bonepeeler Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα. Θελω να αγορασω ενα tablet στην συζυγο για να παιζει pubg mobile μιας και εχει πορωθει με το παιχνιδι και εχει και γενεθλια την Δευτερα. Εχετε καποια προταση; Μπορει να παρω και 2 για να παιζω και εγω μιας και το κινητο μου δεν το πολυθελει. Προς το παρων παιζουμε με lg v20 εγω και samsung galaxy s8+ η συζυγος.
zx1234r Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μπορείτε να πάτε σε Galaxy Tab. Αρκετά καλά και οικονομικά.
saruman123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, bonepeeler είπε Καλησπερα. Θελω να αγορασω ενα tablet στην συζυγο για να παιζει pubg mobile μιας και εχει πορωθει με το παιχνιδι και εχει και γενεθλια την Δευτερα. Εχετε καποια προταση; Μπορει να παρω και 2 για να παιζω και εγω μιας και το κινητο μου δεν το πολυθελει. Προς το παρων παιζουμε με lg v20 εγω και samsung galaxy s8+ η συζυγος. Για τάμπλετ μιλάμε!!! Εσύ μας λες κινητά!!! Σε ενότητα για τάμπλετ είσαι!!! Πάντως να ξέρεις παιχνίδια δεν βολεύει να παίζεις σε τάμπλετ.
bonepeeler Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Απλα αναφερω σε τι παιζουμε τωρα. Για tablet ζητησα γνωμη!!!
saruman123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Επειδή ο γιος μου παίζει αυτό το παιχνίδι μου είπε ότι δεν βολεύει. Άμα όμως θες ντε και ντε τάμπλετ τότε πάρε ένα ipad γιατί μου είπε το τρέχει καλύτερά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα