damiana Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Στις 4/1/2021 στις 1:44 ΠΜ, JohnnySilverhand είπε Κι εγω ειμαι απογοητευμενος απο τα ελληνικα κρασια μεχρι 10 ευρω, θα δοκιμασω κατι απο τσελεπο που προτεινει ο σομελιε, το Gewurztraminer μυριζεται(πως λεμε φαινεται/ακουγεται) πολυ ενδιαφερον, δεν ηξερα οτι βγαζουμε τετοια ποικιλια στην Ελλαδα. Απο λιντλ παιρνω συχνα το riesling λευκο, γερμανικο νομιζω (κανονικη τιμη 4 ευρω) και οπως ο παραπανω το καλιφορνεζικο ροζε ημιγλυκο που λεει zinfandel αλλα δεν ειναι το κανονικο zinfandel ειναι το λεγομενο "white zinfandel". Εχω δοκιμασει και τα υπολοιπα ροζε ημιξηρα/ημιγλυκα του λιντλ οχι κατι το ιδιαιτερο. θα δοκιμασω το κιαντι και ενα αλλο κοκκινο απο Χιλη που εχει και το asti αν το βρω. οταν εχετε νομιμη συναθροιση😇 στο σπιτι σας και θελετε να πιειτε κρασι χωρις φαγητο, τι ανοιγετε συνηθως; το μερλο ειναι μια ασφαλης επιλογη αλλα ψαχνω κατι που να το πιουν και να πουν "ειναι συγκλό!" Μετά από αρκετό ψάξιμο στα κόκκινα κατέληξα ότι αγαπημένη μου ποικιλία είναι το Merlot. Το καλύτερο ελληνικό που έχω δοκιμάσει στην κατηγορία κάτω από 10ευρώ είναι το Merlot Μπουγιούρη από botilia. 1
totalius Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για μετά το φαγητό το καλύτερο είναι δυο ποτηράκια ρακή όπως αναφέρθηκε πριν . Δεν είναι τυχαίο ότι στη Κρήτη τη φέρνουν σαν κέρασμα μετά το φαγητό . Φυσικα αν κάποιος έχει πρόβλημα το καλύτερο είναι επίσκεψη σε γιατρό . Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από totalius
ctasis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Κατώγι Αβερωφ πολύ τίμιο, κτήμα Αβαντις Syrah, Μπουτάρη Grand Reserve, Κτήμα Μέγα Σπήλαιο III, Vaeni Νάουσα ολα κάτω απο 10€ 1
nickmanak Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δοκιμαστε το κοκκινο cabernet Χιλης απο Lidl. Απιστευτο κρασι στα 2.99€ , δεν νομιζω να υπαρχει αλλο στην ελληνικη αγορα σε αυτη την τιμη και να πινεται. Μετα απο αυτο: το βαρυ ελληνικο Syrah απο lidl παλι στα 3 ή 3.5 (δεν θυμαμαι). Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από nickmanak 2
Everest Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Πολύ καλό για την τιμή του ένα MONTENERO ΝΕΜΕΑΣ που βρίσκω όλο και συχνότερα σε σούπερ μάρκετ, ενώ σαν σταθερά ασφαλή επιλογή ελληνικού κόκκινου μέχρι 10 ευρώ, παίρνω το ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ Ερυθρός Οίνος Πολυποικιλιακός όταν βαριέμαι να ψάξω.
Liverpool89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Αυτο απο μένα. Εχει πολυ ωραια γευση. Χωρις δεύτερη σκεψη, αν το μαγαζι που κατσω το χει, το παραγγέλνω. https://e-smoke.gr/shop/krasi-roze-imiglikos-750ml-ktima-livadioti/
AristidisZ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Αυτο απο μένα. Εχει πολυ ωραια γευση. Χωρις δεύτερη σκεψη, αν το μαγαζι που κατσω το χει, το παραγγέλνω. https://e-smoke.gr/shop/krasi-roze-imiglikos-750ml-ktima-livadioti/ Τι σχέση έχουν βρε τα ροζέ ημίγλυκα με τα κόκκινα κρασιά ; 😛
xp-user Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Βρες απο καποιον φιλο γνωστο να σου φερει κρασι απο μικρο παραγωγο στο χωριο στο δικο μου το πουλανε 3 ευρω το λιτρο και ειναι μια χαρα . Βεβαια ο καθε παραγωγος βγαζει το δικο του κρασι με τη δικη του γευση οποτε πρεπει να το δοκιμασεις για να δεις αν σου ταιριαζει
Liverpool89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, AristidisZ είπε Τι σχέση έχουν βρε τα ροζέ ημίγλυκα με τα κόκκινα κρασιά ; 😛 Εχεις ενα δικιο.
AntiCambeR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Στις 14/11/2021 στις 10:18 ΠΜ, AristidisZ είπε Τι σχέση έχουν βρε τα ροζέ ημίγλυκα με τα κόκκινα κρασιά ; 😛 Οσο σχέση έχει και το πορτοκαλί φανάρι (βαθύ κόκκινο) με το κόκκινο. 😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα