Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Wind και ο ΟΤΕ εχουν ξεκινήσει και δινουν εδώ και ένα Μήνα FIBER στην περιοχή.

Έκανα το λαθος και υπέγραψα ανανέωση με Forthnet 10/2018 και αργοπεθαινω  με 6.5 Mbps, για να φύγω πρέπει να πληρώσω 260 ευρώ, είμαι τοσο απελπισμένος που σκεφτομαι να τα πληρώσω.

¨εχει ακούσει κανείς ποτε θα επιτρέψουν στους υπόλοιπους παρόχους να δώσουν Fiber στην περιοχή?

κατι έιχα ακούσει για 3 με 6 Μήνες μετά την παραδοση του έργου αλλα δεν ειμαι κάν σιγουρος αν το εργο έχει ακόμα παραδοθεί μετα απο τόσες παρατάσεις.

Αν είναι να δωσουν σε λίγους Μηνες να κάνω υπομονή.

ευχαριστώ.

Δημοσ.

η φορθνετ(νοβα) το πάει απο μήνα σε μήνα για την διαθεσιμότητα απο το καλοκαίρι που έχω ρωτήσει.

έχεις βάλει τα στοιχεία σου στη σελίδα της wind και του οτε και σου δίνουν και οι 2 διαθεσιμότητα; Αν ναι η καμπίνα σου είναι έτοιμη και μπορεί να δώσει VDSL.

Το πιθανότερο είναι πάντως ότι ούτε η νόβα ούτε η βονταφον θα δώσουν ακόμα, φαντάζομαι το κόστος ενοικίασης είναι υψηλό για τα πορτοφόλια τους.

Δημοσ.

Καλησπερα...  Καποια στιγμη θα δωσουν και αυτοι... Απλα να ξερεις οτι  με την nova θα εχεις προβλημα... Γιατι παει για πωληση... 

Δημοσ.

Eπειδη και εγω μενω Νικαια και το εψαξα πολυ το θεμα,εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι καποιες περιοχες της εχει πουλησει ο OTE σε αλλους παροχους,εγω πχ μενω λιγο ποιο πανω απο το Δημαρχειο του Κορυδαλλου σχεδον πανω στην Λεφ.Γρηγοριου Λαμπρακη και η μεγιστη συνδεση που μπορω να εχω απο ΟΤΕ ειναι η 24αρα..

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ΔημητρηςΜπιστιολης είπε

Eπειδη και εγω μενω Νικαια και το εψαξα πολυ το θεμα,εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι καποιες περιοχες της εχει πουλησει ο OTE σε αλλους παροχους,εγω πχ μενω λιγο ποιο πανω απο το Δημαρχειο του Κορυδαλλου σχεδον πανω στην Λεφ.Γρηγοριου Λαμπρακη και η μεγιστη συνδεση που μπορω να εχω απο ΟΤΕ ειναι η 24αρα..

Καλημερα... Δεν εχει πουλησει κατι ο ΟΤΕ... Εχει αναθεσει η ΕΕΤΤ και σε αλλους παροχους  να βαλουν οπτικες ινες...  Να μην  ειναι μονο ο Οτε που  θα δινει ιντερνετ... Οτι σου δινει ο ΟΤΕ σουν δινουν και οι αλλες εταιρεις wind,  vodafone, forthnet...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ΔημητρηςΜπιστιολης είπε

Εκεί που μένεις ειναι κορυδαλλός και 99% είναι σε διαφορετικό χρονοδιάγραμμα για VDSL.

Η Νίκαια ειναι στο χέρι της WIND.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν θα μαθεις οτι εχει μπει μπρος η χορηγηση οπτικης ινας στην περιοχη σου θα απευθυθεις σε οποιον παροχο θελεις... Το ιδιο ειναι... Αλλα να μαθεις αν εχει τοποθετηθει...

(Εκεί που μένεις ειναι κορυδαλλός και 99% είναι σε διαφορετικό χρονοδιάγραμμα για VDSL)

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.
2 ώρες πριν, takoulou είπε

Οταν θα μαθεις οτι εχει μπει μπρος η χορηγηση οπτικης ινας στην περιοχη σου θα απευθυθεις σε οποιον παροχο θελεις... Το ιδιο ειναι... Αλλα να μαθεις αν εχει τοποθετηθει...

(Εκεί που μένεις ειναι κορυδαλλός και 99% είναι σε διαφορετικό χρονοδιάγραμμα για VDSL)

Εχει κανεις ιδεα ποτε προκειται να γινει αυτο και απο που μπορω να το μαθω;

Δημοσ.

Για Νικαια μιας και το εχω ψαξει, Η Wind εχει αναλαβει το μεγαλυτερο μερος του εργου με Νο.2 τον ΟΤΕ.

Ουτος ή αλλως ο ΟΤΕ συμπρατει σε ολα τα εργα.

Αυτοι οι 2 ήδη δινουν FIBER στην περιοχη.

Αν τσεκάρετε για διαθεσιμοτητα μέσω της εφαρμογης της WIND προσοχή , εχουν περάσει ανακατεμενες τις όδους στη βάση δεδομένων τους και μπορει να σας βγάζει ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ.

Τσεκάρετε με ΟΤΕ , πολυ πιο αξιοπιστο , αν τους πειτε οτι ο ΟΤΕ σας δινει ως δια μαγειας θα σας δωσουν και αυτοι,,,,απλα ειναι τοσο αμπαλοι που δεν το ξερουν. 

Στο θέμα μου τώρα,, εγκλωβίστηκα στην Forthnet, ουσιαστικά δεν μπορώ να κάνω κάτι , αν σου δίνουν πανω απο 4 δεν έχουν καμία υποχρέωση.

όσο και να τους πίεσα δεν έχουν χρονοδιάγραμμα VDSL για την περιοχή, νομιζω η συγκεκριμένη εταιρία είναι πολύ κακή επιλογή αυτή τη στιγμη, δεν πρόκειτε να επενδύσουν μια και απλά αναμένουν ποιος θα τους απορροφήσει.

Δημοσ.

Η Forthnet/Nova "έχασε την μπάλα" εδώ και 2-3 χρονια, έδινε υπηρεσίες που αγόραζε από OTE και δεν πλήρωνε μετά. Χρωστάει τα κέρατα της, με τέτοια ζημιά μόνο να κλείσει μπορεί και να πουλήσει ότι έχει να πληρώσει όσους εργάστηκαν γι' αυτήν. Αυτά παθαίνεις αν κοροϊδεύεις τον κόσμο και αυτός σε πληρώνει ενώ εσύ δεν τα δίνεις στον ΟΤΕ ή Vodafone όσα χρωστάς.

Εμείς έχουμε οπτικές από έργα Vodafone, PANAFON / ΙΝΤΡΑΚΑΤ του 2017. Καλοκαίρι του 18' μας βάλανε ίνες στην πολυκατοικία με φρεάτιο... μόνο εγώ και ένα άλλο σπίτι έχουμε οπτική σε τιμή 100αρας και δεν είναι ακόμα σταθερή καθώς δοκιμάζεται ακόμα από τον ΟΤΕ που ανάθεσε τα έργα από τις υποδομές του στην Voda. Σου λένε 1gbps και σήμερα μπορεί να κάνεις speedtest μεχρι 900mbps και την επόμενη στα 400.... πάντως από 200αρα που είχα πριν εξακολουθώ να μην ξέρω τι να την κάνω την ταχύτητα αυτή... και με 200αρα που ήμουν άντε να κατανάλωνα τα 70mbps.

• Like 3
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ανανέωση...σε χρήστες forthnet, αν πάτε από κοντα σε κατάστημα σας δίνουν 100αρα..ισχυει σίγουρα για την Νίκαια.. τιμή φωτιά βέβαια...σημερα έκανα την αίτηση.. σε κανένα 15ημερο θα σας πω και εντυπώσεις

ΠΡΟΣΟΧΉ.. Στο site και με τηλέφωνο στα κεντρικά δεν σας δίνουν.. Μόνο από κοντά σε κατάστημα.. κατι λεγεται ότι έχουν αγοράσει τα καταστήματα χοντρικη γραμμές..δεν ξέρω αν ισχύει αλλά το μεταφέρω σαν πληροφορία.

Δημοσ.

Πήγα πήρα κι εγώ μια προσφορά για 50άρα και 300' κινητά στα 31€.

Η τιμή είναι αρκετά καλή, αλλά το σκέφτομαι να φύγω από vodafone (κάτσε στα αυγά σου με την ADSL θα μου πείτε).
Είναι λαχείο η φάση τελικά; Και για τους 3  ISPs διαβάζω άσχημα σχόλια. Αξίζει η μετάβαση προς Wind, αρχικά σαν πάροχο και δευτερευόντος σαν παροχές (vdsl/fiber)

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ακούω κάποια άτομα εδώ στα σχόλια να λένε ότι περιμένουν 6 μήνες για fiber και ότι η forthnet τους έχει πάει από μήνα σε μήνα εδώ και μισό χρόνο. Αυτά τα άτομα νομίζουν ότι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση αλλά πάρτε παράδειγμα εμένα που με πάει η nova για "καλό ίντερνετ" από μήνα σε μήνα από το 2017 ενώ έχουμε 2020 και πιάνω με το ζόρι 6mbps download και 0,1 mbps upload 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...