kukukali Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω αυτα τα 2 ρουτερ και τα αποτελεσματα που παιρνω ειναι διαφορετικα.! Αντιμετωπιζω καποια προβληματα με το PLUS, που δεν τα εχω με το entry 2i οπως μερικες σελιδες που δεν φορτωνουν αμεσως αλλα θελoυν refresh ,ιντερνετικος σταθμος που σταματα ξαφνικα Απο τον ΟΤΕ δεν βλεπουν καποιο προβλημα ουτε αποσυνδεσεις οποτε δεν κανουν αντικατασταση του PLUS Κρατω το entry 2i (παλιο) και δινω πισω το PLUS (νεο); Αν μπορει καποιος να μου εξηγησει τι συμβαινει; Οι μετρησεις εχουν γινει την ιδια στιγμη https://i.postimg.cc/Bbr7vjnx/4.jpg Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από kukukali
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Κρατάς και τα 2 και χεστους . Θα χρεωσουν περίπου 56 .Αλλιώς πας για aftermarket καλό με voip πανω απο 200 .
kukukali Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Κρατάς και τα 2 και χεστους . Θα χρεωσουν περίπου 56 .Αλλιώς πας για aftermarket καλό με voip πανω απο 200 . Τι νοημα εχει να κρατησω και τα 2; 5 ώρες πριν, divo είπε εγω αυτο που βλεπω στις μετρησεις ειναι οτι εχεις πολλα CRC στο plus, προφανώς λογω ωρων . στο ενα Annex K ptm sto allo Annex b. Φτιαξε πρωτα αυτα και μετα κοιτα για τα ρουτερ. και τα δυο κλειδώνουν στα ιδια,. Οντως ηταν περισσοτερη ωρα συνδεδεμενο.Για τα Annex K ptm , Annex b τι ακριβως πρεπει να κανω; Η μετρησεις στο ΟΚLA εγιναν τη ιδια ακριβως στιγμη.Η διαφορα στο upload ειναι λογικο να ειναι τοσο μεγαλη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα