Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχε χαλασμενο θερμοστατη που δεν πηγαινε ως τη μεση 

τρυπησε κολαρο , εφυγε νερο για αυτο ειδες και ατμους . Το μοτερ λογικα αναψε απο τη θερμοκρασια αλα με χαλασμενο θερμοστατη δεν ειδες τη βελονα να πηγαινει στο κοκκινο 

αυτα εχεις παθει 

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, chrv80 είπε

Υπαρχει παντα η περιπτωση να εσκασε καποιο κολαρο οταν εβγαζε τους καπνους κ γιαυτο να εμεινε απο νερο.

@Punker ελεγξες οτι δν ξαναθελει νερο το ψυγειο αφου του συμπληρωσατε κ το εκανε βολτα ο πατερας σου?

Σήμερα παρατηρώ ότι χάνει νερό το δοχείο,το ψυγείο μάλλον όχι καθώς από τότε που του έβαλα δεν ξαναέχασε ,αλλά το δοχείο αδειάζει.Πριν που το σταμάτησα είδα ό,τι έσταζε από εκεί που είναι το δοχείο,έριχνε σταγόνες...

Προσωπικά εύχομαι να είναι το δοχείο πλήρωσης τρύπιο και να είναι αυτό το μόνο θέμα,παίρνω ένα και το αλλάζω και μόνος μου...

10 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

Οπότε από δω και πέρα πολύ τακτικός έλεγχος στη στάθμη του λαδιού.

Το λάδι είναι στην στάθμη του και ο πατέρας μου μου λέει ότι είναι πεντακάθαρο άρα δεν έχει περάσει νερό στην φλάντζα,ή κάτι τέτοιο.Επίσης όπως είπα παραπάνω,πήρε έναν μηχανικό τηλέφωνο και του είπε φλάντζα δεν παθαίνει με τίποτα.Ή μάλλον ότι είναι σχεδόν απίθανο να είναι φλάντζα.

Επεξ/σία από Punker
  • Like 1
Δημοσ.

δεν γινεται μιξη λαδι με νερο παντα αν εχει παρει φλατζα . 

οσογια τον μηχανικο που σου λεει δεν αρπαζει η φλατζα πες τουλεει μαλακιες .

να πας σε μηχανικο να στο πρεσαρει το κυκλωμα να δεις που χανει εξωτερικα , οτι ειναι θα φανει εκει 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Punker είπε

Σήμερα παρατηρώ ότι χάνει νερό το δοχείο,το ψυγείο μάλλον όχι καθώς από τότε που του έβαλα δεν ξαναέχασε ,αλλά το δοχείο αδειάζει.Πριν που το σταμάτησα είδα ό,τι έσταζε από εκεί που είναι το δοχείο,έριχνε σταγόνες...

Προσωπικά εύχομαι να είναι το δοχείο πλήρωσης τρύπιο και να είναι αυτό το μόνο θέμα,παίρνω ένα και το αλλάζω και μόνος μου...

Το λάδι είναι στην στάθμη του και ο πατέρας μου μου λέει ότι είναι πεντακάθαρο άρα δεν έχει περάσει νερό στην φλάντζα,ή κάτι τέτοιο.Επίσης όπως είπα παραπάνω,πήρε έναν μηχανικό τηλέφωνο και του είπε φλάντζα δεν παθαίνει με τίποτα.Ή μάλλον ότι είναι σχεδόν απίθανο να είναι φλάντζα.

Να το δει μηχανικός ούτε λόγος ε?

Δημοσ.

Ακριβως οπως τα λεει ο tsipakis, το καλοκαιρι εσπασε κολαρο σε εμενα σε accent του 2001, εμεινε για 10 λεπτα χωρις νερο κ ηθελε ανοιγμα για φλατζα.. οσο ανθεκτικο κ να ειναι το μοτερ ζημια μπορει να παθει.. 

Επισης καλο ειναι να το δει μηχανικος, γιατι αν εχει καποιο προβλημα, εστω κ μικρο, μπορει να σ δημιουργησει αλλα πολυ μεγαλυτερα κ να πληρωνεις πολυ περισσοτερα μετα για επισκευες..

Επισης μια επιπλεον συμβουλη, ποτε νερο στο ψυγειο, μονο παραφλου γιατι μετα θα κλαις για ολες τις σκουργιες π θα δημιουργηθουν.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Σοβαρέψου φίλε!!!  Τι ξέρουν αυτοί??? :) 

Άλλωστε αν δεν πληρώσεις δεν μαθαίνεις... Άστον να πληρώσει πολλά τώρα, θα τα μάθει καλά για το επόμενο (αυτό θα κολλήσει και θα είναι ασύμφορο για επισκευή)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Φίλε μου ο πατέρας μου με συμβούλεψε να δω αν έχανε νερά το δοχείο και αν έχανε να το πήγαινα.Είδα ότι έχασε και αύριο θα πάω στον μηχανικό.Έχω πρόβλημα ,δεν ζητάω να μου δώσετε λεφτά ούτε να με χαϊδεύετε στα αυτιά,η ειρωνεία όμως δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο να υπάρχει.
Τέλος πάντων,αύριο θα πάει στον μηχανικό το πρωί και θα ενημερώσω γενικότερα για το τι θα μου πει.
Όπως είπα εγώ είμαι άσχετος,ο πατέρας μου που είναι χρόνια οδηγός με συμβούλεψε και ακολούθησα την συμβουλή του,δεν παίρνω πρωτοβουλίες..

2 ώρες πριν, chrv80 είπε

Ακριβως οπως τα λεει ο tsipakis, το καλοκαιρι εσπασε κολαρο σε εμενα σε accent του 2001, εμεινε για 10 λεπτα χωρις νερο κ ηθελε ανοιγμα για φλατζα.. οσο ανθεκτικο κ να ειναι το μοτερ ζημια μπορει να παθει.. 

Επισης καλο ειναι να το δει μηχανικος, γιατι αν εχει καποιο προβλημα, εστω κ μικρο, μπορει να σ δημιουργησει αλλα πολυ μεγαλυτερα κ να πληρωνεις πολυ περισσοτερα μετα για επισκευες..

Επισης μια επιπλεον συμβουλη, ποτε νερο στο ψυγειο, μονο παραφλου γιατι μετα θα κλαις για ολες τις σκουργιες π θα δημιουργηθουν.

Εννοείται έτσι θα γίνει,το νερό μπήκε μόνο για να δούμε πόσο θα πάρει κτλ κτλ!Όταν βγάλω άκρη θα γίνει καθαρισμός στο ψυγείο και θα γεμίσω με παραφλού!

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Punker είπε

Και εγώ αυτό νόμιζα αλλά απ'την άλλη το βεντιλατέρ ανάβει αμέσως ,άρα μήπως δεν ανεβαίνει η θερμοκρασία λόγω αυτού;

Μπορεί να είχε αφαιρέσει το θερμοστάτη ο προηγούμενος και να είχε μόνιμα αναμμένο το βεντιλατέρ επειδή αυτά είναι μικρά και ανεβάζουν θερμοκρασίες. Πολλοί το κάνουν με το θερμοστάτη σε μικρά αυτοκίνητα.Εάν από τότε που το πήρες δεν κοίταξες νερά ενδεχομένως είχε λίγα ζεστάθηκε και για αυτό σου έκανε το πρόβλημα.

Ο ηλεκτρολόγος θα τα κοιτάξει και θα δει τι αν και τι φταίει.Το καλό όπως λες δουλεύει μια χαρά.

Να κοιτάς συνέχεια λάδια και νερά μέχρι να δεις αν και τι έχει.

• Like 1
Δημοσ.

Οπως τα λεει ο παππους, πολλοι το κανουν αυτο με το θερμοστατη κ το βεντιλατερ. Κ αλλες πατεντες μπορει να εχει κανει ο προηγουμενος μιας κ ειναι παλιο αυτοκινητο, να το εχεις υποψη σ, (το λεω γιατι κ εγω εχω κανει ταρζανιες του τυπου να "κλεισω" μονιμα ρελεδακι για να δουλευουν σωστα τα βεντιλατερ κλιματισμου κ ψυγειου :P), οποτε οταν βλεπεις κατι παραξενο ειναι καλο να πηγαινεις σε ηλεκτρολογο να το ψαχνεις λιγο!

Δημοσ.
Στις 28/1/2019 στις 6:34 ΜΜ, Joshua21 είπε

χαχαχα

επισκευη θα του κανουμε απο το ινσομνια :D

νταξει μερικοι πραγματικα ρε τα θελετε

για 30-50 ευρω αρχικο σερβις κατα την αγορα και ενα τσεκαρισμα που θα σας σωσει ριμαζετε ενα αμαξι

τωρα περα απο την πλακα επειδη δεν το πηρες ζεστα το θεμα

πανε αυριο η οποτε μπορεις μερα και

ανοιγουμε καπο

ξεκιναμε τον κινητηρα και αραζουμε

παρακολουθουμε την θερμοκρασια και περιμενουμε να ανοιξει το βεντιλατερ στα ατος κλπ ιαπωνικα νομιζω παντα ειναι σταθερη δεν κανει τα σκαμπανεβασματα αλλων αυτοκινητων η βελονα οποτε  λογικα θελουμε παντα να ειναι στην μεση αν δεις οτι παει προς τα κοκκινα εννοειτε σβηνεις το αμαξι αν οχι

το αφηνεις 2-3 φορες να ανοιξει - κλεισει το βεντιλατερ

με το ματι τσεκαρουμε αν καπου σταζει νερα καποιο κολαρο η καπου αλλου ειτε απο πανω ειτε κατω απο το αμαξι

αν εχει κολλημενο θερμοστατη θα κανει παραπανω ωρα να ανεβασει θερμοκρασια εν σταση και σε πορεια μπορει να ειναι παντα κατω απο την μεση καλο η κακο αναλογα το αμαξι θα σου ελεγα

για την αποφυγη παντως φλαντζας κλπ που θα στο φαει το 300αρι το πηγαινεις με την 1η ευκαιρια στο συνεργειο βρες εναν και αν σε κανει στην τιμη μεινε σαυτον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλασική περίπτωση βλάβης!  έχουμε ένα  πρόβλημα οι μάστορες  του φόρουμ που δεν έχουν δει καν το καπό του αυτοκινήτου  έχουν βγάλει συμπεράσματα έχουν δώσει συμβουλές και κάνανε ένα νέο άσχετο μέλος από μηχανολογικά μάστορα!!   TS συνέχισε έτσι φίλε μην το πάς σε μηχανικό αφού είναι πεταμένα λεφτά όπως λες.. άμα κάψεις το μοτέρ θα σε αποζημιώσει το μηχανολογικό team του φόρουμ!!

Επεξ/σία από christopher0016
  • Like 3
Δημοσ.

Ενημέρωση 2# 
Το πήγα στον μηχανικό ,του εξήγησα τι έγινε,το άνοιξε και τα είδα όλα καλά,δεν είδα να πηγαίνει κάτι λάθος,έπειτα μου είπε να μην του ξαναβάλω καθόλου νερό ούτε στο ψυγείο ούτε στο πλήρωσης και να του κουνάω κανονικά και να του το πάω για να το δει την Παρασκευή.Λέει αν παίρνει νερά η μηχανή,θα μου πει τι θα κάνουμε.

Δημοσ.

Ενημέρωση 3# Το σήκωσε στο μηχάνημα και μου έδειξε κάπου που είχε σκουριά και μου λέει ότι από εκεί χάνει νερό.Μέσα στην εβδομάδα θα πάω να μου το φτιάξει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Punker είπε

Ενημέρωση 3# Το σήκωσε στο μηχάνημα και μου έδειξε κάπου που είχε σκουριά και μου λέει ότι από εκεί χάνει νερό.Μέσα στην εβδομάδα θα πάω να μου το φτιάξει.

σκουρια ;  δεν εχει σκουρια  

αλλο σουπε αλλο καταλαβες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...