theanonymous Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα στο φόρουμ! Υπάρχει κάποιος που έχει VDSL από καμπίνα της Wind, και με ISP είτε την Wind, είτε Cosmote,Vodafone και να έχει καταφέρει να ζητήσει fastpath και να το το δώσουν; Στην περιοχή μου μπήκαν καμπίνες Wind και θέλω να δω σε ποιον πάροχο θα πάω (τώρα είμαι Cosmote), γιατί έχω ακούσει ότι η Wind δε δίνει fastpath στις καμπίνες της. Ευχαριστώ προκαταβολικά
goana12 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Σε ερωτηση γνωστου μου προς το τεχνικο τμημα της WIND για το συγκεκριμενο θεμα, του απαντησαν οτι ειναι "γραμμη" της εταιριας να ΜΗΝ δινει στις VDSL συνδεσεις της fastpath, απ' οπου κι αν προερχονται (Α.Κ., και δικα της η ξενα KV), και τελικα δεν του εδωσαν. Επισης απο τα δικα της KV οποιος παροχος και να ζητησει, ΔΕΝ παιρνει fastpath.
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Τουλάχιστο κάποια δέσμευση πραγματικής ταχύτητας δίνουν ; Άμα έχεις τα νούμερα που βάζεις στο speedtest δε νομίζω να σε νοιάζει το ping του οτε .
dimitris_sal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 To fastpath το εχουν κόψει στην wind για να εχουν το κεφάλι τους ήσυχο απο αποσυνδέσεις κλπ! Εγω είμουν σε cyta και με ειχαν σε interleave (και πάλι με errors) Πήγα voda και είμαι σε fast με 0 errors(ξέρω,πρέπει να ειμαι η εξαίρεση!)
goana12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Τουλάχιστο κάποια δέσμευση πραγματικής ταχύτητας δίνουν ; Άμα έχεις τα νούμερα που βάζεις στο speedtest δε νομίζω να σε νοιάζει το ping του οτε . Φιλε μου μην μπερδευεις το ping με την ταχυτητα. Αν παιζεις online παιχνιδια και εισαι σε interleave, οσο καλη ταχυτητα και να εχεις, εισαι "πισω" απο τους συμπαιχτες σου. Οσο για την ταχυτητα, κατα ενα 99,9% η ταχυτητα κλειδωματος, ειναι μεγαλυτερη απο αυτη του speedtest, γιατι παρεμβαλονται πρωτοκολλα επικοινωνιας και αλλες δυσκολιες κατα την εκτελεση του. Καλο θα ειναι να βλεπεις μεσω του ρουτερ την ταχυτητα που εχεις συγχρονισει.
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό που λέω είναι ότι έχω fastpath Οτε που είναι ο καλύτερος σε ping εδώ με 38-40 ταχύτητα κλειδώματος . Στο wow ποτέ δεν έχω δει κάτω από 30 -40 ms αλλά σε σχέση με μέχρι και 400 ms που είχαν οι εναλλακτικοί είναι ok για μένα . Overwatch και λοιπά shooters δεν έχω ιδέα πόσο θεωρείται καλή απόκριση . Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros
chosen21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Παλιά Κοκκινιά, cosmote από καμπίνα wind https://www.speedtest.net/result/7990907909
theanonymous Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, chosen21 είπε Παλιά Κοκκινιά, cosmote από καμπίνα wind https://www.speedtest.net/result/7990907909 Μπορείς να μας δώσεις κ ένα screenshot από το συγχρονισμό (να δούμε delay, path κλπ) Το fastpath το ζήτησες ή έτυχε κ ήταν η γραμμή έτσι από την αρχή; Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από theanonymous
chosen21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Πριν είχα adsl fast path cosmote, από το κέντρο Νίκαιας. Τηλεφωνικά με την αίτηση για vdsl είχα ζητήσει να παραμείνει fast path και ξανά όταν με κάλεσε ο τεχνικός για τη σύνδεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα