johncorfas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pikoriko είπε Πάλι, κατά λαθος.....? Πάλι... Τελικά, κατά λάθος θα φτανει η μέρα της επίσημης παρουσίασης μιας συσκευής χωρίς "κατα λάθος διαρροή"... Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από johncorfas 1
intos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Αυτές οι ''καταλαθος'' διαρροές ρε παιδί μου, που είναι λες και θα ανακοινώσουν την ύπαρξη εξωγήινων ….
Alexandros7474 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Πανέμορφο .....αν βάλουν ανάμεσα στις κάμερες μια σχισμή γίνεται κουμπαράς
Ardov Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Κάτι πρέπει να γίνει με τα υδραυλικά εκεί στη Motorola... πολλές "διαρροές" τελευταία....πάααρα πολλές.... 1
aris1986 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Αααααασχημα κινητά. +1 οποίος είχε Motorola κινητό τις χρυσές εποχές που έπαιρναν στιγμιαία δάνεια 3000€ μέχρι και δεκαοχτάχρονοι, αρκεί να έμπαινε εγγυητής ένας θείος.
mouses66 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει" η παροιμία ταιριάζει στις κατασκευαστικές κινητών ΓΑΝΤΙ Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από mouses66
stregas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, kostasxiaomi είπε Σαν το "κατά λάθος" του Πασχάλη;; Εκείνο ήταν "Στιγμιαίο Λάθος" ή αλλιώς τσοκαριά ανελέητη από την απατημένη... 1
pacahontas III milagros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Κατά λάθος όπως με τα ελληνικα celebrities που τηλεφωνούσαν στους φωτογραφους που θα βρίσκονται για δηθεν μια στιγμη παπαράτσι στο περιοδικό
BadBoy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, ekkli είπε Αν έχει πάλι γυμνό λειτουργικό, εξαιρετική κάμερα και συμπαθητική τιμή, βλέπω να το χτυπάω το καλοκαίρι. Το plus φυσικά. Καθαρό, αλλά να ένα LinkedIn σαν εφαρμογή συστήματος μέσα. Θα πεις από custom launcher και λοιπές χαζομάρες καλύτερα, δε διαφωνώ. Πάντως εγώ δε ξαναπαίρνω και να με πληρώνανε. Το G5s που έχω είναι ακόμη στο Android 7...
laziokos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ελεος με τα teardrop και τις αναλογιες τηλεκοντρολ... βλεπω σε κανα δυο χρονια αν αποφασισω να αλλαξω συσκευη να μην εχω τι να αγορασω Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από laziokos 1
ekkli Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, BadBoy είπε Καθαρό, αλλά να ένα LinkedIn σαν εφαρμογή συστήματος μέσα. Θα πεις από custom launcher και λοιπές χαζομάρες καλύτερα, δε διαφωνώ. Πάντως εγώ δε ξαναπαίρνω και να με πληρώνανε. Το G5s που έχω είναι ακόμη στο Android 7... Το G5 plus μου έχει πάρει android 8.1 και δεν νομίζω ότι πολλά κινητά τέτοιας παλαιότητας και τέτοιας τιμής έχουν πάρει αναβάθμιση. Για linkedln, τι εννοείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα