα και δεις από κάτω δεν έχουν καμμία σχέση. 

Και στο ίντερνετ σε συγκρίσεις άλλα και σε εκπομπές έχουν πει ότι υστερεί σε αίσθηση και στήσιμο σε σύγκριση με το Swift Sport άλλα προφανώς εχει πολύ δυνατότερο κινητήρα. Τώρα βέβαια αν δεν τα οδηγήσω και τα 2 δεν μπορώ να ξέρω. Αλλά πιο πολύ με χαλάει ο σχεδιασμός και η θέση οδήγησης που φαίνεται να είναι πιο ψηλά από το Swift το οποίο είναι ήδη ψηλά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, IcySpike είπε

Και στο ίντερνετ σε συγκρίσεις άλλα και σε εκπομπές έχουν πει ότι υστερεί σε αίσθηση και στήσιμο σε σύγκριση με το Swift Sport άλλα προφανώς εχει πολύ δυνατότερο κινητήρα. Τώρα βέβαια αν δεν τα οδηγήσω και τα 2 δεν μπορώ να ξέρω. Αλλά πιο πολύ με χαλάει ο σχεδιασμός και η θέση οδήγησης που φαίνεται να είναι πιο ψηλά από το Swift το οποίο είναι ήδη ψηλά.

ναι είναι ψηλά είναι γεγονός. Γενικά η εργοστασιακή ανάρτηση δεν είναι καλή. Πολύ ψηλό για τις επιταχύνσης που καταφέρνει. Δε φεύγει από το δρόμο αλλά τρομάζει.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, squib είπε

ναι είναι ψηλά είναι γεγονός. Γενικά η εργοστασιακή ανάρτηση δεν είναι καλή. Πολύ ψηλό για τις επιταχύνσης που καταφέρνει. Δε φεύγει από το δρόμο αλλά τρομάζει.

Βέβαια με βάζεις σε σκέψεις να πάω να το δω και αυτό να έχω μια γνώμη... Απλά φοβάμαι μεταχειρισμένο τούρμπο ειδικά έτσι όπως βλέπω να τα οδηγούν.

Δημοσ.

εγώ το έδωσα σε 8 χρόνια με 150.000χλμ πρόγραμμα εξάτμιση και λιώσιμο όλη μέρα. Συντήρηση δεν έχανα ούτε μέρα, χωρίς εκπτώσεις σε ποιότητα. Καμία βλάβη και πραγματικά μιλάμε για οδήγηση που αρμόζει σε ένα αυτοκίνητο 200hp. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...