saruman123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, tera είπε Τελικα σχεδον σιγουρα θα καταληξω στην προταση σου για το νοκια 7plus. Δεν μου αρεσε η ιδεα του 660 αλλα ειδα πως οι διαφορες με τον kirin 970 δεν ειναι χαοτικες οπως περιμενα. Απλα θα περιμενω 2 δευτερόλεπτα παραπανω και ελπιζω να μην υπαρξει θεμα με multitasking που δεν πιστεύω. Δεν ημουν ποτε φαν των κινεζικων τηλεφωνων και μιας και ημουν και ακομα ειμαι κατοχος των μοτο x και μοτο g , το android one ηταν κατι ακομα για να με πεισει μαζι με το πολυ ωραιο build του κινητου. Σε ευχαριστώ παρα πολυ Καλή επιλογή μιας και έχει μεγάλη μπαταρία που θες. Έχει Snapdragon και με το λειτουργικό που εχει(pure android) είναι βούτυρο. Ο Kirin έχει την ιδιότητα να ζεσταίνεται και αυτό αύριο μεθαύριο ίσως σου δημιουργεί πρόβλημα. Έχει επίσης πολύ καλή κάμερα. Θα σου μείνουν και λεφτά για να πάρεις και κανένα έξτρα (θήκη, τζάμι κλπ). Η χαμηλότερη τιμή είναι αυτή http://skyfon.gr/NOKIA-7-PLUS-4GB-64GB-BLACK-EU?ref=bestprice.gr με δωρεάν αντικαταβολή. Δείγματα φωτογραφιών μπορείς να δεις εδώ
tera Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, chios είπε Σε αυτά τα λεφτά κοιτάς το poco, Τα έχει όλα και συμφέρει, ο sd845 σπέρνει. ευχαριστω φιλε μου , αλλα αποφασισα ηδη για το nokia 7 plus. Το poco δεν θελω να το αγορασω λογω εταιριας και κατασκευης. 3 ώρες πριν, saruman123 είπε Καλή επιλογή μιας και έχει μεγάλη μπαταρία που θες. Έχει Snapdragon και με το λειτουργικό που εχει(pure android) είναι βούτυρο. Ο Kirin έχει την ιδιότητα να ζεσταίνεται και αυτό αύριο μεθαύριο ίσως σου δημιουργεί πρόβλημα. Έχει επίσης πολύ καλή κάμερα. Θα σου μείνουν και λεφτά για να πάρεις και κανένα έξτρα (θήκη, τζάμι κλπ). Η χαμηλότερη τιμή είναι αυτή NOKIA 7 PLUS 4GB 64GB BLACK EU (252,00€ στο Skyfon) με δωρεάν αντικαταβολή. Δείγματα φωτογραφιών μπορείς να δεις εδώ Το παραγγειλα ηδη απο eshop στα 290. Ειναι σχετικα κοντα μου , οποτε θα βολεψει σε πιθανη βλαβη στο μελλον. Εψαξα να βρω οτι μπορουσα , αλλα απο τη στιγμη που ειδα το android one καταλαβα τι παιζει και ξερω καλα πως ειναι ενα τετοιο κινητο. Η αληθεια ειναι πως οτι κινητο εβλεπα δεν με επειθε, απο hiaomi , huawei. Ποτε δεν ημουν φαν απο αυτα που εβλεπα απο φιλους γνωστους, μεχρι που ειδα πως παει το Poco. Αλλα θα θυσιασω την επεξεργαστικη δυναμη για ενα ολοκληρομενο πακετο. ευχαριστω και παλι
saruman123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, tera είπε ευχαριστω φιλε μου , αλλα αποφασισα ηδη για το nokia 7 plus. Το poco δεν θελω να το αγορασω λογω εταιριας και κατασκευης. Το παραγγειλα ηδη απο eshop στα 290. Ειναι σχετικα κοντα μου , οποτε θα βολεψει σε πιθανη βλαβη στο μελλον. Εψαξα να βρω οτι μπορουσα , αλλα απο τη στιγμη που ειδα το android one καταλαβα τι παιζει και ξερω καλα πως ειναι ενα τετοιο κινητο. Η αληθεια ειναι πως οτι κινητο εβλεπα δεν με επειθε, απο hiaomi , huawei. Ποτε δεν ημουν φαν απο αυτα που εβλεπα απο φιλους γνωστους, μεχρι που ειδα πως παει το Poco. Αλλα θα θυσιασω την επεξεργαστικη δυναμη για ενα ολοκληρομενο πακετο. ευχαριστω και παλι Αχχχ θα εξοικονομούσες κάποια λεφτά. Και αν γινόταν κάτι μπορούσες να το πας και σε κατάστημα Γερμανό. Δεν πειράζει όμως ....
saruman123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Pseudοnumo είπε Μεγάλο λάθος, πολύ καλύτερο θα ήταν το Galaxy Ace 4 μεταχειρισμένο. Καλά πλάκα μας κάνεις τώρα? Κινητό του 2014!!!!
tera Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, Pseudοnumo είπε Μεγάλο λάθος, πολύ καλύτερο θα ήταν το Galaxy Ace 4 μεταχειρισμένο. Δωσε εσυ 500 ευρω για να παρεισ ενα galaxy κινητο.
tera Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Pseudοnumo είπε Όχι 500. Και πολύ φθηνότερο θα έβγαινε και δε θα έχανε παρά πολλά σε δυνατότητες. προταση δε βλεπω ομως και εγω να λεω πραματα ξερω.
tera Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Pseudοnumo είπε Η πρότασή μου είναι το Galaxy Ace 4. A νομιζα πλακα εκανες, αλλα απο οτι φαινεται οχι. Καλο πασχα φιλε και χαρουμενο το 1990
life is music Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Στις 25/1/2019 στις 9:32 ΜΜ, tera είπε Καλησπερα, χρειαζομαι την βοηθεια σας για την επιλογη καινουριου κινητου. Το ποσό που διαθέτουμε: 300-350 Την χρήση του κινητού : Οχι κατι το ιδιαιτερο. Πολυ streaming , youtube και browsing. Αντε ενα παιχνιδακι στην καλυτερη. Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.5-5.8 το ιδανικο ,εως 6.3 μαξιμουμ Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει : δεν με απασχολει ιδαιτερα, αλλα οσο περισσοτερα τοσο το καλυτερο. Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; : Σχετικα ναι Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό? αρκει να παρει και την επομενη εκδοση μετα το android pie Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα μονο Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); γενικα αγοραζω απο σκρουτζ τα τελευταια 2 κινητα μου, αλλα θα προτιμουσα κινητο απο καποιο γνωστο καταστημα , σε περιπτωση βλαβης να γινει ευκολοτερα η επιστροφη Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; μονο καινουριο Για να βοηθησω επειδη δεν θελω να κουραζω, θα ειχα αγορασει ηδη το pocophone (300 ευρω), κανοντας την καρδια μου πετρα για ενα τοσο μεγαλο κινητο (δν μαρεσουν τα μεγαλα κινητα) αλλα δεν μου αρεσει καθολου η κατασκευη του. Φαινεται υπερβολικα ευθραυστο σε οτι βιντεο ειδα σπαει με το πρωτο πεσιμο και διαβαζω για διαφορα bugs. Μετα περασα στο honor play (270 σε εκπτωση) ,το οποιο εχει μεταλλικο πισω μερος και ειναι πολυ γερο.Αυτο που με χαλαει πολυ ειναι η καμερα του , η οποια ειναι ακομα χειροτερη και απο το κινητο που εχω τωρα (moto x 2nd gen) συμφωνα με τις φωτογραφιες του gsmarena. Ξερω οτι θα φανω υπερβολικος αλλα σε περιπτωση που καποιος αναφερει το honor 10, εχει φαει Χ λογω της κακασχημης για μενα σχεδιασης του πισω μερους, που εκτοσ απο το οτι το θεωρω κακο φαινεται και πολυ ευθραυστο. Tωρα ειδα οτι το p20 βγηκε σε προσφορα(400 ευρω) και θα μπορουσα να το παρω απο το πλαισιο λογω και της επιστροφης Eurobank, αλλα η ποιοτητα κατασκευης φαινεται πως λογω του γυαλιου θα σπασει απευθειας. Γενικα δεν με εντυπωσιασε με αυτα που ειδα για τα τοσα πολλα χρηματα, παρολο που μου αρεσει πολυ απο θεμα καμερας, εξωτερικα και απο θεμα αποδοσης και μπαταριας. Θα ηθελα και γνωμες για το Xiaomi Mi 8 που φαινεται να εχει καλη ποιοτητα σχετικα και ωραια χαρακτηριστικα Οποτε εχω καταληξει σε ενα αδιεξοδο, για αυτο ειπα να ρωτησω και εδω μιας και οι γνωμες που εχω παρει παλιοτερα με βοηθησαν πολυ σε διαφορα θεματα. Θα ηθελα να με βοηθησει καποιος να διαλεξω αναμεσα σε αυτα τα 3 η να προτεινει καποιο αλλο που δν εχω αναγραψει. ευχαριστω πολυ κανε του μια αναφορα πλιζ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα