deadwar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας... Εδώ και μέρες ψάχνω ένα πρόγραμμα για την δημιουργία ηχητικών,απο κείμενο που θα πληκτρολογώ. Η φωνή που θέλω να έχει είναι της Αφροδίτης Σημίτη και να δίνεται η επιλογή να μπορώ να ελέγξω την ταχύτητα που θα το λέει. Υπάρχει κάπου να το αγοράσω; Ή αν κάποιος ξέρει απο που μπορώ να αγοράσω την φωνή της Αφροδίτης που να υποστηρίζει sapi5 Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από deadwar
Hik Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) http://www.oddcast.com/home/demos/tts/tts_example.php?sitepal Ορίστε, επέλεξε Greek και θα έχεις την Αφροδίτη σου. By the way έχει ξανά αναφερθεί σε αυτό το forum . Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από Hik 2
deadwar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Είναι demo και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από να την ακούς. Εγώ θέλω να κάνω επεξεργασία στην ταχύτητα και διάφορα άλλα.
agamoi-thytai Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Είχα αγοράσει στο κινητό το svox κάποτε και έκανε αυτό που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα