Inler Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) To κουτί δεν ήταν σφραγισμένο/κλειστό με ένα μικρό αυτοκόλλητο που έχουν συνήθως και είχε και σκισίματα στις γωνίες αλλά η κάρτα στο εσωτερικό ήταν μέσα στο ''ζελοφάν'' και κλειστή με κίτρινη ταινία που έλεγε Gigabyte Qualified Ούτε εδώ βλέπω να έχει https://www.youtube.com/watch?v=H4HfSAIo3Vc Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από Inler
DsLmAnIaC Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Inler είπε To κουτί δεν ήταν σφραγισμένο/κλειστό με ένα μικρό αυτοκόλλητο που έχουν συνήθως και είχε και σκισίματα στις γωνίες αλλά η κάρτα στο εσωτερικό ήταν μέσα στο ''ζελοφάν'' και κλειστή με κίτρινη ταινία που έλεγε Gigabyte Qualified Ούτε εδώ βλέπω να έχει https://www.youtube.com/watch?v=H4HfSAIo3Vc Έτσι παραλάβαμε όλοι να ξέρεις. Μπορείς να ζητήσεις discount για την κατάσταση της συσκευασίας.
Inler Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Aπλά φοβήθηκα μήπως ήταν επιστροφή ή κάτι τέτοιο..Αυτοκόλλητο εννοώ το διαφανές sticker που ξεκολλάμε πριν ανοίξουμε το κουτί...Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από Inler
leros2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 17 ώρες πριν, Inler είπε Aπλά φοβήθηκα μήπως ήταν επιστροφή ή κάτι τέτοιο..Αυτοκόλλητο εννοώ το διαφανές sticker που ξεκολλάμε πριν ανοίξουμε το κουτί...Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και η 64αρα έτσι μου ήρθε
ax6250 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Κατά την αγορά, στο check out, είχε επιλογή για το έαν θες ή όχι έξτρα περιτύλιγμα. Είναι με ψιλά γράμματα κ δε φαίνεται. Εγώ το τικαρα κ μου ρθε σε χαρτοκουτο.
nkar Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μπορειτε να αναφέρετε όσοι πήρατε την κάρτα αν έχει μνήμες Samsung ή hynix? Αν έχει τις Samsung flashαρεται σε vega64
Inler Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, ax6250 είπε Κατά την αγορά, στο check out, είχε επιλογή για το έαν θες ή όχι έξτρα περιτύλιγμα. Είναι με ψιλά γράμματα κ δε φαίνεται. Εγώ το τικαρα κ μου ρθε σε χαρτοκουτο. Το είχα επιλέξει Eμένα hynix...Μόνο με samsung flashaρεται;
AzaZyL Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, nkar είπε Μπορειτε να αναφέρετε όσοι πήρατε την κάρτα αν έχει μνήμες Samsung ή hynix? Αν έχει τις Samsung flashαρεται σε vega64 hynix και για εμένα, απο το Ισπανικό Άμαζον..
gianakakis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά σορυ για το bump, αλλά την παρείγγειλα και εγω 28/1 και χωρίς να ξέρω έβαλα το απλό shipping μιας και δεν βιαζόμουν. Στάλθηκε με Deutsche Post DHL και θα έπρεπε να έρθει χτες (χωρις tracking number). Δεν έχω δει ούτε ειδοποίηση ούτε τίποτα, λέτε να έγινε κατι; Να επικοινωνήσω με το amazon fr; Ευχαριστώ
Μακιαβέλλι Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, gianakakis είπε Παιδιά σορυ για το bump, αλλά την παρείγγειλα και εγω 28/1 και χωρίς να ξέρω έβαλα το απλό shipping μιας και δεν βιαζόμουν. Στάλθηκε με Deutsche Post DHL και θα έπρεπε να έρθει χτες (χωρις tracking number). Δεν έχω δει ούτε ειδοποίηση ούτε τίποτα, λέτε να έγινε κατι; Να επικοινωνήσω με το amazon fr; Ευχαριστώ Όχι, άλλη μια βδομαδούλα στο χαλαρό υπολόγιζε.
gianakakis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Μακιαβέλλι είπε Όχι, άλλη μια βδομαδούλα στο χαλαρό υπολόγιζε. Πω κατάλαβα. Με απλό ΕΛΤΑ θα έρθει να φανταστώ;
AzaZyL Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Για να γνωρίζετε, η κάρτα επιστράφηκε διότι παρουσίαζε το γνωστό πρόβλημα : μαύρη οθόνη με 100% ανεμιστήρες. Πήγα σε υλοποίηση Asus και ησύχασα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις