Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vasilllis είπε

Γιατι ,πριν 20χρονια που δεν υπηρχαν Abs και ESP και πολλοι αεροσακοι τους κλαιγανε περισσοτερο απο οτι σημερα?

Αντι να του πεις οτι το μεγαλυτερο λαθος ειναι οτι πηρε ενα αυτοκινητο και δεν εχει παει να το ελεγξει ουτε για τα βασικα του?

ενω αμα το βλεπαμε θα βγαζαμε καλυτερα συμπερασματα. :) :)

Εννοείται το έλεγξα και μου είπε ο μηχανικός ό,τι είναι εντάξει...

• Like 1
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, cabdik είπε

δεν ειναι θεμα ψυξης οταν σβηνει και μετα απο λιγο παιρνει κανονικα. αν ηταν θεμα ψυξης, θα ειχε φτασει ο δεικτης στο θεο,

Δεν τα ξέρεις καλά, αν ανεβάσει υπερβολική θερμοκρασία τότε δικαιολογείται και πιράκια να χτυπάει(ο ψιλοδιαφορετικός ήχος όταν πατούσε βαθιά το γκάζι), και αν ζεσταθεί περισσότερο να σβήσει εντελώς, και μετά όταν κρυώσει να ξαναπάρει μπροστά.

Όσο για τον δείκτη απάντησα ήδη, ο αισθητήρας θερμοκρασίας μετράει σωστά μόνο όταν υπάρχει νερό στο κύκλωμα ψύξης, αέρα/ατμό ΔΕΝ έχει την δυνατότητα να μετρήσει.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Punker είπε

Αχάμ,ευχαριστώ!
Τι να πω ,από αμάξια ξέρω καλό Rocket League...

Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις,θεωρείτε ότι είναι ασφαλές να το πάω μέχρι του πατέρα μου να το δει μπας και μπορέσει να δει κάτι;Είναι επαγγελματίας οδηγός καμιά 30αρά χρόνια και αν ειναι κάτι απλό ενδεχομένως να το δει...Και επίσης να το πάω μέχρι το συνεργείο;
Δηλαδή,εφ'όσον δεν σηκώνει θερμοκρασία,η κίνηση του μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα;

Όταν άνοιξα την τάπα ψυγείου,δεν είχε καθόλου υγρό μέσα! 

σταματα να γραφεις και κατευθειαν σε μηχανικο. χανεις χρονο τζαμπα....!! 

και ακομα καλυτερα, αφου ο πατερας σου ειναι επαγγελματιας οδηγος, πηγαινεται μαζι. κατι παραπανω απο σενα θα καταλαβει..!! 

αν δεν ειχε υγρο, τι ελεγξε ο μηχανικος? αν ειναι ομορφο?  

Josh εχεις δικιο. αλλα μεχρι να κατσουμε να αναλυσουμε το καθετι, θα εχει παει στο συνεργειο και θα το εχει φτιαξει...!!  

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Punker είπε

Αχάμ,ευχαριστώ!
Τι να πω ,από αμάξια ξέρω καλό Rocket League...

Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις,θεωρείτε ότι είναι ασφαλές να το πάω μέχρι του πατέρα μου να το δει μπας και μπορέσει να δει κάτι;Είναι επαγγελματίας οδηγός καμιά 30αρά χρόνια και αν ειναι κάτι απλό ενδεχομένως να το δει...Και επίσης να το πάω μέχρι το συνεργείο;
Δηλαδή,εφ'όσον δεν σηκώνει θερμοκρασία,η κίνηση του μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα;

Όταν άνοιξα την τάπα ψυγείου,δεν είχε καθόλου υγρό μέσα!

Τότε κατά πάσα πιθανότητα έχει ήδη μεγάλη ζημιά...

Καλύτερα μην το βάλεις καν μπροστά, ζήτα από τον μηχανικό να έρθει εκεί που είναι να το δει.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, cabdik είπε

σταματα να γραφεις και κατευθειαν σε μηχανικο. χανεις χρονο τζαμπα....!! 

και ακομα καλυτερα, αφου ο πατερας σου ειναι επαγγελματιας οδηγος, πηγαινεται μαζι. κατι παραπανω απο σενα θα καταλαβει..!! 

Ωραία αυτό θα κάνω απλά είναι ΣΚ και αναγκαστικά από Δευτέρα..Άρα προτείνετε να μην το κουνήσω καθόλου ;

Δημοσ.

ναι αστο εκει που ειναι. αν ειναι γνωστος ο μηχανικος, μπορει να πεταχτει και να το δει....? 

Δημοσ.

Ενδεχομένως να μπορέσει,το συνεργείο του όμως είναι 200 μέτρα απ'το σπίτι μου,1 λεπτό οδήγηση,ούτε μέχρι εκεί να μην το ρισκάρω;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Punker είπε

Ενδεχομένως να μπορέσει,το συνεργείο του όμως είναι 200 μέτρα απ'το σπίτι μου,1 λεπτό οδήγηση,ούτε μέχρι εκεί να μην το ρισκάρω;

Αν έχεις ήδη κάψει το μοτέρ όπως νομίζω, τότε δεν θα κάνει διαφορά αν το οδηγήσεις ακόμα 200 μέτρα. Τουλάχιστον βάλτου νερό πρώτα.

• Like 4
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Punker είπε

Και αν,λέω άν,είναι καμμένο μοτέρ,φτιάχνει το αμάξι ή καλύτερα παλιοσίδερα...;

Αν, λέω αν, χρειάζεται αλλαγή μοτέρ τότε θα σίγουρα θα σου φύγουν πάνω από 500, ίσως κοντά και στα 1.000, εσύ θα κρίνεις αν αξίζει να το φτιάξεις.

• Sad 1
Δημοσ.

Τα συμπτώματα παραπέμπουν σε αντλία βενζίνης.

Εαν έχει νερό και λάδι ο κινητήρας και δεν κάνει έντονο θόρυβο (κροτάλισμα,χτύπημα κτλ) όταν λειτουργεί, μπορείς να το οδηγήσεις μεχρι το συνεργείο.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kng είπε

Τα συμπτώματα παραπέμπουν σε αντλία βενζίνης.

Εαν έχει νερό και λάδι ο κινητήρας και δεν κάνει έντονο θόρυβο (κροτάλισμα,χτύπημα κτλ) όταν λειτουργεί, μπορείς να το οδηγήσεις μεχρι το συνεργείο.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !

Δημοσ.

μαλλον κανα κολαρο ανοιξε και εφυγαν τα νερα.....αυτα εχουν τα 20ετιας,τπτ τρομερο.αλλαζεις κολαρο και βλεπεις αν χανει νερα σιγουλια σιγουλια.αν χανει,το χειροτερο ειναι αλλαγη φλατζας....δεν ειναι για πανικο,.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...