eVS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, IcySpike είπε Το budget μου είναι γύρω στα 5500-6000. Τόσο πολυ; Κρίμα και είχα ψηθεί άσχημα. Με απλη χρηεη δηλαδη ποσο καει 10λ;Με Vw group έχω πολύ άσχημη εμπειρία και δεν θέλω να μπλέξω με τίποτα. ναι τοσο πολυ, στηξν απλη χρηση ο ιδιοκτητης μου ειπε οτι καει πανω απο 10 σιγουρα . Αυτη ηταν η εμπειρια του. οταν λες ασχημη εμπειρια;
chsam Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, panoskatos είπε Αν είσαι οκ με τα 10λ/100χλμ υπάρχουν πολλές καλύτερες επιλογές. Τσέκαρε ας πούμε το fiat bravo tjet 1400cc με 150 άλογα και κατανάλωση εντός στα 10λιτρα .Αξιόπιστος κινητήρας, χώροι, φθηνά ανταλλακτικά. Επιβεβαιωνω ολα τα παραπανω ως κατοχος fiat bravo tjet 120hp(μεταχειρισμενο).Εβαλα κ υγραεριο τον αυγουστο με καταναλωση υγραεριου ( 10-15% πιο πανω απο βενζινη ) περιπου 9.3L/100km (με 32.43L υγραεριο εκανα 348χλμ). Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από chsam
toyo73 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, IcySpike είπε Το budget μου είναι γύρω στα 5500-6000. Τόσο πολυ; Κρίμα και είχα ψηθεί άσχημα. Με απλη χρηεη δηλαδη ποσο καει 10λ;Με Vw group έχω πολύ άσχημη εμπειρία και δεν θέλω να μπλέξω με τίποτα. Που να μπλεξεις με Group Fiat που προτεινουν καποιοι.Θα παρακαλουσες να καιει ακομη και 20 λιτρα στα 100, παρα να εχεις αυτη την εμπειρια. Το αυτοκινητο καιει γιατι εχει κοντες σχεσεις και εχει νευρικο μοτερ.Συνδυασμος που σε τσιγκλαει να το στροφαρεις-πιεζεις.Φανταζομαι με χαλαρους ρυθμους θα καιει κατω απο 10 σιγουρα.Για εμενα προσωπικα, το μονο μειων ειναι πως θα σου παιρνει τα αυτια σε ταξιδι, καθως με 120-140 θα στροφαρει πολυ + την ανεβασμενη καταναλωση με τετοιους ρυθμους.Εαν δεν κανεις ταξιδια και κινησε κοντινα 20-30 χιλιομετρα και φευγεις μακρυα 2-3 φορες το χρονο ισως να παλευται. Το καλυτερο απο ολα, μιας και ειναι σχετικα ολα, εινα να το οδηγησεις εσυ και να κρινεις.Ποσο καταναλωνει στα δικα σου ποδια, και ποσο θορυβο κανει ας πουμε με 100-130χαω.Βρισκεις ενα μαντρα, κανεις την βολτα μηδενιζοντας το μετρητη καταναλωσης και βλεπεις. 1
IcySpike Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, toyo73 είπε Που να μπλεξεις με Group Fiat που προτεινουν καποιοι.Θα παρακαλουσες να καιει ακομη και 20 λιτρα στα 100, παρα να εχεις αυτη την εμπειρια. Το αυτοκινητο καιει γιατι εχει κοντες σχεσεις και εχει νευρικο μοτερ.Συνδυασμος που σε τσιγκλαει να το στροφαρεις-πιεζεις.Φανταζομαι με χαλαρους ρυθμους θα καιει κατω απο 10 σιγουρα.Για εμενα προσωπικα, το μονο μειων ειναι πως θα σου παιρνει τα αυτια σε ταξιδι, καθως με 120-140 θα στροφαρει πολυ + την ανεβασμενη καταναλωση με τετοιους ρυθμους.Εαν δεν κανεις ταξιδια και κινησε κοντινα 20-30 χιλιομετρα και φευγεις μακρυα 2-3 φορες το χρονο ισως να παλευται. Το καλυτερο απο ολα, μιας και ειναι σχετικα ολα, εινα να το οδηγησεις εσυ και να κρινεις.Ποσο καταναλωνει στα δικα σου ποδια, και ποσο θορυβο κανει ας πουμε με 100-130χαω.Βρισκεις ενα μαντρα, κανεις την βολτα μηδενιζοντας το μετρητη καταναλωσης και βλεπεις. Πολύ σωστός. Ταξίδια δεν μπορώ να πω ότι κάνω και οι αποστάσεις που κάνω είναι συνήθως μικρές. Σκέψου ότι η δουλειά μου είναι γύρω στα 6χμ από το σπίτι μου. Ε και οταν παω λιγο πιο μακρυα παω εκει γυρω στα 20-30χμ για κανενα μπανιο η καμια μονοημερη. Τωρα οπως ειπες για 1 με 2 φορες τον χρονο που θα τύχει κανενα ταξιδακι πιο μακρινό δεν νομιζω να τίθεται θεμα.Είναι ένα αμαξάκι που μου αρέσει πολύ σχεδιαστικά και το θεωρω από τα ομορφότερα στην κατηγορία του.
NickTG Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 9 hours ago, karaLRS said: πόσα λεφτά θες να δώσεις; https://www.car.gr/18870759?utm_source=android-app&utm_medium=push-button&utm_campaign=facebook-share&utm_content=aggelia πολύ πιο σπορ,εξαρι κιβώτιο και όμορφο. Εξαρι κιβώτιο δεν έχει. Επίσης αν θες να την κρατήσεις σε άριστη κατάσταση έχει πολύ μεγαλύτερο κόστος συντήρησης. 1
IcySpike Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, NickTG είπε Εξαρι κιβώτιο δεν έχει. Επίσης αν θες να την κρατήσεις σε άριστη κατάσταση έχει πολύ μεγαλύτερο κόστος συντήρησης. Για τη συντήρηση το έχω ακούσει και εγώ. 3 ώρες πριν, eVS είπε ναι τοσο πολυ, στηξν απλη χρηση ο ιδιοκτητης μου ειπε οτι καει πανω απο 10 σιγουρα . Αυτη ηταν η εμπειρια του. οταν λες ασχημη εμπειρια; Είχε ένας φίλος μου το Scirocco 1.4 160hp και τον έχει ταράξει στα check engine. Η θεία μου έχει ένα Seat cordoba 1.4 και είναι συνεχώς συνεργείο. Επίσης από Vag έχω οδηγήσει το Sciroccο το Cordoba ενα ibiza 1.4 και ένα Golf Fsi και δεν μου άρεσε κανένα σαν αίσθηση. Δεν ξέρω τι είναι ακριβώς άλλα μου φαίνονται ψεύτικα. Πολύ ελαφρύ τιμόνι, ο λεβιες πλαστικουρα εντελώς κλπ. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από IcySpike
karaLRS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, NickTG είπε Εξαρι κιβώτιο δεν έχει. Επίσης αν θες να την κρατήσεις σε άριστη κατάσταση έχει πολύ μεγαλύτερο κόστος συντήρησης. έχετε δίκιο. το 2009 το είχα πουλήσει δεν θυμόμουν καλά. η συντήρηση δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο. ανα 60.000 μπουζί και ανα 120.000 ιμάντα. είμαι υποκειμενικός το ξέρω αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί ένα swift με την 147 σε στήσιμο και ομορφιά. 😃
NickTG Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ιμάντας κάθε 50000 χιλιόμετρα περίπου ή κάθε 3 χρόνια σύμφωνα με την εταιρεία. Ψαλίδια δεν θα αλλάξεις? Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από NickTG
christopher0016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, karaLRS είπε έχετε δίκιο. το 2009 το είχα πουλήσει δεν θυμόμουν καλά. η συντήρηση δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο. ανα 60.000 μπουζί και ανα 120.000 ιμάντα. είμαι υποκειμενικός το ξέρω αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί ένα swift με την 147 σε στήσιμο και ομορφιά. 😃 Είναι πάρα πολλά τα 120k για ιμάντα. Στα μισά χιλιόμετρα πρέπει να γίνεται η αλλαγή
toyo73 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, IcySpike είπε Πολύ σωστός. Ταξίδια δεν μπορώ να πω ότι κάνω και οι αποστάσεις που κάνω είναι συνήθως μικρές. Σκέψου ότι η δουλειά μου είναι γύρω στα 6χμ από το σπίτι μου. Ε και οταν παω λιγο πιο μακρυα παω εκει γυρω στα 20-30χμ για κανενα μπανιο η καμια μονοημερη. Τωρα οπως ειπες για 1 με 2 φορες τον χρονο που θα τύχει κανενα ταξιδακι πιο μακρινό δεν νομιζω να τίθεται θεμα.Είναι ένα αμαξάκι που μου αρέσει πολύ σχεδιαστικά και το θεωρω από τα ομορφότερα στην κατηγορία του. Χτυπατο μετα χωρις σκεψη.Προφανως με συνετη οδηγηση θα βλεπεις και κατω απο 8 λιτρα στα 100.Και μιλαμε για αξιοπιστια Suzuki.Καμια σχεση με Group και Αlfa Romeo.
gmts Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 13 hours ago, karaLRS said: έχετε δίκιο. το 2009 το είχα πουλήσει δεν θυμόμουν καλά. η συντήρηση δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο. ανα 60.000 μπουζί και ανα 120.000 ιμάντα. είμαι υποκειμενικός το ξέρω αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί ένα swift με την 147 σε στήσιμο και ομορφιά. 😃 Τι μου θύμησες τώρα! Είχα την 147 1.6 120HP (2003) μπορντώ. Aπλά ότι καλύτερο έχω οδηγήσει σα στήσιμο σε αυτοκίνητο. 2
toyo73 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, gmts είπε Τι μου θύμησες τώρα! Είχα την 147 1.6 120HP (2003) μπορντώ. Aπλά ότι καλύτερο έχω οδηγήσει σα στήσιμο σε αυτοκίνητο. Μου αρεσει που ολοι οι Ιταλοι μιλανε για παρελθον."Ειχα"🙂
gmts Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 12 hours ago, toyo73 said: Μου αρεσει που ολοι οι Ιταλοι μιλανε για παρελθον."Ειχα"🙂 Αλλάζω αυτοκίνητο-μάρκες κάθε 4 με 5 χρόνια μάξ. Οπότε θεωρώ ατυχές το δήθεν σχόλιο σου, απλά για να πείς κάτι. 2
chsam Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, gmts είπε Αλλάζω αυτοκίνητο-μάρκες κάθε 4 με 5 χρόνια μάξ. Οπότε θεωρώ ατυχές το δήθεν σχόλιο σου, απλά για να πείς κάτι. Υπαρχει πολυ κομπλεξ με τους "Ιταλους", τι να κανουμε; Να ειναι καλα το ποιοτικο VAG group, τα toyota που φτιαχνονται στην τουρκια και μαδανε εσωτερικα παντου, τα honda, suzuki με τα "φθηνα" και διαθεσιμα ανταλλακτικα....μια ζωη καταραμενοι οι ιταλοι με μηχανες που δεν παθαινουν τιποτα και αντεχουν τα παντα.....Να ακουγα τουλαχιστον καποιον με προσωπικη εμπειρια να γκρινιαζει, να πω οκ... 1
panoskatos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, chsam είπε Υπαρχει πολυ κομπλεξ με τους "Ιταλους", τι να κανουμε; Να ειναι καλα το ποιοτικο VAG group, τα toyota που φτιαχνονται στην τουρκια και μαδανε εσωτερικα παντου, τα honda, suzuki με τα "φθηνα" και διαθεσιμα ανταλλακτικα....μια ζωη καταραμενοι οι ιταλοι με μηχανες που δεν παθαινουν τιποτα και αντεχουν τα παντα.....Να ακουγα τουλαχιστον καποιον με προσωπικη εμπειρια να γκρινιαζει, να πω οκ... Σορυ μαν αλλά από τα λεγόμενα σου εσύ βγάζεις κόμπλεξ. Έχεις και το ψευδώνυμο που βγάζει τεράστια αντικειμενικότητα Όταν γίνουμε 70 χρονών θα αγοράσουμε και εμείς ένα Toyota μην ανησυχείς!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα