Προς το περιεχόμενο

Suzuki Swift 1.3 η 1.6;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ψάχνομαι για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που να είναι και λίγο σπορ χωρίς να είναι κάτι υπερβολικό η κάτι πολύ ακριβό στη συντήρηση. Έχω δει το Swift το διπορτο του 2005-2010 και μου αρέσει εμφανισιακά Πολύ περισσότερο από άλλα σε αυτήν την κατηγορία. Υπάρχουν 2 εκδόσεις. Μια 1.3 με 92 ίππους και η Sport που είναι 1.6 125hp. Αξίζει να πάω στην 1.6 η δεν υπάρχει μεγάλη διαφορα; Αν δεν έχει τρελές διαφορές καλύτερα στην 1.3 να πληρώνω και τα μισά τελη. Από αξιοπιστία φαντάζομαι είναι οκ ετσι;

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραια και αξιοπιστα αμαξια, θα σου προτεινα το 1600 φυσικα αφου δεν σε ενδιαφερει 4πορτο και το αντεχεις οικονομικα.

τα πρωτα swift μέχρι καπου 2008 ειχαν θεμα με την μοναδα abs, ψιλο επικίνδυνο να το αφησεις γιατι το πεταλ του φρενου πατιεται μεχρι τερμα μεσα χωρις καλα φρενα

και η επισκευη / αγορα αλλης ειναι αρκετα ακριβη 400ευρω+++ 

οποτε εχε το υποψιν σου αυτο οταν πας να δεις αμαξια

τσεκαρε το swiftclub ελλαδας, στα φορουμ τους με τα προβληματα, να εχεις μια πιο καλη ιδεα τι παιζει

Επεξ/σία από bc00l
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oποτε μαλλον για 1600 με βλεπω μιας και απο οτι διαβασα εκτος απο το μοτερ εχει και καποια εξτραδακια παραπανω. Πιστευω θα το ευχαριστηθω περισσοτερο! Εννοειται θα γινω μελος του swift club και θα διαβασω προβληματα κλπ να ξερω λιγο τι παιζει!

Επεξ/σία από IcySpike
  • Like 1
Δημοσ.

η διαφορα ειναι χαωδες . αν μπορείς να το υποστηρίξεις οικονομικά γιατι περα τα βασικά τελη,ασφαλεια είναι και η μεγαλύτερη κατανάλωση, σίγουρα το 1600

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, aGka8l είπε

η διαφορα ειναι χαωδες . αν μπορείς να το υποστηρίξεις οικονομικά γιατι περα τα βασικά τελη,ασφαλεια είναι και η μεγαλύτερη κατανάλωση, σίγουρα το 1600

Παντα 1600 ειχα οποτε το εχω συνηθισει. Ευτυχως δεν κανω πολλα χιλιομετρα οποτε δεν εχω και τρελο θεμα με την καταναλωση. 

Δημοσ.

Υπαρχει και πιο δυνατη εκδοση. Νομιζω με 134 αλογα εαν δεν κανω λαθος.Τωρα ποιος εκδοση, πως και γιατι δεν ξερω.Το ιδιο μοτερ πρεπει να ηταν, αλλα δεν ξερω διαφορες.Ψαξτο.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει και τα 125 μου αρκούν. Έχει ακούσει κανείς κάτι για υψηλά τελη; Μιλούσα με έναν φίλο και μου είπε ότι το 1.6 με τα 125hp έχει πολύ ακριβά τελη λόγω ρύπων. Δεν είναι όπως όλα τα 16αρια στα 260 ευρω;

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, IcySpike είπε

Εντάξει και τα 125 μου αρκούν. Έχει ακούσει κανείς κάτι για υψηλά τελη; Μιλούσα με έναν φίλο και μου είπε ότι το 1.6 με τα 125hp έχει πολύ ακριβά τελη λόγω ρύπων. Δεν είναι όπως όλα τα 16αρια στα 260 ευρω;

Να μην το παρεις...!!! Καιει αδικαιολογητα πολυ βενζινη!

Το 1.2 με τα 94hp που το εχω οδηγησει t.d δεν τραβαει... και μου κανει ο υπαλληλος της suzuki για να εχει χαμηλη καταναλωση!!!  Οτι να ναι...

Προτεινω corolla 1.6 του 2005-6. Εντος θα εισαι κατω απο 10λ! ενω το αλλο θα σε πηγαινει χαλαρα 12λ!!!

Καβαλα μια και το corolla και πες μας εντυπωσεις...

Δημοσ.

Διαβασα οτι το 16αρι των 125 ιππων εχει υπερβολικα κοντο σασμαν. Η 5 ειναι 28.5 χαω ανα 1000σαλ.Θα δυναπαθεις στην Εθνικη  απο θορυβο και καταναλωση.Η εκδοση με τα 134 εχει 6αρι σασμαν και ειναι πιο ανετο.Βασικα οχι μονο εθνικη, αλλα οπου και εαν πας, εκτος απο αναβαση, ειναι υπερβολικα κοντο το σασμαν.Ειναι σαν να εχει 4 το δικο μου και πιο κοντο.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, IcySpike είπε

Αν ειναι απο 2006-2010 πληρωνεις 280.Απο 1/11/10 και μετα μετρανε οι ρυποι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω το 1.3 με τους 92 ίππους.

Αρκετά καλό αμάξι μικρό και μεγάλοι χώροι για το σκάφος που έχει,αρκετά γρήγορο.Όχι τόσο καλή οικονομία στην βενζίνη,περίπου στα 7-8 ευρώ ανα 100 χλμ μικτά.

Ιαπωνία εγγύηση αλλά τα Swift έχουν πρόβλημα με το σασμάν και την μονάδα ABS,τώρα είναι και που θα πέσεις,εμένα ας πούμε δεν μου έχει βγάλει ακόμα κάτι.

Για εμένα η αγορά άξιζε,αρκεί να είναι Ελληνικό και να του κάνεις πολύ καλό έλεγχο πριν το αγοράσεις και σε μηχανικό και σε φανοποιό.

Επεξ/σία από George b
  • Like 1
Δημοσ.

Ο άνθρωπος θέλει sport αμάξι, τι corolla του προτείνετε;

Αντικειμενικά δεν θεωρείται και σκυλί αξιοπιστίας το swift (2005), απλά στον μέσο όρο κινείται. Το μοντέλο του 2010 είναι πιο αξιόπιστο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, The_Judas είπε

Ο άνθρωπος θέλει sport αμάξι, τι corolla του προτείνετε;

Αντικειμενικά δεν θεωρείται και σκυλί αξιοπιστίας το swift (2005), απλά στον μέσο όρο κινείται. Το μοντέλο του 2010 είναι πιο αξιόπιστο.

Ειπα μια αποψη.. Τωρα αν θελει να τον φανε οι καταναλωσεις και τα ακριβα ανταλλακτικα της suzuki..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...