ad276 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια.......εχω φιλο "κολλημενο" με την nokia και θελει να αγορασει νεο κινητο.Με περιπου τα150 ευρω max 170.Και εχει υπ οψιν του το 5 αρι του 17 το οποιο παιρνει android 9.0 pie,το 3.1 και το 5.1 ολα αυτα εως τα 140 ευρω.Απο κει και περα υπαρχουν και 3/32 εκδοσεις των 3.1 και 5.1 με 160 ευρω περιπου.Επ ουδενι δεν συζηταμε για αλλη μαρκα.Με προτιμηση στο 5 του 17 γιατι η τιμη του εχει πεσει στα σχεδον 120 ευρω.Δεν δινει εμφαση σε καποιο χαρακτηριστικο θελει απλα ενα κινητο με λιγο απ ολα αλλα και να μην ειναι τα ευμεγεθες των τελευταιων μηνων δηλαδη εως 5,5 ιντσες ειναι ok.Προσωπικα τον παρεπεμψα στο 5.1 plus που θεωρω οτι ειναι καλυτερο απο αυτα τα τρια αλλα η τιμη ανεβαινει αρκετα.Οι εποχες που ζουμε ειναι δυσκολες οικονομικα οποτε τον καταλαβαινω......Απαιτησεις πολλες δεν υπαρχουν καθως δεν παιζει παιχνιδια αλλα ουτε και ασχολειτε με insta,fb. Τελος το κινητο θα αγοραστει απο σκρουτζ..... Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από ad276
saruman123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Υπάρχει αγγελία με Nokia 7 plus στα 180€ . Βέβαια επειδή δεν έχει αξιολογήσεις καλό είναι να το δει από κοντά,πράγμα που επιθυμεί και ο ίδιος ο πωλητής. Εγώ σου βάζω και την αγγελία και σκεφτείτε το....
ad276 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Σ ευχαριστω πολυ αλλα ειμαστε επαρχια και μαλιστα σε νησι οποτε το ξεχναμε.Ευχαριστω παντως.Μια γνωμη για αυτα που ανεφερα;
vagsta Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ad276 είπε Σ ευχαριστω πολυ αλλα ειμαστε επαρχια και μαλιστα σε νησι οποτε το ξεχναμε.Ευχαριστω παντως.Μια γνωμη για αυτα που ανεφερα; Το 5.1 plus που προτεινες, μπορει να βγαινει εκτος οριων (180ε), αλλα ειναι με διαφορα καλυτερο απο τα προηγουμενα, και εχει και 32gb εσωτερικο χωρο που μονο το 3.1 και το παλιο το 6 εχουν και σχεδον σε ιδια τιμη ενω ειναι αρκετα χειροτερα. Επισης, τωρα που το κοιταξα, το 6.1 το εχουν στα 180 ευρω σε public και κωτσοβολο. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από vagsta 2
ad276 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Εντυπωση παντως μου κανει οτι η nokia αναβαθμιζει και τα προσιτα της μοντελα πχ το 5 μοντελο του 17 ξεκινησε με την 7.1.1 πηρε 8.0 και παιρνει και την 9.0 ενω το δικο μου xperia L1 που ειναι μοντελο της ιδιας χρονιας εχει μεινει με την 7.0 ενω ακομη και το 3 του ιδιου ετους πηγε απο την 7.0 στην 8.1.Ολες οι υπολοιπες εταιριες βλεπω οτι μας γραφουν στα παλια τους παπουτσια εμας που δεν εχουμε τη δυνατοτητα να παρουμε ενα "καλο" τηλεφωνο.Η nokia φαινεται οτι τηρει αυτα που υποσχεται αλλα δεν εχει τη σωστξ διαφημιση για να σπρωξει τα αξιολογα μοντελα της.Νομιζω οτι εχει πεισει και εμενα και το σκεφτομαι σοβαρα να μετακομισω καθοτι και παλιος χρηστης των nokia.Καλα και χρυσα τα huawei και τα xiaomi αλλα καλο θα ηταν να δινουν και καμμια αναβαθμιση στους "φτωχους"
life is music Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, ad276 είπε Σ ευχαριστω πολυ αλλα ειμαστε επαρχια και μαλιστα σε νησι οποτε το ξεχναμε.Ευχαριστω παντως.Μια γνωμη για αυτα που ανεφερα; Ας κοιτάξει να πάρει το νοκια 6 μια χαρά τηλέφωνο και θα κάνει την δουλειά του τέλεια !
ad276 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Λοιπον το παλικαρι πειστηκε και θα ανεβει λιγο σε λεφτα αφου θα καρατηθει το κινητο τουλαχιστον τρια χρονια,θεου θελοντος βεβαια.Οποτε εχουμε να διαλεξουμε αναμεσα στο 5.1 plus και το 6.1.Εδω τι γνωμη εχετε; Να αναφερω οτι το 6.1 σε κωτσοβολο και public στα 180 ευρω αφορα εκθεσιακα μοντελα που πρεπει να τα δεις στα καταστημα και μονο.Αλλα στο Σκρουτζ υπαρχει στα ιδια χρηματα.
saruman123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, ad276 είπε Λοιπον το παλικαρι πειστηκε και θα ανεβει λιγο σε λεφτα αφου θα καρατηθει το κινητο τουλαχιστον τρια χρονια,θεου θελοντος βεβαια.Οποτε εχουμε να διαλεξουμε αναμεσα στο 5.1 plus και το 6.1.Εδω τι γνωμη εχετε; Να αναφερω οτι το 6.1 σε κωτσοβολο και public στα 180 ευρω αφορα εκθεσιακα μοντελα που πρεπει να τα δεις στα καταστημα και μονο.Αλλα στο Σκρουτζ υπαρχει στα ιδια χρηματα. Μην πάρει εκθεσιακό κινητό,μόνο αυτό σου λέω. Την έχω πατήσει και ξέρω. 2
thanasisxask Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το eshop έχει το Nokia 5.1 plus dual sim στα 183(crazy sundays) Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από thanasisxask
vagsta Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ad276 είπε Λοιπον το παλικαρι πειστηκε και θα ανεβει λιγο σε λεφτα αφου θα καρατηθει το κινητο τουλαχιστον τρια χρονια,θεου θελοντος βεβαια.Οποτε εχουμε να διαλεξουμε αναμεσα στο 5.1 plus και το 6.1.Εδω τι γνωμη εχετε; Να αναφερω οτι το 6.1 σε κωτσοβολο και public στα 180 ευρω αφορα εκθεσιακα μοντελα που πρεπει να τα δεις στα καταστημα και μονο.Αλλα στο Σκρουτζ υπαρχει στα ιδια χρηματα. Οντως, μην παρεις εκθεσιακο, ουσιαστικα ειναι μεταχειρισμενο με βαρια χρηση. Εγω οταν μπηκα να δω εγραφε διαθεσιμο και οχι μονο σε καταστηματα, γι αυτο το προτεινα. Οσον αφορα διαφορες σε 5.1 plus και 6.1, το πρωτο εχει σωμα απο γυαλι, το δευτερο αλουμινιο, το πρωτο εχει πολυ πιο γρηγορο επεξεργαστη αλλα mediatek (helio p60), το δευτερο πιο παλιο και αργο (sd630, ουσιαστικα ενας ελαχιστα πιο γρηγορος 625), το πρωτο δεν εχει nfc ενω το 2ο εχει, το πρωτο εχει notch ενω το 2ο δεν εχει, απο μπαταρια σε αριθμους ιδια ειναι, σε καταναλωση κανεις δεν ξερει, καμερες λογικα και τα 2 εχουν μετριες στην καλυτερη, το 6.1 εχει fast charging ενω το 5.1plus οχι. Αυτα βρηκα...ααα, επισης διαστασεις εχουν σχεδον ιδιες με το 5.1 plus να ειναι λιγο πιο στενο λογω οθονης 19:9. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από vagsta
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 22 ώρες πριν, ad276 είπε Εντυπωση παντως μου κανει οτι η nokia αναβαθμιζει και τα προσιτα της μοντελα πχ το 5 μοντελο του 17 ξεκινησε με την 7.1.1 πηρε 8.0 και παιρνει και την 9.0 ενω το δικο μου xperia L1 που ειναι μοντελο της ιδιας χρονιας εχει μεινει με την 7.0 ενω ακομη και το 3 του ιδιου ετους πηγε απο την 7.0 στην 8.1.Ολες οι υπολοιπες εταιριες βλεπω οτι μας γραφουν στα παλια τους παπουτσια εμας που δεν εχουμε τη δυνατοτητα να παρουμε ενα "καλο" τηλεφωνο.Η nokia φαινεται οτι τηρει αυτα που υποσχεται αλλα δεν εχει τη σωστξ διαφημιση για να σπρωξει τα αξιολογα μοντελα της.Νομιζω οτι εχει πεισει και εμενα και το σκεφτομαι σοβαρα να μετακομισω καθοτι και παλιος χρηστης των nokia.Καλα και χρυσα τα huawei και τα xiaomi αλλα καλο θα ηταν να δινουν και καμμια αναβαθμιση στους "φτωχους" Η Νόκια είναι στο πρόγραμμα Android One οπότε είναι και πολύ πιο εύκολο να δώσει αναβαθμίσεις.
ad276 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες.Φαινεται οτι θα επιλεξει την αρχικη μου προταση το 5.1 plus.....Αυριο θα δουμε τελικα.........Ειναι πιο καινουριο και θα παρει τις επομενες αναβαθμισεις.Στην ουσια το μονο που χανει ειναι το fast charging αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε παντα ολα.
saruman123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Pseudοnumo είπε Καλύτερα πάρε Galaxy Ace 4 μεταχειρισμένο, ό,τι καλύτερο. Κάτι άλλο έχεις να προτείνεις εκτός από αυτά τα σάπια που ποσταρεις συνέχεια?
ad276 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Τελικα παραγγελθηκε το 5.1 plus περιπου στα 165 με μεταφορικα......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα