IcySpike Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 23 ώρες πριν, toyo73 είπε Διαβασα οτι το 16αρι των 125 ιππων εχει υπερβολικα κοντο σασμαν. Η 5 ειναι 28.5 χαω ανα 1000σαλ.Θα δυναπαθεις στην Εθνικη απο θορυβο και καταναλωση.Η εκδοση με τα 134 εχει 6αρι σασμαν και ειναι πιο ανετο.Βασικα οχι μονο εθνικη, αλλα οπου και εαν πας, εκτος απο αναβαση, ειναι υπερβολικα κοντο το σασμαν.Ειναι σαν να εχει 4 το δικο μου και πιο κοντο. Το εχω ακουσει και εγω. Απο τη μια θα γουσταρω γιατι θα αρπαει γρηγορα αλλα απο την αλλη σε κανενα ταξιδακι ισως ειναι λιγο θεμα... 22 ώρες πριν, chsam είπε Αν ειναι απο 2006-2010 πληρωνεις 280.Απο 1/11/10 και μετα μετρανε οι ρυποι. Ε το μοντελο που θελω δηλαδη. Ενυαξει σε λογικα πλαισια ειναι για 1600. Ετυχε και οδηγησα το Ignis Sport. Παρα πολυ τιμιο αμαξακι και πολυ νευρικο!
toyo73 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 20 ώρες πριν, jmmys είπε Σπορ αμάξι το Swift;😨 Και ποιο ειναι σπορ το polo.H εννοια sport δεν εχει να κανει με τα αλογα, αλλα με την αισθηση και την διαθεση που παιρνεις απο το αμαξι. 15 λεπτά πριν, IcySpike είπε Το εχω ακουσει και εγω. Απο τη μια θα γουσταρω γιατι θα αρπαει γρηγορα αλλα απο την αλλη σε κανενα ταξιδακι ισως ειναι λιγο θεμα... Με τοσο κοντο σασμαν δεν πας πουθενα.Ακομη και Καρδιτσα-Λαρισα θα ειναι κουραστικο, που ειναι μια αποσταση 60 χιλιομετρων.Στις 3000σαλ θα εχεις 85χαω.Θα σου αναβουν φωτα τα λεωφορεια.Για να πας 120-130 θα εχεις 4500+ σαλ.Πολυ κουραστικο.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, toyo73 είπε Και ποιο ειναι σπορ το polo.H εννοια sport δεν εχει να κανει με τα αλογα, αλλα με την αισθηση και την διαθεση που παιρνεις απο το αμαξι. Ότι πεις φιλε μου.Αν βάλει και μια στάμπα Nike ή Adidas πανω,ε τοτε γίνεται σουπερ σπόρ. Το Polo που κολλάει;;;;;
toyo73 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 H ιδια η SUZUKI το ονομαζει sport.Oπως το πρωτο το ελεγε Gti.Mηπως πρεπει να παρει αδεια απο κανεναν, η να πληρωσει δικαιωματα.Ειναι ενα καλοστημενο, νευρικο-αξιοπιστο μικρο αυτοκινητο, με ικανοποιητικη δυναμη.Δεν ειναι βομβα, καθως δεν επιδιωξε κατι τετοιο η SUZUKI.Δεν βγηκε να ανταγωνιστει τα τουρπατα τα 150-200 αλογων.
najinblue3 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Στις 26/1/2019 στις 1:23 ΜΜ, IcySpike είπε Καλησπέρα. Ψάχνομαι για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που να είναι και λίγο σπορ χωρίς να είναι κάτι υπερβολικό η κάτι πολύ ακριβό στη συντήρηση. Έχω δει το Swift το διπορτο του 2005-2010 και μου αρέσει εμφανισιακά Πολύ περισσότερο από άλλα σε αυτήν την κατηγορία. Υπάρχουν 2 εκδόσεις. Μια 1.3 με 92 ίππους και η Sport που είναι 1.6 125hp. Αξίζει να πάω στην 1.6 η δεν υπάρχει μεγάλη διαφορα; Αν δεν έχει τρελές διαφορές καλύτερα στην 1.3 να πληρώνω και τα μισά τελη. Από αξιοπιστία φαντάζομαι είναι οκ ετσι; Φιλε το swift sport ηταν το πρωτο μου αμαξι. Μακρια. Η καταλανωση βενζινης με εκανε να το δωσω με λιγα χιλιομετρα -60k. Το αμαξι ειναι ωραιο γενικα, και δεν ηθελα να το δωσω αλλα την καταπινει την βενζινα για πλακα.
gia_nnis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 53 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Φιλε το swift sport ηταν το πρωτο μου αμαξι. Μακρια. Η καταλανωση βενζινης με εκανε να το δωσω με λιγα χιλιομετρα -60k. Το αμαξι ειναι ωραιο γενικα, και δεν ηθελα να το δωσω αλλα την καταπινει την βενζινα για πλακα. Στις 27/1/2019 στις 1:56 ΠΜ, gia_nnis είπε Να μην το παρεις...!!! Καιει αδικαιολογητα πολυ βενζινη!
IcySpike Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Στις 28/1/2019 στις 6:16 ΜΜ, najinblue3 είπε Φιλε το swift sport ηταν το πρωτο μου αμαξι. Μακρια. Η καταλανωση βενζινης με εκανε να το δωσω με λιγα χιλιομετρα -60k. Το αμαξι ειναι ωραιο γενικα, και δεν ηθελα να το δωσω αλλα την καταπινει την βενζινα για πλακα. Για τι κατανάλωση μιλάμε εντός πολης; Αυτό που έχω τώρα καίει περίπου 9.5 με 10λ στα 100χμ. Αν είναι κάπου εκεί και το swift οκ την παλεύω.
panoskatos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Αν το γουστάρεις τρελά λόγο εμφανίσεις να το πάρεις. Για εμένα είναι υπέρ εκτιμημενο αυτοκίνητο όπως πολλά ιαπωνικά αυτοκίνητα στην χώρα μας. Έχει υψηλή κατανάλωση αδικαιολόγητα για τις επιδόσεις του, βάρος και όγκο. Έχει κοντές σχέσεις που το κάνουν σκέτη ταλαιπωρία στις μετακινήσεις. Μικρό κύκλο συντήρησης. Ακριβά ανταλλακτικά. Αν είσαι οκ με τα 10λ/100χλμ υπάρχουν πολλές καλύτερες επιλογές. Τσέκαρε ας πούμε το fiat bravo tjet 1400cc με 150 άλογα και κατανάλωση εντός στα 10λιτρα .Αξιόπιστος κινητήρας, χώροι, φθηνά ανταλλακτικά.
karaLRS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Στις 26/1/2019 στις 2:23 ΜΜ, IcySpike είπε Καλησπέρα. Ψάχνομαι για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που να είναι και λίγο σπορ χωρίς να είναι κάτι υπερβολικό η κάτι πολύ ακριβό στη συντήρηση. Έχω δει το Swift το διπορτο του 2005-2010 και μου αρέσει εμφανισιακά Πολύ περισσότερο από άλλα σε αυτήν την κατηγορία. Υπάρχουν 2 εκδόσεις. Μια 1.3 με 92 ίππους και η Sport που είναι 1.6 125hp. Αξίζει να πάω στην 1.6 η δεν υπάρχει μεγάλη διαφορα; Αν δεν έχει τρελές διαφορές καλύτερα στην 1.3 να πληρώνω και τα μισά τελη. Από αξιοπιστία φαντάζομαι είναι οκ ετσι; πόσα λεφτά θες να δώσεις; https://www.car.gr/18870759?utm_source=android-app&utm_medium=push-button&utm_campaign=facebook-share&utm_content=aggelia πολύ πιο σπορ,εξαρι κιβώτιο και όμορφο.
teddy71 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Το θέμα της καταναλωσης, τουλάχιστον από πλευράς κόστους, λύνεται με εγκατάσταση συστήματος υγραερίου το οποίο βγαίνει γύρω στο 40% οικονομικό σε σχέση με τη βενζίνη και με κόστος εγκατάστασης γύρω στα 800-1000€ οτι και να πάρεις δες πριν τι τέλη θα έχει αλλα και τι τεκμηρια. Επίσης δες και από πλευράς ανταλλακτικών το κόστος τους γιατί όταν κλείνει τη δεκαετία ένα αυτοκίνητο αρχίζει να ζητάει μια το ένα μια το άλλο.
panoskatos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, karaLRS είπε πόσα λεφτά θες να δώσεις; https://www.car.gr/18870759?utm_source=android-app&utm_medium=push-button&utm_campaign=facebook-share&utm_content=aggelia πολύ πιο σπορ,εξαρι κιβώτιο και όμορφο. Ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Alfa Romeo. Η 147 έβγαινε και με 6αρι αλλά και με 5αρι σασμαν. Από την φωτογραφία έχω την αίσθηση ότι είναι με το 5αρι. Τα χιλιόμετρα του είναι πολύ λίγα για 9 χρονών αυτοκίνητο.Φαινεται σε πολύ καλή κατάσταση πάντως αλλά σίγουρα πρέπει να ελεγχθεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, karaLRS είπε πόσα λεφτά θες να δώσεις; https://www.car.gr/18870759?utm_source=android-app&utm_medium=push-button&utm_campaign=facebook-share&utm_content=aggelia πολύ πιο σπορ,εξαρι κιβώτιο και όμορφο. Καμμία σχέση με full extra που λέει η αγγελία,απο αυτό και μονο δεν θα εμπιστευομουν αυτόν τον έμπορο.
eVS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Στις 26/1/2019 στις 2:23 ΜΜ, IcySpike είπε Καλησπέρα. Ψάχνομαι για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που να είναι και λίγο σπορ χωρίς να είναι κάτι υπερβολικό η κάτι πολύ ακριβό στη συντήρηση. Έχω δει το Swift το διπορτο του 2005-2010 και μου αρέσει εμφανισιακά Πολύ περισσότερο από άλλα σε αυτήν την κατηγορία. Υπάρχουν 2 εκδόσεις. Μια 1.3 με 92 ίππους και η Sport που είναι 1.6 125hp. Αξίζει να πάω στην 1.6 η δεν υπάρχει μεγάλη διαφορα; Αν δεν έχει τρελές διαφορές καλύτερα στην 1.3 να πληρώνω και τα μισά τελη. Από αξιοπιστία φαντάζομαι είναι οκ ετσι; Το 16αρι ειναι σφιχτο αμαξι και αρκετα δυνατο παρολα τα 125 αλογα παει για περισσοτερα. Εχω οδηγησει και σου λεω τι θετικα πηρα. θετικα: αρκετα αμεσο τιμονι , στριβει καλα και τραβαει απο γκαζια, αρνητικα : η αναρτηση σε αυτο που οδηγησα ηταν μαμα και κοπαναγε πολυ, μικρο σαν χωρους, ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολυ μεγαλη καταναλωση σε γρηγορη βολτα μου εγραφε 12.5-13 . στα λεφτα του swift υπαρχουν golf tsi αν θες να δεις και κατι αλλο γρηγορουτσικο.
karaLRS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, jmmys είπε Καμμία σχέση με full extra που λέει η αγγελία,απο αυτό και μονο δεν θα εμπιστευομουν αυτόν τον έμπορο. έβαλα την συγκεκριμένη αγγελία για παράδειγμα. είχε 100 περίπου. σίγουρα μία θα αξίζει τα λεφτά της.
IcySpike Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Το budget μου είναι γύρω στα 5500-6000. 1 ώρα πριν, eVS είπε Το 16αρι ειναι σφιχτο αμαξι και αρκετα δυνατο παρολα τα 125 αλογα παει για περισσοτερα. Εχω οδηγησει και σου λεω τι θετικα πηρα. θετικα: αρκετα αμεσο τιμονι , στριβει καλα και τραβαει απο γκαζια, αρνητικα : η αναρτηση σε αυτο που οδηγησα ηταν μαμα και κοπαναγε πολυ, μικρο σαν χωρους, ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολυ μεγαλη καταναλωση σε γρηγορη βολτα μου εγραφε 12.5-13 . στα λεφτα του swift υπαρχουν golf tsi αν θες να δεις και κατι αλλο γρηγορουτσικο. Τόσο πολυ; Κρίμα και είχα ψηθεί άσχημα. Με απλη χρηεη δηλαδη ποσο καει 10λ;Με Vw group έχω πολύ άσχημη εμπειρία και δεν θέλω να μπλέξω με τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα