Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To κουτί δεν ήταν σφραγισμένο/κλειστό με ένα μικρό αυτοκόλλητο που έχουν συνήθως και είχε και σκισίματα στις γωνίες αλλά η κάρτα στο εσωτερικό ήταν μέσα στο ''ζελοφάν'' και κλειστή με κίτρινη ταινία που έλεγε Gigabyte Qualified

Ούτε εδώ βλέπω να έχει https://www.youtube.com/watch?v=H4HfSAIo3Vc

Επεξ/σία από Inler
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Inler είπε

To κουτί δεν ήταν σφραγισμένο/κλειστό με ένα μικρό αυτοκόλλητο που έχουν συνήθως και είχε και σκισίματα στις γωνίες αλλά η κάρτα στο εσωτερικό ήταν μέσα στο ''ζελοφάν'' και κλειστή με κίτρινη ταινία που έλεγε Gigabyte Qualified

Ούτε εδώ βλέπω να έχει https://www.youtube.com/watch?v=H4HfSAIo3Vc

Έτσι παραλάβαμε όλοι να ξέρεις. Μπορείς να ζητήσεις discount για την κατάσταση της συσκευασίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aπλά φοβήθηκα μήπως ήταν επιστροφή ή κάτι τέτοιο..Αυτοκόλλητο εννοώ το διαφανές sticker που ξεκολλάμε πριν ανοίξουμε το κουτί...Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Inler είπε

Aπλά φοβήθηκα μήπως ήταν επιστροφή ή κάτι τέτοιο..Αυτοκόλλητο εννοώ το διαφανές sticker που ξεκολλάμε πριν ανοίξουμε το κουτί...Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

και η 64αρα έτσι μου ήρθε 

Δημοσ.

Κατά την αγορά, στο check out, είχε επιλογή για το έαν θες ή όχι έξτρα περιτύλιγμα. Είναι με ψιλά γράμματα κ δε φαίνεται. Εγώ το τικαρα κ μου ρθε σε χαρτοκουτο.

Δημοσ.

Μπορειτε να  αναφέρετε όσοι πήρατε την κάρτα αν έχει μνήμες Samsung ή hynix?

Αν έχει τις Samsung flashαρεται σε vega64

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ax6250 είπε

Κατά την αγορά, στο check out, είχε επιλογή για το έαν θες ή όχι έξτρα περιτύλιγμα. Είναι με ψιλά γράμματα κ δε φαίνεται. Εγώ το τικαρα κ μου ρθε σε χαρτοκουτο.

Το είχα επιλέξει

Eμένα hynix...Μόνο με samsung flashaρεται;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, nkar είπε

Μπορειτε να  αναφέρετε όσοι πήρατε την κάρτα αν έχει μνήμες Samsung ή hynix?

Αν έχει τις Samsung flashαρεται σε vega64

hynix και για εμένα, απο το Ισπανικό Άμαζον..

Δημοσ.

Παιδιά σορυ για το bump, αλλά την παρείγγειλα και εγω 28/1 και χωρίς να ξέρω έβαλα το απλό shipping μιας και δεν βιαζόμουν. Στάλθηκε με Deutsche Post DHL και θα έπρεπε να έρθει χτες (χωρις tracking number). Δεν έχω δει ούτε ειδοποίηση ούτε τίποτα, λέτε να έγινε κατι;  Να επικοινωνήσω με το amazon fr; 

Ευχαριστώ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gianakakis είπε

Παιδιά σορυ για το bump, αλλά την παρείγγειλα και εγω 28/1 και χωρίς να ξέρω έβαλα το απλό shipping μιας και δεν βιαζόμουν. Στάλθηκε με Deutsche Post DHL και θα έπρεπε να έρθει χτες (χωρις tracking number). Δεν έχω δει ούτε ειδοποίηση ούτε τίποτα, λέτε να έγινε κατι;  Να επικοινωνήσω με το amazon fr; 

Ευχαριστώ

Όχι, άλλη μια βδομαδούλα στο χαλαρό υπολόγιζε. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Μακιαβέλλι είπε

Όχι, άλλη μια βδομαδούλα στο χαλαρό υπολόγιζε. 

Πω κατάλαβα. Με απλό ΕΛΤΑ θα έρθει να φανταστώ; 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για να γνωρίζετε, η κάρτα επιστράφηκε διότι παρουσίαζε το γνωστό πρόβλημα : μαύρη οθόνη με 100% ανεμιστήρες. Πήγα σε υλοποίηση Asus και ησύχασα.. 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...