tera Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, χρειαζομαι την βοηθεια σας για την επιλογη καινουριου κινητου. Το ποσό που διαθέτουμε: 300-350 Την χρήση του κινητού : Οχι κατι το ιδιαιτερο. Πολυ streaming , youtube και browsing. Αντε ενα παιχνιδακι στην καλυτερη. Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.5-5.8 το ιδανικο ,εως 6.3 μαξιμουμ Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει : δεν με απασχολει ιδαιτερα, αλλα οσο περισσοτερα τοσο το καλυτερο. Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; : Σχετικα ναι Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό? αρκει να παρει και την επομενη εκδοση μετα το android pie Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα μονο Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); γενικα αγοραζω απο σκρουτζ τα τελευταια 2 κινητα μου, αλλα θα προτιμουσα κινητο απο καποιο γνωστο καταστημα , σε περιπτωση βλαβης να γινει ευκολοτερα η επιστροφη Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; μονο καινουριο Για να βοηθησω επειδη δεν θελω να κουραζω, θα ειχα αγορασει ηδη το pocophone (300 ευρω), κανοντας την καρδια μου πετρα για ενα τοσο μεγαλο κινητο (δν μαρεσουν τα μεγαλα κινητα) αλλα δεν μου αρεσει καθολου η κατασκευη του. Φαινεται υπερβολικα ευθραυστο σε οτι βιντεο ειδα σπαει με το πρωτο πεσιμο και διαβαζω για διαφορα bugs. Μετα περασα στο honor play (270 σε εκπτωση) ,το οποιο εχει μεταλλικο πισω μερος και ειναι πολυ γερο.Αυτο που με χαλαει πολυ ειναι η καμερα του , η οποια ειναι ακομα χειροτερη και απο το κινητο που εχω τωρα (moto x 2nd gen) συμφωνα με τις φωτογραφιες του gsmarena. Ξερω οτι θα φανω υπερβολικος αλλα σε περιπτωση που καποιος αναφερει το honor 10, εχει φαει Χ λογω της κακασχημης για μενα σχεδιασης του πισω μερους, που εκτοσ απο το οτι το θεωρω κακο φαινεται και πολυ ευθραυστο. Tωρα ειδα οτι το p20 βγηκε σε προσφορα(400 ευρω) και θα μπορουσα να το παρω απο το πλαισιο λογω και της επιστροφης Eurobank, αλλα η ποιοτητα κατασκευης φαινεται πως λογω του γυαλιου θα σπασει απευθειας. Γενικα δεν με εντυπωσιασε με αυτα που ειδα για τα τοσα πολλα χρηματα, παρολο που μου αρεσει πολυ απο θεμα καμερας, εξωτερικα και απο θεμα αποδοσης και μπαταριας. Θα ηθελα και γνωμες για το Xiaomi Mi 8 που φαινεται να εχει καλη ποιοτητα σχετικα και ωραια χαρακτηριστικα Οποτε εχω καταληξει σε ενα αδιεξοδο, για αυτο ειπα να ρωτησω και εδω μιας και οι γνωμες που εχω παρει παλιοτερα με βοηθησαν πολυ σε διαφορα θεματα. Θα ηθελα να με βοηθησει καποιος να διαλεξω αναμεσα σε αυτα τα 3 η να προτεινει καποιο αλλο που δν εχω αναγραψει. ευχαριστω πολυ Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από tera διορθωσεις
vagsta Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Κοιτα, ολα τα καινουρια ακριβα κινητα γυαλι εχουν πισω, αρα καλυτερο θα ηταν, αντι για κατι χωρις γυαλι, να κοιταξεις μια θηκη προστασιας με το κινητο που θα παρεις.
tera Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, vagsta είπε Κοιτα, ολα τα καινουρια ακριβα κινητα γυαλι εχουν πισω, αρα καλυτερο θα ηταν, αντι για κατι χωρις γυαλι, να κοιταξεις μια θηκη προστασιας με το κινητο που θα παρεις. Σωστα , δεν παραθεσα πως το honor play που αναφερω παραπανω εχει μεταλλικό σωμα και εχει πολυ στιβαρη ποιοτητα κατασκευης.
saruman123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tera είπε Καλησπερα, χρειαζομαι την βοηθεια σας για την επιλογη καινουριου κινητου. Το ποσό που διαθέτουμε: 300-350 Την χρήση του κινητού : Οχι κατι το ιδιαιτερο. Πολυ streaming , youtube και browsing. Αντε ενα παιχνιδακι στην καλυτερη. Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.5-5.8 το ιδανικο ,εως 6.3 μαξιμουμ Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει : δεν με απασχολει ιδαιτερα, αλλα οσο περισσοτερα τοσο το καλυτερο. Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; : Σχετικα ναι Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό? αρκει να παρει και την επομενη εκδοση μετα το android pie Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα μονο Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); γενικα αγοραζω απο σκρουτζ τα τελευταια 2 κινητα μου, αλλα θα προτιμουσα κινητο απο καποιο γνωστο καταστημα , σε περιπτωση βλαβης να γινει ευκολοτερα η επιστροφη Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; μονο καινουριο Για να βοηθησω επειδη δεν θελω να κουραζω, θα ειχα αγορασει ηδη το pocophone (300 ευρω), κανοντας την καρδια μου πετρα για ενα τοσο μεγαλο κινητο (δν μαρεσουν τα μεγαλα κινητα) αλλα δεν μου αρεσει καθολου η κατασκευη του. Φαινεται υπερβολικα ευθραυστο σε οτι βιντεο ειδα σπαει με το πρωτο πεσιμο και διαβαζω για διαφορα bugs. Μετα περασα στο honor play (270 σε εκπτωση) ,το οποιο εχει μεταλλικο πισω μερος και ειναι πολυ γερο.Αυτο που με χαλαει πολυ ειναι η καμερα του , η οποια ειναι ακομα χειροτερη και απο το κινητο που εχω τωρα (moto x 2nd gen) συμφωνα με τις φωτογραφιες του gsmarena. Ξερω οτι θα φανω υπερβολικος αλλα σε περιπτωση που καποιος αναφερει το honor 10, εχει φαει Χ λογω της κακασχημης για μενα σχεδιασης του πισω μερους, που εκτοσ απο το οτι το θεωρω κακο φαινεται και πολυ ευθραυστο. Tωρα ειδα οτι το p20 βγηκε σε προσφορα(400 ευρω) και θα μπορουσα να το παρω απο το πλαισιο λογω και της επιστροφης Eurobank, αλλα η ποιοτητα κατασκευης φαινεται πως λογω του γυαλιου θα σπασει απευθειας. Γενικα δεν με εντυπωσιασε με αυτα που ειδα για τα τοσα πολλα χρηματα, παρολο που μου αρεσει πολυ απο θεμα καμερας, εξωτερικα και απο θεμα αποδοσης και μπαταριας. Οποτε εχω καταληξει σε ενα αδιεξοδο, για αυτο ειπα να ρωτησω και εδω μιας και οι γνωμες που εχω παρει παλιοτερα με βοηθησαν πολυ σε διαφορα θεματα. Θα ηθελα να με βοηθησει καποιος να διαλεξω αναμεσα σε αυτα τα 3 η να προτεινει καποιο αλλο που δν εχω αναγραψει. ευχαριστω πολυ Να ξέρεις το poco f1 βγήκε δεύτερο σε ανθεκτικότητα για το 2018. Πρώτο βγήκε το Nokia 7 plus. Αν θες το βλέπεις. Όπως επίσης και το Nokia 8 από Γερμανό στα 299€. Και τα δύο έχουν pure android έχουν πάρει την Pie και σίγουρα θα πάρουν και κάνα δυο ακόμη. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από saruman123
tera Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, saruman123 είπε Να ξέρεις το poco f1 βγήκε δεύτερο σε ανθεκτικότητα για το 2018. Πρώτο βγήκε το Nokia 7 plus. Αν θες το βλέπεις. Όπως επίσης και το Nokia 8 από Γερμανό στα 299€. Και τα δύο έχουν pure android έχουν πάρει την Pie και σίγουρα θα πάρουν και κάνα δυο ακόμη. ναι ακουω που το εκθειάζουν παντου αλλα σε οσα βιντεο ειδα στο youtube, απο πεσιμο υψους τσεπης το κινητο μας χαιρεταει τον πλατανο. To nokia 7 πολυ ωραιο εμφανισιακα και σε ολα ,εκτος δυστυχως του επεξεργαστη. Για τα λεφτα αυτα και με τοσες συσκευες που παιζουν θα θυσιαζα την ποιοτητα για top αποδοσης επεξεργαστη. Ευχαριστω πολυ παντως για την απαντηση
saruman123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, tera είπε ναι ακουω που το εκθειάζουν παντου αλλα σε οσα βιντεο ειδα στο youtube, απο πεσιμο υψους τσεπης το κινητο μας χαιρεταει τον πλατανο. To nokia 7 πολυ ωραιο εμφανισιακα και σε ολα ,εκτος δυστυχως του επεξεργαστη. Για τα λεφτα αυτα και με τοσες συσκευες που παιζουν θα θυσιαζα την ποιοτητα για top αποδοσης επεξεργαστη. Ευχαριστω πολυ παντως για την απαντηση Το Nokia 8?
tera Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το Nokia 8? Θα με πεις περιεργο αλλα που πας με 3000 μιλιαμπερ αναμεσα στα αλλα που εχουν 3400 και 4000. Δυστυχως deal breaker και αυτο για μενα.
saruman123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, tera είπε Θα με πεις περιεργο αλλα που πας με 3000 μιλιαμπερ αναμεσα στα αλλα που εχουν 3400 και 4000. Δυστυχως deal breaker και αυτο για μενα. Λάθος σκεπτικό.... Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από saruman123 1
tolisrx8 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) θα ελεγα η Xiaomi Mi 8 καινουριο ή Mate 10 pro. εδω ομως θα πρεπει να πας σε μεταχειρισμενο (πωλουνται αρκετα σαν καινουρια με εγγυηση) η να δωσεις +50-70 ευρω για καινουριο...Πιστεψε με δεν θα το μετανιωσεις ειδικα λογω τις μπαταριας(2 ημερες χαλαρα) ,ανωτερη ποιοτητα κατασκευης(δεν σπαει στο bend test),και επιπλεον δεν εχει notch... Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από tolisrx8
life is music Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Στις 25/1/2019 στις 9:32 ΜΜ, tera είπε Καλησπερα, χρειαζομαι την βοηθεια σας για την επιλογη καινουριου κινητου. Το ποσό που διαθέτουμε: 300-350 Την χρήση του κινητού : Οχι κατι το ιδιαιτερο. Πολυ streaming , youtube και browsing. Αντε ενα παιχνιδακι στην καλυτερη. Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.5-5.8 το ιδανικο ,εως 6.3 μαξιμουμ Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει : δεν με απασχολει ιδαιτερα, αλλα οσο περισσοτερα τοσο το καλυτερο. Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; : Σχετικα ναι Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό? αρκει να παρει και την επομενη εκδοση μετα το android pie Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα μονο Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); γενικα αγοραζω απο σκρουτζ τα τελευταια 2 κινητα μου, αλλα θα προτιμουσα κινητο απο καποιο γνωστο καταστημα , σε περιπτωση βλαβης να γινει ευκολοτερα η επιστροφη Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; μονο καινουριο Για να βοηθησω επειδη δεν θελω να κουραζω, θα ειχα αγορασει ηδη το pocophone (300 ευρω), κανοντας την καρδια μου πετρα για ενα τοσο μεγαλο κινητο (δν μαρεσουν τα μεγαλα κινητα) αλλα δεν μου αρεσει καθολου η κατασκευη του. Φαινεται υπερβολικα ευθραυστο σε οτι βιντεο ειδα σπαει με το πρωτο πεσιμο και διαβαζω για διαφορα bugs. Μετα περασα στο honor play (270 σε εκπτωση) ,το οποιο εχει μεταλλικο πισω μερος και ειναι πολυ γερο.Αυτο που με χαλαει πολυ ειναι η καμερα του , η οποια ειναι ακομα χειροτερη και απο το κινητο που εχω τωρα (moto x 2nd gen) συμφωνα με τις φωτογραφιες του gsmarena. Ξερω οτι θα φανω υπερβολικος αλλα σε περιπτωση που καποιος αναφερει το honor 10, εχει φαει Χ λογω της κακασχημης για μενα σχεδιασης του πισω μερους, που εκτοσ απο το οτι το θεωρω κακο φαινεται και πολυ ευθραυστο. Tωρα ειδα οτι το p20 βγηκε σε προσφορα(400 ευρω) και θα μπορουσα να το παρω απο το πλαισιο λογω και της επιστροφης Eurobank, αλλα η ποιοτητα κατασκευης φαινεται πως λογω του γυαλιου θα σπασει απευθειας. Γενικα δεν με εντυπωσιασε με αυτα που ειδα για τα τοσα πολλα χρηματα, παρολο που μου αρεσει πολυ απο θεμα καμερας, εξωτερικα και απο θεμα αποδοσης και μπαταριας. Θα ηθελα και γνωμες για το Xiaomi Mi 8 που φαινεται να εχει καλη ποιοτητα σχετικα και ωραια χαρακτηριστικα Οποτε εχω καταληξει σε ενα αδιεξοδο, για αυτο ειπα να ρωτησω και εδω μιας και οι γνωμες που εχω παρει παλιοτερα με βοηθησαν πολυ σε διαφορα θεματα. Θα ηθελα να με βοηθησει καποιος να διαλεξω αναμεσα σε αυτα τα 3 η να προτεινει καποιο αλλο που δν εχω αναγραψει. ευχαριστω πολυ Σε αυτά τα λεφτά κοιτάς το sony xz1 κινηταρα απλά και σε τιμή σούπερ.!
tera Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, saruman123 είπε Λάθος σκεπτικό.... το ξερω οτι ειναι λαθος , αλλα η μπαταρια παιζει μεγαλο ρολο για την αγορα που θελω να κανω. Σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια παντως.
kp1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Στις 25/1/2019 στις 9:32 ΜΜ, tera είπε Καλησπερα, χρειαζομαι την βοηθεια σας για την επιλογη καινουριου κινητου. Το ποσό που διαθέτουμε: 300-350 Την χρήση του κινητού : Οχι κατι το ιδιαιτερο. Πολυ streaming , youtube και browsing. Αντε ενα παιχνιδακι στην καλυτερη. Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.5-5.8 το ιδανικο ,εως 6.3 μαξιμουμ Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει : δεν με απασχολει ιδαιτερα, αλλα οσο περισσοτερα τοσο το καλυτερο. Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; : Σχετικα ναι Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό? αρκει να παρει και την επομενη εκδοση μετα το android pie Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα μονο Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); γενικα αγοραζω απο σκρουτζ τα τελευταια 2 κινητα μου, αλλα θα προτιμουσα κινητο απο καποιο γνωστο καταστημα , σε περιπτωση βλαβης να γινει ευκολοτερα η επιστροφη Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; μονο καινουριο Για να βοηθησω επειδη δεν θελω να κουραζω, θα ειχα αγορασει ηδη το pocophone (300 ευρω), κανοντας την καρδια μου πετρα για ενα τοσο μεγαλο κινητο (δν μαρεσουν τα μεγαλα κινητα) αλλα δεν μου αρεσει καθολου η κατασκευη του. Φαινεται υπερβολικα ευθραυστο σε οτι βιντεο ειδα σπαει με το πρωτο πεσιμο και διαβαζω για διαφορα bugs. Μετα περασα στο honor play (270 σε εκπτωση) ,το οποιο εχει μεταλλικο πισω μερος και ειναι πολυ γερο.Αυτο που με χαλαει πολυ ειναι η καμερα του , η οποια ειναι ακομα χειροτερη και απο το κινητο που εχω τωρα (moto x 2nd gen) συμφωνα με τις φωτογραφιες του gsmarena. Ξερω οτι θα φανω υπερβολικος αλλα σε περιπτωση που καποιος αναφερει το honor 10, εχει φαει Χ λογω της κακασχημης για μενα σχεδιασης του πισω μερους, που εκτοσ απο το οτι το θεωρω κακο φαινεται και πολυ ευθραυστο. Tωρα ειδα οτι το p20 βγηκε σε προσφορα(400 ευρω) και θα μπορουσα να το παρω απο το πλαισιο λογω και της επιστροφης Eurobank, αλλα η ποιοτητα κατασκευης φαινεται πως λογω του γυαλιου θα σπασει απευθειας. Γενικα δεν με εντυπωσιασε με αυτα που ειδα για τα τοσα πολλα χρηματα, παρολο που μου αρεσει πολυ απο θεμα καμερας, εξωτερικα και απο θεμα αποδοσης και μπαταριας. Θα ηθελα και γνωμες για το Xiaomi Mi 8 που φαινεται να εχει καλη ποιοτητα σχετικα και ωραια χαρακτηριστικα Οποτε εχω καταληξει σε ενα αδιεξοδο, για αυτο ειπα να ρωτησω και εδω μιας και οι γνωμες που εχω παρει παλιοτερα με βοηθησαν πολυ σε διαφορα θεματα. Θα ηθελα να με βοηθησει καποιος να διαλεξω αναμεσα σε αυτα τα 3 η να προτεινει καποιο αλλο που δν εχω αναγραψει. ευχαριστω πολυ Για μένα φίλε δες Huawei p20 pro ή mate 10 pro.. Πολύ καλές επιλογές!!!
life is music Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, tera είπε το ξερω οτι ειναι λαθος , αλλα η μπαταρια παιζει μεγαλο ρολο για την αγορα που θελω να κανω. Σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια παντως. εδω εισαι φιλε μου https://www.skroutz.gr/s/12683524/Sony-Xperia-XZ1-64GB.html#specs
tera Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Στις 25/1/2019 στις 10:40 ΜΜ, saruman123 είπε Να ξέρεις το poco f1 βγήκε δεύτερο σε ανθεκτικότητα για το 2018. Πρώτο βγήκε το Nokia 7 plus. Αν θες το βλέπεις. Όπως επίσης και το Nokia 8 από Γερμανό στα 299€. Και τα δύο έχουν pure android έχουν πάρει την Pie και σίγουρα θα πάρουν και κάνα δυο ακόμη. Τελικα σχεδον σιγουρα θα καταληξω στην προταση σου για το νοκια 7plus. Δεν μου αρεσε η ιδεα του 660 αλλα ειδα πως οι διαφορες με τον kirin 970 δεν ειναι χαοτικες οπως περιμενα. Απλα θα περιμενω 2 δευτερόλεπτα παραπανω και ελπιζω να μην υπαρξει θεμα με multitasking που δεν πιστεύω. Δεν ημουν ποτε φαν των κινεζικων τηλεφωνων και μιας και ημουν και ακομα ειμαι κατοχος των μοτο x και μοτο g , το android one ηταν κατι ακομα για να με πεισει μαζι με το πολυ ωραιο build του κινητου. Σε ευχαριστώ παρα πολυ
chios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Σε αυτά τα λεφτά κοιτάς το poco, Τα έχει όλα και συμφέρει, ο sd845 σπέρνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα