Koeman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Lastpass είχα 1 χρόνο δωρεάν, έληξε και είμαι πλέον στο free εδώ και 2 χρόνια και δεν έχω κάποιο θέμα, με καλύπτει. Η βαβούρα στο reddit για τα πάντα λιγο πολύ, δεν με αγγίζει προσωπικά. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από Koeman
AristidisZ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, -^fallen είπε Εγώ θα πρότεινα επικοινωνία με "dashlane" για ενημέρωση περί του κουπονιού. Αν το κουπόνι είναι γράμματα, αριθμοί και δε ξέρω τι, που το βάζουμε στη φόρμα της αγοράς, θεωρώ οτι είναι εντάξει. Εάν το κουπόνι είναι κάποιος σύνδεσμος που "βγάζει" σε κάποια "φόρμα" παραγγελίας, θα το σκεφτόμουν. Επίσης, νομίζω οτι, αν επικοινωνήσετε και τους ρωτήσετε και σας δώσουν άκυρο, είναι πιθανό αυτός/ή στην εξυπηρέτσηση να σας δώσει κάποια άλλη προσφορά, αν όχι την ίδια Εννοείται ότι δε πήγα σε link μέσω redirect, μια σειρά από γράμματα ήταν, τα έκανα copy σε ένα txt και τα έβαλα paste στη σελίδα του dashlane
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Εννοείται ότι δε πήγα σε link μέσω redirect, μια σειρά από γράμματα ήταν, τα έκανα copy σε ένα txt και τα έβαλα paste στη σελίδα του dashlane Θεωρώ οτι είναι εντάξει. Kαι στη τελική αν δε μείνετε ευχαριστημένος έχει επιστροφή χρημάτων. Στις 25 μέρες το ακυρώνετε. Φτιάχνετε ένα άλλο allias στο e-mail σας, κάνετε νέα αγορά και φτου και απο την αρχή. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
Panos118 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα! Έχοντας αποφασίσει να απομακρυνθώ από τον lastpass που χρησιμοποιώ χρόνια ως extension στον broswer, τι θα προτείνατε? Θα ήθελα να: - υπάρχει συγχρονισμός μεταξύ συσκευών - να είναι δωρεάν ή σχετικά φθηνός - να κάνει απροβλημάτιστο autofilling - να "θεωρείτε ασφαλής"
djuan1988 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 1 hour ago, Panos118 said: Καλησπέρα! Έχοντας αποφασίσει να απομακρυνθώ από τον lastpass που χρησιμοποιώ χρόνια ως extension στον broswer, τι θα προτείνατε? Θα ήθελα να: - υπάρχει συγχρονισμός μεταξύ συσκευών - να είναι δωρεάν ή σχετικά φθηνός - να κάνει απροβλημάτιστο autofilling - να "θεωρείτε ασφαλής" Bitwarden Premium και έχεις όλα αυτά που θέλεις. 2
bloodraven Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Παιζει giveaway με αυτόν εδώ: https://winningpc.com/acebit-password-depot-coupon-code-giveaway/ τον χρησημοποιω χρονια και ειμαι ευχαριστημένος .
Danalberto231 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Αν θες πλήρης ευελιξία, τότε προτείνω το συνδρομητικό 1password, που θα σου επιτρέψει να μπεις στον λογαριασμό σου από παντού. 1
Danalberto231 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Φτιάχνετε ένα άλλο allias στο e-mail σας, κάνετε νέα αγορά και φτου και απο την αρχή. Hubspot agency Mehendi designs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα