gia_nnis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Punker είπε Ενημέρωση 3# Το σήκωσε στο μηχάνημα και μου έδειξε κάπου που είχε σκουριά και μου λέει ότι από εκεί χάνει νερό.Μέσα στην εβδομάδα θα πάω να μου το φτιάξει. Μηπως ειναι απο την εισοδο-εξοδο του ψυγειου καλοριφερ???
Punker Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, tsipakis είπε σκουρια ; δεν εχει σκουρια αλλο σουπε αλλο καταλαβες Πολύ πιθανόν,μου έδειξε κάτι σε σημάδι που χάνει νερό τέλος πάντων! 11 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Μηπως ειναι απο την εισοδο-εξοδο του ψυγειου καλοριφερ??? Δεν ξέρω...Τέλος πάντων,θα μου αλλάξει λέει και διάφορα άλλα μαζί με ιμάντες κτλ κτλ,200€ πάει το μαλλί...Τι να κάνω,τουλάχιστον να μπορώ να κάνω την δουλειά μου!
gia_nnis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, Punker είπε Πολύ πιθανόν,μου έδειξε κάτι σε σημάδι που χάνει νερό τέλος πάντων! Δεν ξέρω...Τέλος πάντων,θα μου αλλάξει λέει και διάφορα άλλα μαζί με ιμάντες κτλ κτλ,200€ πάει το μαλλί...Τι να κάνω,τουλάχιστον να μπορώ να κάνω την δουλειά μου! Τουλαχιστον δεν ρωτησες απο δω να σου προτεινουν κανενα τιμιο μαστορα με πμ. Τοση βαβουρα στο θεμα... για να καταληξεις να σου παρουν 200ευρω διχως να ξερεις τι θα σου κανει ακριβως και αν τα 200ε αντιστοιχουν σε αυτα..!!!
nik0laus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Σετ ιμάντα χρονισμού μαζί με αντλία νερού τον κόβω να του αλλάζει βάλε μέσα και παραφλού και κανένα εξωτερικό ιμάντα να'σου το διακοσάρι .... 2
chrv80 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Αρκει να ειναι καλος/σωστος ο μαστορας κ να τα αλλαξει οντως κ να μν πει οτι τα αλλαξε κ τρεχει μετα παλι το παιδι.. γιατι εχω δει/ακουσει/βιωσει πολλα κατα καιρους με ψευτοεπισκευες.. @Punker να εισαι εκει να βλεπεις τι φτιαχνει/αλλαζει κ να ρωτας αν δν καταλαβαινεις τι κανει, να εισαι πιο σιγουρος οτι οντως τα φτιαχνει, οχι μονο τωρα κ οχι μονο με αυτο το μαστορα, αλλα παντα καλο ειναι, το λεω ως παθων.. 1 1
Punker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, chrv80 είπε Αρκει να ειναι καλος/σωστος ο μαστορας κ να τα αλλαξει οντως κ να μν πει οτι τα αλλαξε κ τρεχει μετα παλι το παιδι.. γιατι εχω δει/ακουσει/βιωσει πολλα κατα καιρους με ψευτοεπισκευες.. @Punker να εισαι εκει να βλεπεις τι φτιαχνει/αλλαζει κ να ρωτας αν δν καταλαβαινεις τι κανει, να εισαι πιο σιγουρος οτι οντως τα φτιαχνει, οχι μονο τωρα κ οχι μονο με αυτο το μαστορα, αλλα παντα καλο ειναι, το λεω ως παθων.. Δεν ξέρω,μου είπε ότι θα πάρει πολλές ώρες ,τώρα τι να σας πω... Πάντως παρήγγειλε 121€ πράγματα μπροστά μου,βάζει μάλλον και 80€ την εργασία και πάει 200€..ρε φίλε,να τα δώσω τα 200€ ,αρκεί να φτιάξει και να μην έχω θέμα ...
chrv80 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μακαρι φιλε μ να ειναι κομπλε μετα τις επισκευες.. Παντως οσες ωρες κ να θελει, καλο ειναι να βλεπεις τι κανει, ακομα κ π παρηγγειλε τα πραγματα μπροστα σ, ποτε δν μπορεις να εισαι σιγουρος.. Απο προσωπικο περιστατικο, πηγαν οι δικοι μ αυτοκινητο στο συνεργειο για αλλαγη ψαλιδιου πρακτικα, κ πληρωσαν καινουριο ψαλιδι.. αρκετους μηνες αργοτερα πηγα εγω σε αλλο συνεργειο για σερβις το αυτοκινητο, κ το βλεπει ο μαστορας σοκαρισμενος κ μ δειχνει οτι το ψαλιδι ηταν κολλημενο στο μπαλακι με ηλεκτροκολληση.. εκτος απο αισχροκερδεια ειναι κ ακρως επικινδυνο αυτο που εκαναν, θα μπορουσε ανετα καποιος να ειχε σκοτωθει.. κ ασχολιαστο το τι αλλες πατατες ειχαν κανει στο αυτοκινητο.. οποτε καλο ειναι παντα να προσεχεις τι αλλαζουν κ τι φτιαχνουν, κ δυστυχως οχι μονο για το οικονομικο κομματι..
stefan123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Άμα δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στον μαστορα την έκατσες την βάρκα..Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κρίνεις εκ του αποτελέσματος...Βέβαια θα είναι αργά τότε αλλά το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού..Με λίγα λόγια απλά δεν ξαναπάς... Βέβαια μπορεί να είναι καλός ο μάστορας αλλά να ξυρίζει όποτε δεν ξαναπάς..Γενικά κόψε φάτσα, σύγκρινε τιμές ανταλλακτικών να δεις αν τσεκουρωνει, ακόλουθα το ένστικτο σου κ αν σου γεμίσει το μάτι ξαναπάς...Αλλιώς στην γύρα μέχρι να βρεις αυτό που σε καλύπτει... 1
Punker Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μετά από τόσους μήνες που πέρασαν,ήθελα απλά να ενημερώσω. Τελικά,ήταν τρύπιο το ψυγείο.Το άλλαξα.Από τότε μου έβγαλε ένα πρόβλημα με την τρόμπα φρένων ,την οποία και άλλαξα επίσης. Το αμάξι πάει μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα,προφανώς και αναμένω να υπάρχουν μικροβλάβλες και στο μέλλον,αλλά για πρώτη αγορά,είμαι ικανοποιημένος.Ήδη νιώθω πολύ καλύτερος οδηγός και κυκλοφορώ με άλλη άνεση. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα