MasterMarne Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα μαγκες εχω ενα προβλημα που με εχει σκαλωσει τερμα,την τεταρτη πριν 2 μερες μου ηρθε η καρτα γραφικων καινουρια παραγγελια απο το ιντερνετ,η καρτα ειναι η Rx 570 8gb Armor Oc,την συνδεω στο pc ολα ωραια ολα καλα ξεκιναω να εγκαταστησω τους drivers,στο τελος μου εβγαλε ενα error που απο μαλακινση μου δεν θυμαμαι ακριβως τι error ηταν,με προβληματισε η αληθεια ειναι και λογικο αλλα σε γενικες γραμμες λειτουργουσε καλα η καρτα εγκατεστησα και ενα game επαιξα ολα καλα μια χαρα,την επομενη μερα μολις ανοιξα το pc μετα απο ενα τεταρτο αρχισε κατι περιεργο στην οθονη μου,τρεμοπαιζε και μετα εδειχνε αυτα τα χιονια σαν τις τηλεορασεις και σιγα σιγα γινοντουσαν και πιο πολλα,επισης ξερω οτι παλαια και οχι τοσο καλα τροφοδοτικα δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα εχω ενα παλιο τροφοδοτικο (δεν το βρισκω καν στο διαδυκτιο)και ενας φιλος μου ειπε οτι πιο πιθανον να φταιει αυτο,εγω ομως δοκιμασα την καρτα και σε δευτερο pc φιλου με σωστο τροφοδοτικο συν οτι εβγαλε και εκει error στην εγκατασταση των drivers και να μη τα πολυλογω και εκει τα ιδια τρομοπαιζε η οθονη και χιονια παλι.Τι να φταιει αραγε μπορει καποιος να με κατευθυνει φταινε τα drivers φταιει κατι αλλο στο pc μου η τελικα κατι παιζει με την καρτα και ειμαι για επιστροφη??Παρεπιπτοντως ειμαι σχετικα ασχετος με αυτα αν και το pc μονος μου το εχω εγκαταστησει οσο αφορα τα hardware και τα drivers απο κει και περα δεν εχω ιδεαααα και εχω ξενερωσει οοολος
antbyron Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Από την στιγμή που την δοκίμασες και σε άλλο pc και κάνει τα ίδια, φταίει η κάρτα. Την επιστρέφεις(υποθέτω ότι έχει εγγύηση). Υποθέτω επίσης ότι έχεις ελέγξει το καλώδιο και δεν χρησιμοποίησες το ίδιο καλώδιο και στο άλλο pc. 1
Sheogorath Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, antbyron είπε Από την στιγμή που την δοκίμασες και σε άλλο pc και κάνει τα ίδια, φταίει η κάρτα. Την επιστρέφεις(υποθέτω ότι έχει εγγύηση). Υποθέτω επίσης ότι έχεις ελέγξει το καλώδιο και δεν χρησιμοποίησες το ίδιο καλώδιο και στο άλλο pc. Αφού κατάφερες να το διαβάσεις και εσύ... Συμφωνώ απόλυτα.
Kostas-Skam Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Πριν την επιστρεψεις σαν DOA, δοκιμασε και εναν αλλον driver. Αν δοκιμασες τον πιο προσφατο, δοκιμασε αυτον π βγηκε πριν απ αυτον. Δεν εχεις κατι να χασεις αν και δεν ειναι και πολυ πιθανο να υπαρχει θεμα στο software...
MasterMarne Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 21 ώρες πριν, Kostas-Skam είπε Πριν την επιστρεψεις σαν DOA, δοκιμασε και εναν αλλον driver. Αν δοκιμασες τον πιο προσφατο, δοκιμασε αυτον π βγηκε πριν απ αυτον. Δεν εχεις κατι να χασεις αν και δεν ειναι και πολυ πιθανο να υπαρχει θεμα στο software... μολις εκανα μια τελευταια δοκιμα ξανα απο την αρχη unistall και install τους drivers και μετα απο λιγο μου εβγαλε update στους drivers εναν πριν απο τον πιο καινουριο,θα το αφησω λιγη ωρα να το τσεκαρω γιατι συνηθως αυτο το τρεμοπαιξιμο και τα χιονια το αρχιζει μετα απο κανα μισαωρο με 1 ωρα.οπως και να εχεις thanks man μου 1
Ghost007 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Στις 27/1/2019 στις 1:09 ΜΜ, MasterMarne είπε μολις εκανα μια τελευταια δοκιμα ξανα απο την αρχη unistall και install τους drivers και μετα απο λιγο μου εβγαλε update στους drivers εναν πριν απο τον πιο καινουριο,θα το αφησω λιγη ωρα να το τσεκαρω γιατι συνηθως αυτο το τρεμοπαιξιμο και τα χιονια το αρχιζει μετα απο κανα μισαωρο με 1 ωρα.οπως και να εχεις thanks man μου
MasterMarne Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, Ghost007 είπε ναι ναι αυτο εκανα μανιτο αλλα τελικα μολις ξανα εγκατεστησα τους drivers μου εκανε παλι τα ιδια.εχει φυγει ηδη για επιστροφη απο το πρωι =p 1
panos0100 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Από περιέργεια ποιος κατασκευαστης είναι της κάρτας γραφικών; πχ asous; να ξέρεις ότι αυτό το πρόβλημα με τα χιόνια είναι από κακές κολλήσεις, και μου μυρίζει <<ψησταριά>> η κάρτα οταν την πήρες ήτανε σφραγισμένη; ειχε το κανονικό αυτοκόλλητο;
MasterMarne Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 13 ώρες πριν, panos0100 είπε Από περιέργεια ποιος κατασκευαστης είναι της κάρτας γραφικών; πχ asous; να ξέρεις ότι αυτό το πρόβλημα με τα χιόνια είναι από κακές κολλήσεις, και μου μυρίζει <<ψησταριά>> η κάρτα οταν την πήρες ήτανε σφραγισμένη; ειχε το κανονικό αυτοκόλλητο; η καρτα ειναι η συγκεκριμενη δικε μου https://www.skroutz.gr/s/14016011/MSI-Radeon-RX-570-8GB-ARMOR-8G-OC.html#specs ναι ηταν σφραγισμενη ολα μια χαρα.απ'οτι καταλαβαινω ηταν εργοστασιακο το προβλημα?
panos0100 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Ναι δυστυχώς μαλον έπεσες σε ελαττωματική η msi βγάζει καλές καρτούλες αν μπορείς να πάρεις την ίδια σε gygabyte ακόμα καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα