tasinho Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα,ψάχνοντας στην ντουλάπα μου,βρήκα ένα παλιό laptop(σκυλί) hp που είχα,το οποίο μετά από πτώση (απ'όσο θυμάμαι) δεν έβρισκε τον σκληρό δίσκο.Δοκίμασα τα πάντα(έρευνα σε ξένα forums,άλλαξα σκληρούς κλπ) χωρίς κανένα αποτέλεσμα.Τώρα που το βρήκα,θα ήθελα να το επισκευάσω,υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρω?Ευχαριστώ.
czarjuly Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το έχεις ανοίξει;Μήπως έχει φύγει καμιά καλωδιοταινία από το motherboard; Εγώ σε τάμπλετ που έχω μετά από πτώση δεν δούλευε η οθόνη και τελικά είχε ξεκουμπώσει η καλωδιοταινία που τη συνδέει... Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από czarjuly
christosx13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, tasinho είπε Καλησπέρα,ψάχνοντας στην ντουλάπα μου,βρήκα ένα παλιό laptop(σκυλί) hp που είχα,το οποίο μετά από πτώση (απ'όσο θυμάμαι) δεν έβρισκε τον σκληρό δίσκο.Δοκίμασα τα πάντα(έρευνα σε ξένα forums,άλλαξα σκληρούς κλπ) χωρίς κανένα αποτέλεσμα.Τώρα που το βρήκα,θα ήθελα να το επισκευάσω,υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρω?Ευχαριστώ. Οταν λες δεν εβρισκε τον σκληρο δισκο?Αναβει καθολου στην αρχη?Δειχνει τιποτα η οθονη οταν πατα;ς το κουμπι πχ τα γραμματα για εισοδο στο bios η να λεει κατι δεν υπαρχει δισκος κλπ η ειναι νεκρο το λαπτοπ?Επισης δοκιμασες κανα live cd με linux η τα windows 7 η xp απο to Hirens boot cd να δεις αν περα απο το σκληρο το λαπτοπ δουλευει μηπως εχει παθει καποια βλαβη δηλ το κουμπωμα του σκληρου απο την πτωση. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από christosx13
tasinho Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Έμπαινε στο bios και όταν εβγαινα δεν έκανε εκκίνηση,μου βγάζει ότι δεν υπάρχει σκληρός.Δοκιμασα με live cd κλπ,έβαλα και άλλο σκληρό και τίποτα.Και γω αυτό πιστεύω,ότι πρόκειται για κάποια καλωδιοταινία ή το κούμπωμα.Το είχα ανοίξει στο παρελθόν και από τότε το άφησα έτσι (μέχρι που το βρήκα χθες χαχα) και ελπίζω σημερα/αύριο να ασχοληθώ.
rayven18 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Αμα δεν σου μπούταρε και με live cd δεν νομίζω να φταίει κάποια καλωδιοταινία, ειδικά ο κονέκτορας του σκληρού δίσκου δεν παίζει να συνδέεται στην μητρική με καλωδιοταινία, αλλα μπορεί να είναι κάτι παρόμοιο. Επισκευάσιμο πάντως είναι αφού φτάνει μέχρι το bios
christosx13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, tasinho είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Έμπαινε στο bios και όταν εβγαινα δεν έκανε εκκίνηση,μου βγάζει ότι δεν υπάρχει σκληρός.Δοκιμασα με live cd κλπ,έβαλα και άλλο σκληρό και τίποτα.Και γω αυτό πιστεύω,ότι πρόκειται για κάποια καλωδιοταινία ή το κούμπωμα.Το είχα ανοίξει στο παρελθόν και από τότε το άφησα έτσι (μέχρι που το βρήκα χθες χαχα) και ελπίζω σημερα/αύριο να ασχοληθώ. Με live cd μπορει να σου ανοιξει την εκδοση windows xp η 7 η καποιο linux χωρις να εχεις σκληρο, οταν λες τιποτα εννοεις οτι δεν δουλευει καθολου το cd η απλα δουλευει αλλα δεν βλεπεις τον δισκο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα